Câştigătorii concursului Laica – Teo’s kitchen

Asa cum am promis, astazi se anunta castigatorii. Deliberarile au fost foarte grele pentru ca fiecare reteta a avut ceva deosebit, dar intr-un final, cei 3 membri ai juriului: aia, aia si subsemnata… am ajuns la dat fiecare notele, apoi s-a facut media, astfel ca au iesit castigatoare:

IsabelaPui aromat la cuptor si garnitura de legumeReteta traditionala
EdithTort mousse cu jeleu de capsuniCel mai gustos desert
HerminePiept de pui cu sos de smantana si ciuperciCea mai apetisanta cina

Felicitari castigatoarelor, care vor primi in cel mai scurt timp cantarele de bucatarie oferite de Laica, pentru a face retete desavarsite… dar si tuturor participantilor.

Am de facut o mentiune, Laura Frunza, care a participat la doua categorii si a luat la ambele locul 2, la diferenta de una si respectiv doua sutimi, a fost aleasa de catre mine personal drept castigatoarea premiului special, pe care da, l-am introdus din partea mea, pentru ca am fost impresionata de retetele ei. Premiul este surpriza.

Vreau sa rog toti castigatorii sa imi trimita pe mail (i_am_cooking [la] yahoo [punct] com) datele lor de contact, respectiv adresa completa la care doresc sa li se trimita premiul si numele complet.

Inca o data, felicitari tuturor gospodinelor, Teo si Laica va doresc Sarbatori Fericite si o masa imbelsugata plina de preparatele voastre minunate!

3 Comments

  1. Merci Teo si Laica pt premiu! :*

  2. ISABELA

    Iaiii Teo nu-mi vine sa cred ca am castigat 😛 Multumesc tie ca ai organizat un asa concurs frumos si Laica pentru premiile minunate. Chiar nu ma asteptam sa castigat 😀
    Te astept si pe la mine.
    Va puup!

  3. hermine

    Nu imi vine sa cred ca am castigat. E o surpriza frumoasa.
    Multumesc mult Teo ca ai organizat acest concurs … este pentru prima data in viata ca am castigat ceva la un concurs. Multumesc si firmei Laica pentru premiu.

    Te pup pe tine si pe micutul Luca.

    Hermine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.