Rezultatul voturilor voastre

Gospodini si gospodine, va multumesc ca ati votat la poll-ul meu. Eram chiar curioasa sa vad cam care e procentul gospodini vs gospodine care viziteaza blogul si am fost chiar surprinsa sa vad cati GOSPODINI sunt. Se pare ca totusi nu degeaba se spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari din lume.

Am vrut sa vad daca si barbatii urmaresc blogul meu si chiar daca in numar mult mai mic decat fetele, se pare ca il citesc. Sau poate doar se uita la pozele retetelor si le pun pe sotii sau iubite sa le gateasca, inca nu m-am prins exact.

Oricum, va multumesc inca o data tuturor ca ati votat, va pupa Teo!

2 Comments

  1. Anonymous

    http://cumsablog.blogspot.com/2008/03/ce-nu-merge-n-jurnalul-culinar-studiu.html

    E ceva care,cred, te-ar interesa! Daca ai timp te rog sa-l citesti!Cineva ti-a acordat nota 8 pt blog,fiind cea mai mare nota acordata! Nu stiu exact despre ce-i vb, dara m-am gandit ca ti-ar face placere sa citesti si tu,daca nu cumva ai descoperit adresa!:)

  2. Mersi mult de link 🙂 stiam de adresa, dar e destul de veche, de pe vremea inceputului blogului gospodini. Scrie acolo ca avem 30 de vizitatori pe zi, acum aveam 1000 si de 10 ori mai multe retete. Am incercat sa lucram si la aspect si in curand o sa facem o schimbare majora 🙂 O sa fie o surpriza :p

    Mersi inca o data ca ma vizitezi >:D<

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.