Cheese cake (New York Cheesecake)

new york cheesceake

Hai s-o spunem p’aia dreapta: degeaba ne facem planuri inainte de Sarbatorile de Iarna ca nu o sa mancam mult, ca una, ca cealalta, tot ajungem sa ne ghiftuim cu mancare. In semn de protest pentru dulciurile mancate de Craciun, am decis ca de Revelion sa fac un tort mai usor, fara creme gretoase si alte cele. Am vrut ceva cat se poate de fresh, asa ca am ales dintre sute de retete culinare, reteta de New York style, Philadelphia Cream Cheesecake. Pe romaneste? Prajitura cu crema de branza Philadelphia, a la New York asa :))

Ingrediente pentru blat:
– 20 de biscuiti digestivi (ca sa aveti termen de comparatie, eu am folosit biscutii “Digesta”)
– 3 linguri de zahar
– 100 gr de unt

Pisam frumos biscutii, folosind un robot de bucatarie sau… un ciocan de snitele, mai ales daca ati avut o zi grea si vreti sa va varsati nervii :)) Bun! Amestecam biscuiti maruntiti cu untul topit si zaharul si tapetam cu ei, in strat subtire, o forma de tot cu peretii detasabili. In cuptorul preincalzit, coacem blatul de biscuiti timp de 10 minute.

Ingrediente pentru crema Cheesecake

  • 8 cutii de branza Philadelphia (respectiv 1 kg)
  • 250 gr de zahar
  • 3 linguri cu varf de faina
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 oua mari
  • 300 ml de smantana
  • un varf de cutit de sare
  • miezul de la o pastaie de vanilie/o lingurita esenta de vanilie facuta in casa 

Mixam crema de branza care trebuie sa fie la temperatura camerei, pana cand devine spumoasa. Incorporam apoi zaharul si aromele, sarea, apoi faina, iar la sfarsit smantana. Dupa ce smantana este bine incorporata, adaugam rand pe rand cate un ou intreg, amestecand bine dupa fiecare ou. Turnam compozitia de branza peste blatul de biscuiti si dam la cuptor incins la 160 grade timp de 50-60 minute sau pana prajitura e bine prinsa pe margini dar mijlocul este inca “gelatinos”. Nu va afceti griji, se intareste dupa ce se raceste complet. Eu va sugerez sa o lasati sa se raceasca la temperatura camerei, apoi sa o dati la frigider peste noapte. De altfel, cu cat sta mai mult la rece, cu atat cheesecake-ul e mai bun 🙂

Eu am ornat prajitura cu dulceata, desi putea la fel de bine sa ramana si neornata, pentru ca arata foarte bine. Cat despre gust… ce sa spun? Foarte usoara, puternic aromata… ce mai, o placere racoritoare dupa zile bune de mancat doar chestii grele. Cu siguranta am trecut-o la favorite in categoria retete culinare, sectiunea retete de dulciuri.

new york cheesceake

new york cheesceake

new york cheesceake

new york cheesceake

new york cheesceake

new york cheesceake

83 Comments

  1. Pare foaaaaaaaaaaaarte buna! Cum de ai timp sa faci atatea bunatati?
    Si eu am doi copii dar nu am timp, uf! Esti foarte foarte harnica!
    An Nou Fericit!

  2. Andreea

    Ceva asemanator am facut si eu numai ca am facut-o cu ciocolata in compozitie. ‘triple cheese cake’ cred ca se numeste… am gasit-o pe net cautand dulcegarii asa mai deosebite. La multi ani draga Teo!

  3. Anonymous

    Buna,
    Am si eu o intrebare. Se poate folosi si alt fel de branza (gen branza proaspata de vaca sau o alta compozitie care sa iasa crema)?
    Teo toate retetele tale sunt grozave
    Mersi mult si La multi ani!

    Maya

    • Eu am cumparat la vrac branza ( cam 600 g) si am amestecat-o cu 300 g de smantana si am pun in loc de smantana , frisca lichida .. a iesit foarte foarte bun si amestecul la fel de cremos

  4. Maaama, ce bine arata si de cand imi doream sa fac cheese cake…dar la ce gaura financiara am acuma in buget, mi-oi permite la anu si la multi ani sa cumpar 8 cutii de branza Philadelphia… Ei, asta e…lasa ca silueta se mentine macar 🙂

  5. Anonymous

    Chiar asa……..oare nu iese la fel de bun si cu branzica proaspata de vaca?

  6. Anonymous

    inainte de toate, la multi ani si felicitari pt minunatul bebe, in al doilea rand imi era dor de retele tale, k de obicei foarte delicioase, mio dor sa fac si eu o prajitura , care mio recomanzi asa mai simpla fara cuptor, te pupa o ardeleanca din alba-iulia care acum e in italia . pupici , oana

  7. Anonymous

    buna..eu sunt din cj,aici este un lant de cofetarii “pralina” unde se serveste cheese cake…e cam aceeasi treaba cu ce ai facut tu acolo cu ce e in cofetariile astea?tare imi place genul…si as vrea sa am un termen de comparatie.te pup sabrina

  8. @Alina draga, nu doar pare, a si fost :p de gatit gatesc cand doarme bebe sau il iau cu mine in scoica lui, in bucatarie.

    @Andreea, la multi ani si tie, un An Nou plin de delicii culinare.

    @Maya, nu am incercat reteta decat cu Philadelphia, dar ma gandesc ca se poate folosi orice alta branza cu consistenta asemanatoare.

    @Laura ai dreptate,e o prajitura destul de costisitoare, dar avand in vedere ca la Starbucks o felie costa 14 lei, prefer sa imi fac acasa una intreaga, din cand in cand, la ocazii.

    @Oana, promit sa revin si cu reteta de parji fara coacere. In general sunt cele pe baza de branza sau iaurt, cu gelatina.

    @Sabrina, si eu sunt din cj..nu am mancat la pralina, singurul loc unde am mancat Cheesecake in cj e la Starbucks si pot sa zic ca seamana ff bine.

  9. daca mihnea meu o sa fie cuminte, ii face mama azi cheesecake. sa pape si el, nu doar sarmaluca… D … te tin la curent cu operatiunea. deocamdata il sun pe grasu’ al mai mare sa ii spun ce sa cumpere de la magazin…
    … inutil sa mai spun ca maica’sa lui micu’ saliveaza pe tastatura…. ;))

  10. Abia astept sa pape si Luca mancarica, ca poate poate o sa ne scrii ce ii dai, sa mai luam niste lectii, ca de supa de pui cu teitei, de cartofi, de chestiile clasice fetita mea mica s-a cam saturat. Te pup.

  11. Teo, esti absolut fantastica. Felicitari! Iti doresc toate cele bune, tie si familiei tale, iar piticului sa se faca mare, mare si voinic. Cu asa o mami super, nici nu are cum altfel.

    Excelente retetele, chiar daca n-am apucat inca sa pun in practica niciuna dintre ele. Abia azi ti-am descoperit talentul culinar 😀 (si nu numai, sunt sigura) Da’ iti lasa gura apa numai cand te uiti la ele… Sunt fan declarat Teo Kitchen!!!!

    Printre retetele citite azi – am pornit de la o pofta acuta de prajitura cu crema de lamaie – am ajuns la reteta Gnocchi cu sos tomat si pui. Spui acolo ca tre’ sa pui o lingura sau doua de faina. Chiar trebuie neaparat? Eu nu sunt o adepta a rantasului, decat daca e musai.

    Iti doresc inca odata, toate cele bune

    Simona

  12. bijoux

    yummy..ce bine arata, abia astept sa fac si eu…

  13. asa cum spuneam, am facit chhesecake-ul. l-am topit in 2 zile, si suntem doar doi… ca mihnea deocamdata doar se uita 😛

    e bestial’ de bun!!!
    sa stiti ca teo nu ne pacaleste 🙂

    saru’mana pentru masa, cin’ mi-a dat reteta e frumoasa, mai!

  14. roxisor

    Cheese cake se mai gaseste pe b-dul 21Decembrie nr 75 la Olympos-deliciul zeilor, costa 6 lei felia, e bestiala…are jeleu de visine deasupra.
    teo esti super !!!
    sa iti traiasca bebele!!!
    roxisor

  15. eu fac aceasta reteta cu umplutura urmatoare: mascarpone, ricotta, oua, baileys pentru gust foarte special. 🙂

  16. Anonymous

    Teo, multumesc pt retete, am gatit cateva si sunt f bune.
    Acuma fac cheescake si sper sa imi iasa. Sunt putin stresata ca se pare ca imi curge tava asta cu lateral mobil!

  17. Anonymous

    Al facut prajitura si a iesit foarte buna. A doua oara am inlocuit branza cu alta mai ieftina si nu mai are acelas gust fin, parca era prajitura Fanta. Deci ca sa aiba gustul original de Cheese Cake trebuie respectata reteta.
    Andreea

  18. Anonymous

    As vrea sa fac prajitura si am o mica nelamurire… 8 cutii de Philadelpia sunt 1kg sau 2 kg? (ca parca o cutie are 250 g )…
    Mai precis imi trebuie 1kg sau 2kg de cream cheese pt prajitura? 🙂

  19. se foloseste 1 kg de branza si imi sustin ideea: SCUMPA SAU NU, PHILADELPHIA E CEA MAI INDICATA BRAZA PENTRU CHEESECAKE!

  20. Teodora

    Am gasit blogul tau din intamplare si acum ma uit mai mereu sa vad noutalile. Cheescake-ul este prima reteta pe care am incercat-o de aici dar vreau sa spun ca a iesit excelenta. Eu in schimb mai aveam jumatate de pachet de philadelphia si am mai luat decat 6. Nu am incercat inca cu 8 dar si cu 6 jumatate iese numai bine

  21. Anonymous

    Eu tocmai am taiat prima felie din prajitura cu branza. A iesit delicioasa in ciuda faptului ca am folosit doar 2 cutii de philadelphia (buget de criza:P) iar restul a fost branza dulce de vaca. Ce-i drept am folosit smantana naturala, de la tara. Singura mea problema este blatul de biscuiti..am folosit o forma cu peretii detasabili iar blatul de pe margine a ramas lipit de tava. 🙁 In rest este un adevarat deliciu si extraordinar de simplu de facut. Multumesc mult pentru reteta

  22. Anonymous

    Multumesc pt reteta! De multa vreme cautam reteta de Cheese cake. AM folosit branza de vaci normala, nu Philadelphia dar a iesit fff buna si destul de fina. Musafirii care i-am avut la masa mi-au marturisit ca toata saptamana s-au gandit la cheesecake-ul gatit de mine:) Multumesc, Teo!

  23. Eu am facut in weekend o varianta dintr-o carte. Am folosit 800 g branza proaspata de vaci, amestecata cu 4 oua, ciocolata alba topita si smantana. A iesit foarte buna si am ramas impresionat de cat de usor a fost de facut. PArtea mai neplacuta e ca a trebuit sa asteptam 2-3 ceasuri cat a stat la rece 😀

  24. Anonymous

    eu am forma de tort de 26 in diametru; e buna? sau trebuie cumva mai mica pentru acest cheesecake?

  25. este ok tava, poate ca nu iti iese foarte inalta prajitura, dar gustul cred ca va conta mai mult

  26. Anonymous

    Multumesc pentru reteta, Teo! Am facut-o deja de cateva ori si sunt pe cale sa devin celebru printre prieteni!
    Totusi, desi rezultatul final e ok, am senzatia ca gresesc ceva la blat. Mai precis, in primele minute dupa ce-l bag in cuptor, se umfla si trebuie sa-l intep cu o furculita ca sa se lase, iar marginile se lasa (aluneca in jos de pe peretii tavii)- nu chiar de tot, dar suficient cat sa nu mai cuprinda, apoi, toata crema.
    Mie imi iese compozitia destul de umeda, s-ar putea sa fie aici problema, dar cand am incercat sa o fac mai uscata a fost si mai rau, nu puteam sa o "conving" sa stea pe peretii tavii.
    Sau o fi tava de vina? Este cu fund detasabil dintr-un metal alb (aparenta de inox). Stiu ca asta nu prea e recomandat, pentru ca respinge caldura, dar nu am gasit neagra.
    Vreo idee? Mersi!

  27. Anonymous

    am mai scris odata un comentariu, se poate sa-l fi trecut cu vederea.Ori de cate ori fac cheescake, acesta se ''crapa'' pe mijloc. am lasat usa cuptorului intre deschisa, si tot asa se intampla? e o chestie de temperatura sau de reteta? ms

  28. nu e reteta de vina, cu siguranta e vorba de coacere. ce-ti pot recomanda e sa coci prajitura la foc mic si sa nu lasi usa cuptorului deschisa.

    eventual pt a nu se crapa, poti sa pui tava de cheesecake intr-o alta oala si sa torni apa in oala pana ajunge la jumatatea tavii de cheesecake.

  29. Raluca

    Buna Teo,
    As putea pune frisca (lichida) in loc de smantana?
    Multumesc

  30. Claudia

    Buna Teo,
    Te-am descoperit de curand dar nu te mai las……hehehehehe. Felicitari!!!!!!!!!!!!!!
    O prietena ca tine oricine ar vrea sa aiba!!!!! Tine-o tot asa si surprinde-ne cu aceste bunatati culinare!!!!! Toate cele bune!!!

  31. Anonymous

    Teo, esti geniala! Am descoperit blogul tau acum ceva timp si de atunci ma inspir de fiecare data cand fac ceva de mancare si intotdeauna sunt curioasa sa vad cu ce ne mai surprinzi.
    Familia ta trebuie sa fie foarte norocoasa cu tine in casa, mai ales daca le faci toate poftele.:)

    Am descoperit reteta de cheescake cautand peste tot dupa ce am mancat prima data in afara tarii. Acum toti prietenii, si mai ales sotul meu, ma roaga sa le mai fac :))
    Cu putina lipsa de modestie spun ca am incercat si la Starbucks si parca nu e ca al meu.

    Multumim, Teo, ca ne impartasesti si noua din retetele si din maiestria ta si ca ne ajuti sa depasim monotonia din bucatarie!

    Te pup si spor in tot ceea ce faci!

  32. Micky --INCEPATOAREA :)

    Buna Teo,

    De 1 saptamana ti am descoperit blog ul si am ramas cu targetul in urma la birou,pt ca am altele mai importante de citit…delicioasele tale retete 🙂
    Cumparat ingrediente…cumparat!cumparat tava :)…cumparat…Nu am facut nimic dulce pana acum…M ai convis :)) sper sa mai gaseasca iubita mea soacra bucataria la locul ei cand va ajunge acasa …Ma bag in branza!!revin cu calificativele primite

  33. Anonymous

    Astazi am facut si eu Cheese-cake-ul tau. A iesit DELICIOS!!! Nu am mai facut niciodata pana acum, dar am mai mancat la restaurant…

    Multumesc de retete, esti minunata!:*

    Mia.

  34. Selena

    Eu tot n-am inteles ceva.Sus in reteta scrie ca trebuie 8 cutii de Philadelphia,apoi in paranteza scrie ca 1 kg de Philadelphia,desi 8 cutii inseamna 2 kg.Apoi mai jos Teo zice din nou ca 1 kg.Apoi cineva scrie ca a pus 6 cutii jumate si i-a iesit si ca inca n-a incercat cu 8.Pana la urma cum sta treaba ca sa iasa bine?4 cutii,adica 1 kg sau 8 cutii adica 2 kg?
    Si mai e o chestie eu stiam ca Philadelphia e branza aia de se unge pe paine,ori aia nu e branza dulce sau cumva exista si branza dulce Philadelphia?
    Ma poate lamuri cineva?

  35. Anonymous

    salut, am incercat cateva retete de la tine teo si au iesit super! cand am vazut cat de simple, rapide si gustoase ies, am facut ravagii printre amici, sotii se cearta cu sotiile, copiii plang acasa, etc:))) faza este ca toata lumea stia ca eram praf la gatit si uite acum cine uimeste:)) anyway,cand stiu ca am musafir, dau o fuga pe site, iau ce-mi trebuie si e suuper! multumim pt ca ne-ai imbunatatit viata! adi

  36. Anonymous

    Superbe retetele. Multumim frumos pentru ele si spor la gatit!! Faci lucruri minunate in bucatarie!! Am incercat briosele si acum facem acest cheese cake!! Sarbatori Fericite si multa sanatate!!
    Urmarim blogul tau care ma fascineaza in fiecare zi!! 🙂
    Erji

  37. gabi t.

    draga Teo
    Reteta este perfecta si de cand am descoperit-o am facut-o aproape in fiecare saptamana.Dar as dori sa-ti fac o recomandare si anume in loc de 8 cutii de branza Philadelphia ( care stim cat costa) eu am folosit 2 cutii de QUARK CREAM (0,2% natur) de 500gr. de la EXQUISA, la pretul de 8,45 lei/cutie si rezultatul este acelasi. Multumesc pentru toate retetele gustoase care ne-au adus bucurie in casa.

  38. cristina pop

    Buna fetelor/Teo,
    eu nu sunt mare bucatareasa, dar va rog sa ma lamuriti ca vreau sa incerc si eu aceasta cheesecake:
    1. ce branza philadephia trebuie sa iau? dulce? sunt mai multe feluri?
    2. ce diametru de tava imi trebuie pentru aceste cantitati? daca vreau sa fac doar jumatate de portie cat trebuie sa fie tava?
    Multumesc

  39. Buna Cristina 🙂 branza e Philadelphia normala, Original sau Clasic, ceva de genul asta scrie pe cutie. Tava folosita de mine are diametru de 23 de cm, daca faci numai jumatate de portie va iesi foarte subtire. Plus ca tava cu peretii detasabili e esentiala, si nu stiu daca o sa gasesti cu diametru de 15-17 cm, cum ti-ar trebui la jumatate de portie. Poti insa sa inlocuiesti branza Phili cu una mai ieftina, cum e cea Fieseco de la PLus, care e la fel de potrivita pentru cheesecake insa mai economica. Sper ca ti-am fost de ajutor! 🙂

  40. Anonymous

    unde gasesc biscuiti digesta

  41. Draga Teo, la ce termperatura trebuie sa fie cuptorul?
    Tare mult vreau sa incerc reteta!!!

    Multumesc 🙂

  42. Doina, 160 de grade, cu ventilatie

  43. cristina

    buna.eu am facut cu branza proaspata de vaca si a iesit extraordinara.puteti folosi fara problema…insa mie mi-a cam iesit "tare" partea de jos,cea cu biscuiti.oare de ce??

  44. arata super bine! si este buna si pentru cei cu probleme de greutate:)

  45. Cristina, se poate sa fie tocmai de la branza. crema de branza inmoaie blatul 🙂

    Nil, ma bucur ca iti place 🙂 Poate o incerci si ne spui cu ti-a iesit 🙂

  46. Anonymous

    Buna Teo!!!As vrea sa incerc si eu acest cheesecake si as vrea sa stiu ce fel de smantana ai folosit?Dintr-aia lichida pt frisca sau smantana normala?Multumesc mult!!!Te pup!

  47. Este vorba despre smantana clasica (sour cream), deci nu lichida sau dulce pt frisca 🙂 Cu placere! 🙂

  48. Hello! Ce fel de faina ai recomanda pt inlocuirea celei clasice de grau? Cu o intoleranta la gluten, dar cu o pofta teribila de cheesecake, caut variante…Blatul de biscuiti fara gluten este ok, insa compozitia cu faina de porumb…nu pare a avea nici o legatura cu cat de "fina si cremoasa" ar trebui sa fi fost prajitura 🙁
    Multumesc mult!!

  49. Cata, poti omite faina din compozitie. Cand cheesecake-ul e gata si trebuie scos din cuptor, mijlocul va fi inca gelatinos, in timp ce marginile vor fi tari. Pe masura ce se raceste (e bine sa il lasi peste noapte la rece inainte de servire), vei observa ca se intareste la fel de bine si daca nu ai pus faina.

  50. Multumesc de raspuns! Eu am incercat cu faina de porumb si a iesit cam tare, ca o budinca foooarte densa. Sa vedem daca o sa am rabdare sa il las peste noapte neatins;)

  51. Anonymous

    eu am o reteta ceva mai simpla pt prajitura cu branza si este f f f buna.as incerca-o si pe a ta ………branza philadelfia nu poate fi inlocuita …………………..cel putin in reteta mea

  52. Alexandra

    Buna,
    Eu fac reteta cu o varianta mai ieftina de branza si anume Crema de urda (sau Ricotta). Si pun deasupra fructe de padure (din acelea ce se gasesc congelate la Auchan) pe care le fierb cu zahar pana ce sucul lor se face sirop.
    A IESIT FFF BUNA!
    Multumesc mult Teo esti o gospodina grozava!

  53. Mariana

    Buna,
    Nu ma pricep deloc la gatit, dar cheescake-ul e preferata mea si as incerca sa o fac acasa. Am o nelamurire. Cat de grasa sau slaba ar trebui sa fie smantana?
    Mersi

  54. Buna Mariana, dupa cum ziceam intr-un comentariu mai sus, se foloseste smantana clasica, normala, sour cream.

  55. JuSt New FriEnDS

    arata super bine cred ca este si foarte gustoasa am s-o incerc si eu

  56. Carolina

    Buna Teo. M-am hotarat in sf. sa fac si eu reteta asta delicioasa,dar as avea o intrebare. Ce gramaj au 20 de biscuiti digestivi,pt ca dimensiunile variaza si poate ai tai 20 de biscuiti cantaresc mai mult decat ce am gasit eu aici la mine. Multumesc!

  57. monica

    am si eu o intrebare: pot sa foslosesc margarina in loc de unt?

  58. Madalina

    Buna … Am o mică problema legată de timp … Trebuie sa fac multe feluri de mâncare in timp relativ scurt si ma întrebam oare poate fi congelata aceasta prajitura ??? Sa o prepar cu o saptamana mai devreme de momentul servirii si doar sa o scot de la congelator in timp util … Multumesc si Sărbători Fericite !!! Spor la gătit 🙂

  59. Teo, am facut de multe ori cheesecake-ul acesta, dar niciodata in cuptorul electric. Nu ma ajuti cu temperaturile la blat, si apoi la toata prajitura? Merci mult. Te pupam si iti dorim un an nou fericit pe toate planurile!!!!!!!!!

  60. Draga Teo,

    Prajitura mea tocmai ce mi rabda la cuptor inca 30 de minute, pentru ca initial I-am dat 160 de grade si 40 de minute,insa la verificare,nu avea nicio crusta aurie ,fiind inca lichida.Am respectat pasii intocmai, insa poate ar fi mai bine sa modifici articolul si sa mentionezi in el ca trebuie 160 de grade cu ventilatie si ca trebuie lasat peste noapte la frigider. Eu sunt incepatoare in ale gatitului, si nu am pus blatul de biscuiti si la peretii detasabili ai tavei,numai pe statul de baza al cheesecakeului- poate ar trebui mentionat si acest aspect in articolul tau. 😀 Sunt curioasa ce va iesi, ar fi tare pacat sa o arunc, pentru ca miroase intr-un mare fel 🙂

  61. O fac si eu de cativa ani. Pt cei interesati de putina istoriegastronomica: se poate pube branza grasa de vaci in loc de philadelphia. O frecati cu mixerul pana se face fina de tot si gata. Americanii invidiaza pe cei care isi permit sa foloseasca branza de vaci naturala, la ei e f scump un astfel de produs, e considerat bio. Philadelphia este, nutritional vorbind, un sub produs, un derivat de branza de vaci… daca puneti 500 grame branza grasa de vaci frecata la mixer si 500 grame smantana mai grasa obtineti acelasi gust, mai sanatos si mai ieftin. A, da, eu nu coc de 2 ori blatul, m-am uitat pe smittenkitchen.com si am vazut ca Debbie pune blatul la rece la frigero si il coace o singura data.

  62. Valentin

    Intrebare, care zici ca e mai bun la gust? Asta cu Philadelphia sau cel cu branza de vaci? E vreo diferenta intre ele? Eu l-am facut doar pe asta si e foarte bun la gust. Mersi.

  63. Andreea

    Buna.crema de branza philadelphia(cutia pe care scrie original) e sarata dupa cum stiti..as vrea sa stiu daca dupa ce o mixez cu frisca si zahar..se mai simte gustul sarat? multumesc.

  64. la cuptorul cu trepte ,160 de grade cam la ce treapta ar fi?

  65. Constantin

    Buna ziua dragi colegi si colege in ale gatitului,eu vreau doar sa precizez ca din lipsa de branza philadelphia sau mascarpone ,ori branza scoapta(dulce)lucruri ce nu le-am gasit in magazine cand a avut sotia mea placerea de a incerca aceasta reteta ,a folosit ce aveam la indemana adika una bucata cas de vaci la un kilogram ,adevarat putin mai greu la partea de incorporat cu restul ingredientelor dar nu imposibil.toate bune si frumoase am pus la cuptor ,am asteptat pana a 2 zii si ce sa vezi ,minune a iesit ceva minunat care deja a devenit traditional la noi in casa inlocuind cu mare succes traditonala pasca .ideea in sine e ca e o reteta cu care poti jongla si in functie de felul de branza care il ai la indemana ceva foarte gustos si recomand e urda .
    Asa ca spor la gatit!

  66. Buna Teo,
    Felicitari pentru blog in primul rand este extraordinar il urmaresc de ceva timp si nici o reteta de a ta nu a dat gres, familia mea fiind foarte incantata de ele.zilele astea vreau sa fac cheesecake new york 🙂 si am si eu o intrebare. Pot inlocuit branza Philadelphia cu Branza cremoasa de la President? Iar pentru blat am cumparat biscuiti digrstivi de la Lidl cu scortisoara Tastino sunt ok?

    • Salut si multumesc din suflet pentru aprecieri! Da, sigur ca poti folosi si alta crema de branza, cea Goldessa de la Lidl este excelenta si la fel si biscuitii Tastino! Mult spor in bucatarie si la cat mai multe retete incercate de pe blog :*

  67. Pozele arata ca prajitura este ornata cu un soi de gem nu ciocolata sa frisca, nu inteleg ☺

  68. am facut reteta, a iesit un cheescake delicios, crema extrem de fina (am trista putin :), am folosit crema de branza de la Lidl). Gustul a fost exceptional!
    Multumesc pentru reteta!
    a, am ornat-o cu topping de fructe de padure, ceva de vis! 🙂

  69. Salutare, eu o fac de ani de zile cu crema de branza marca Kaufland (cea clasica, in cutiuta albastra, de 200 g). Costa vreo 3,5 lei/cutia
    Delir gustativ, nu alta!

  70. Teo, nu am cuvinte să-ți spun cât sunt de incantata de gustul acestui cheesecake.
    Am făcut multe din rețele tale dar aceasta este cu adevărat deosebita.
    Mulțumesc!

  71. Madalina D

    Diseara fac pentru a 4 a oara reteta ta. Este foarte simpla, aerata si se mananca aproape instant.
    Data viitoare cred ca ma incumet si la cel cu oreo.
    Multumesc frumos!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.