Hot cocoa

Hot cocoaAceasta este bautura perfecta pentru iarna! O bautura atat de fina si de aromata si mai ales atat de usor de preparat. Aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto® New Creativa foloseste presiunea profesionala de 15 bari pentru a prepara orice bautura alegeti in mai putin de 1 minut. De acolo, restul retetei e „parfum” iar combinatiei de caramel, ciocolata si cocos, nu stiu zau cine ar putea sa ii reziste! Va invit sa intrati pe www.dolce-gusto.ro si sa cititi mai multe informatii despre noul sistem de preparare al cafelei de la NESCAFÉ® Dolce Gusto®, veti fi uimiti de cate stie sa faca!

De cate ori vi s-a intamplat sa faceti cafeaua perfecta si apoi sa nu puteti sa reproduceti exact reteta? De acum aveti posibilitatea sa va personalizati cafeaua preferata si apoi sa memorati reteta (cantitatea de apa folosita) pentru a va bucura de o cafea perfecta de fiecare data.

Ingrediente pentru 2 portii:
– 180ml espresso
– 100ml Nesquik
– 4 lingurite sirop caramel
– 4 lingurite lapte de cocos
– 2 lingurite sirop de ciocolata
– frisca, fulgi de cocos pentru garnisit

Pregatim cafeaua. Pentru 180ml de cafea am folosit 3 capsule de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso. Apoi am folosit o capsula de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Nesquik din care ies 150 ml Nesquik, dar cu o inghititura furata de mine si una de Luca, am ajuns la exact 100ml, cat ne trebuie pentru reteta 🙂

Intr-o cana incapatoare, punem intai siropul de ciocolata, apoi turnam cafeaua, Nesquik-ul, siropul de caramel si laptele de cocos. Ornam cu frisca si fulgi de cocos.

Aceasta este una dintre bauturile mele preferate pe baza de cafea si o sa o prepar cu siguranta de foarte multe ori in aceasta iarna, in mod sigur si in Ajunul Craciunului. Dar “preferata cea mai preferata” ramane Caffe Lungo, cu aroma careia ma trezesc in fiecare dimineata: programez de seara aparatul NESCAFÉ® Dolce Gusto® New Creativa, care stie deja ce bautura imi place, eu trebuie sa ii mai spun ora la care ma trezesc si el ma astepta cu o cafea aburinda in fiecare dimineata. Sa ne fie de bine, zic!

One Comment

  1. andita

    ooaaaaaaaa este superb chiar imi place.Continua tot asa chiar este o reteta ideala pentru iarna va sugerez sa o incercati la sfarsit puneti si niste coconato ca este delicios dar acum depinde de gusturile fiecaruia.VA UREZ O GUSTARE PLACUTA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.