Targul de produse naturale si bio

Mi-am promis ca de acum inainte o sa fiu mai atenta la tot ceea ce misca in domeniul culinar prin tara si o sa va anunt si pe voi ce se intampla si unde, pentru ca imi doresc sa participati la evenimente ce promoveaza lucruri interesante si sanatoase.

Un astfel de eveniment este Targul de produse naturale si bio, care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 15 – 18 aprilie. Organizatorul, Expo Evolution a pornit de la ideea “Mananci romaneste, traiesti sanatos” si eu zic ca a facut foarte bine, mai ales ca in ultima vreme tindem sa acordam prea putina atentie produselor traditionale romanesti si preferam orice altceva. Vorba lui Tudor Chirila, “americanii-s de vina”!

Ce gasim la targul cu produse traditionale? Carnati de casa, branza de tot felul, oua rosii si minunatele oua incondeiate, sarmale de la mama lor din Maramures si bineinteles, cozonacii nostri dragi, de toate felurile posibile.

Cine ne “imbie” cu bunataturi ca la mama acasa? Pai producatorii traditionali, restaurantele cu specific romanesc si bineinteles, fauritorii de dulciuri si produse de patiserie. Unde trebuie sa mergem ca sa gustam din toate astea? Ca norocul, gasiti targul in buricul Bucurestiului, in Gradina OAR, pe strada Ar. Verona Nr. 19, langa Libraria Carturesti de pe Bulevardul Magheru.

Ce sa va mai spun decat ca e mare pacat sa pierdeti targurile de acest gen, pentru ca sigur gasiti produse inexistente in magazine, cum am gasit eu de exemplu un super salam cu trufe, care a fost una dintre cele mai bune preparate pe care le-am servit in toata viata mea.

Spor sa aveti si astept sa imi spuneti aici tot ce ati vazut acolo si mai ales ce ati degustat!

2 Comments

  1. Mi-a soptit o vrabiuta ca ai avea de gand sa te muti in Bucuresti daca ai stimulentul potrivit, asa-i? 🙂 Atunci sa vezi ce de articole, ca aici sunt targuri din astea o multime. Din pacate in realitate nu sunt chiar asa de idilice ca in prezentare iar preturile cele mai multe sunt pentru buzunare superioare noua 🙂

  2. pare ft interesant…sper sa imi gasesc ceva timp sa ma duc acolo pt unele produse

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.