Franzela umpluta – adaptare Laura S.

Ingredientele sunt cele din poza nr1, in cazul meu o jumatate de franzela, ca atat am mai avut prin casa.

Se taia franzela felii, insa nu pana la capat.

Se ung feliile cu unt, se pun de-a valma ingredientele (in cazul meu branza Focsani, rosii, ceapa, usturoi, sos ranch, parizer cu gogosari, salam de vara si salam uscat, parmesan). Am condimentat cu usturoi praf, muuult busuioc si oregano.

Se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor.

Dupa vreo 10 min, se desface folia si se sparge un ou peste franzela. Se mai lasa la cuptor vreo 5 min.

8 Comments

  1. laura

    Mmmmm, ce varianta apetisanta a painicii umplute ai facut, Teo 🙂 …bravo, cred ca a fost delicioasa!

    Spor la gatit in continuare!
    Pupici! 🙂

  2. Anonymous

    Minunat !!!
    Si cre ca se poate servi si cald si rece !!!

  3. Anonymous

    Am publicat comentariul ca anonim ( Sidy sunt, dar nu ma accepta blogul tau, inca !!!)

  4. Anonymous

    Multumim mult !!! Din greseala am dat astazi peste acest blog, si am si incercat aceasta reteta 🙂 Prietenul meu a fost in extaz.. chiar suntem…fara cuvinte ! 😀

  5. Teo tocmai ce am mancat painica minune cum a numit-o sotul meu e delicioasa,multumesc ,de fapt toate retetele tale sunt usor de facut si cred ca sunt si bune ,tine-o tot asa nota 10 cu plus de la mine:)))puupicii Mady

  6. Anonymous

    WOW, cum arata! Ma tenteaza s-o pun in aplicare, dar totusi, sa ma uit mai bine la salate. ca sa nu orezesc degeaba ;)) ( AlinaOana-mami de Teo).

  7. Anonymous

    salutare din italia, te deranjez a-si vrea si eu sa pot avea retetele tale mai ales acele noi in anul asta 2011.cum pot sa le am acces la ele??multumes anticipat Miki

  8. Buna Miki, singura solutie e sa te abonezi la feed (butonul portocaliu de la sectiunea abonamente din partea stanga a blogului) si vei primi in e-mail fiecare reteta noua pe care o postez. Cele mai vechi le gasesti numai pe blog. Teo 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.