Retete de bucatarie

Retete de bucatarie este un termen nu neaparat nu stiu cat de uzitat, eu personal nu il folosesc in mod excesiv, dar zilele astea am auzit-o pe buni vorbind despre mine cu prietenele ei si le povestea ea cu mandrie cum imi citesc oamenii retetele de bucatarie.

Daca ar fi sa ma intrebati cum as defini retetele de bucatarie, singurul lucru care imi trece prin cap e ca retetele de bucatarie sunt acele retete pe care le gatiti zilnic, acelea la care puteti apleca oricand, pt ca va ies cu siguranta si pentru ca toata familia le adora: o mamaliguta cu branza, o tocanita de cartofi, o salata de vinete sau de boef. Acele retete culinare pe care daca nu le stii, nici macar nu te poti numi gospodina. Pe vremea bunicii, retetele de bucatarie erau acelea fara de care nu te poti marita, ca vorba aia, daca nu faci o mamaliga si un papricaş, nu te “ia” nimeni :))

Asa ca, daca de acum veti mai auzi pe blog despre retele “de bucatarie” sa stiti la ce m-am referit.

Atasat vezi vedea rezultatele voturilor voastre de la ultimul poll. Va multumesc pt voturi, fie ca va place, nu va place sau pur si simplu nu va intereseaza noul banner.

Pupici si spor la bucatarit!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.