La Colline – lactate de capra

Lactate de capra
De cand am devenit foodie toata viziunea mea despre alimentele pe care nu le consumam “in tinerete” s-a schimbat. Treptat am inceput sa consum lactate de capra, branza de capra devenind una dintre preferatele mele. Calatoriile culinare in tara si in afara ei, s-au soldat cam de fiecare data cu lactate de capra, pentru ca la diverse evenimente am fost serviti cu branza de capra alaturi de vin sau fructe.

Intre timp, interesandu-ma mai bine, am aflat ca lactatele de capra sunt in trend si consumul lor este recomandat de nutritionisti. Daca pana acum cativa ani nu gaseam lactate de capra in marile magazine, acum avem si in Romania un producator de incredere. Despre La Colline am aflat prima si prima data pentru ca mereu in drum spre oriunde plecam din Cluj, trecem pe langa ei. Apoi i-am cautat pe net, apoi am vazut produsele si in hypermarket, le-am incercat si mi-au placut. Problema e ca noi stam langa Cluj si am decis sa intru in programul pilot lansat de La Colline si sa comand un pachet de lactate din lapte de capra prin curier rapid.

Colet lactate de capra La Colline

Ce inseamna programul pilot? Inseamna ca oriunde ati fi in tara, chiar daca sunteti in localitati in care nu sunt centre comerciale unde gasiti specialitati, puteti comanda produsele La Colline si va vor fi expediate, in cele mai bune conditii, prin curier. Produsele pe care le-am primit au fost foarte proaspete, pentru sunt ambalate in cutii de carton si izolate la interior cu folie izoterma si cu o rezerva de gheata.

Colet lactate de capra La Colline

Pentru a putea participa in programul pilot trebuie sa trimiteti o comanda scrisa pe e-mail la: comenzi@lacolline.ro sau la telefon 0720.241.324 intre orele 9:00 – 15:00, care sa contina produsele pe care le doriti si datele voastre de contact. Aici gasiti lista cu produsele si oferta de pret.

La Colline - Lactate de capra

Pana acum, stiam ca pentru lactate proaspete trebuie sa merg la magazin, acum lucrurile s-au schimbat si am increderea ca produsele pe care le primesc sunt cele mai proaspete, nu mai pierd timpul cu drumul si lactatele au preturi mai bune decat cele din magazine pentru ca sunt cumparate direct de la producator. La Colline au si un program dragut de bonusare pentru clientii fideli, asa ca nu stiti ce surprize puteti primi in colet 🙂

La Colline - Lactate de capra

Am luat destul de multe produse, e drept, dar am vrut sa le incerc pe toate 🙂 Laptele de capra e extraordinar de bun, la fel si iaurtul de baut, iar despre branza… e o batalie pe ea si abia daca mai avem 2 rulouri din toate cele comandate. Am salvat doua, care sunt la congelator si pe care intentionez sa o folosesc la o prajitura cu mere si branza de capra.

Abia astept sa va arat reteta si ma bucur ca am putut impartasi cu voi vestea buna despre La Colline 🙂

La Colline - Lactate de capra

La Colline - Lactate de capra

21 Comments

  1. Multumesc de informatie! Chiar acum ma duc sa arunc un ochi pe site. 🙂
    Am vazut ca ai luat multicele, se pastreaza ok la frigider? Si la congelator am vazut ca le-ai pus. Nu se inmoaie prea tare cand le dezgheti?

    • Diana, eu am luat multe si le tin la congelator (la branza ma refer) si se dezgheata ok 🙂

    • Cosmina

      Ador produsele acestea. Mi le-am cumparat dintr-un supermarket. Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: Ce tip de cuptor aveti, electric sau pe gaz? Desi gatesc de multi ani, insa la ai mei, in sfarsit ma mut la casuta mea si sunt indecisa: sa cumpar incorporabile sau nu? Sa cumpar aragaz sau nu?
      La aragaz oscilez intre Ariston si Bosch
      La incorporabile, m-as baga pe una din marcile: Whirlpool, Bosch…..poate chiar un Teka sau AEG….Off….Please help me…………….

  2. Sunt foarte bune produsele…Am trimis si eu o comanda,am facut ce ai scris.Sper sa nu fie probleme!!!Cam in cate zile ajung???

  3. Enache Cristina

    Este la fabrica o crema tartinabila,intr-un borcanel de plastic.Raportul cantitate/calitate/pret e foarte bun.In magazine nu o gasesti,pentru ca o fac doar pentru export,dar de la magazinul fabricutei o poti cumpara.E excelenta.

  4. GRIGORICI

    Salut proiectul.Vreau sa stiu preturile.

  5. Sunt foarte,foarte bune aceste produse

  6. Si eu sunt innebunita dupa branza de capra, mai ales dupa cea frantuzeasca! Imi ploua in gura…esti o norocoasa ca ai asemenea bunatati pe masa!

  7. Ionica-Simona Abordiencei

    Am comandat si eu tocmai la Suceava. Eu nu am mai mancat branza de capra dar imi place ce am primit.

  8. Beatu Alice

    Buna. Am o intrebare am intrat si eu pe site-ul lor insa vad mai multe produse in pachetul dumneavoastra decat au ei afisat pe site? Sau acelea sunt toate? Multumesc

  9. Damian

    laptele este pasteurizat deci UHT.Adio proprietati.Un litru de lapte de capra adevarat este 8 lei la particulari,apai in comert daca pastram paritataea cu laptele de vaca,care in particular este 3 lei si la magazin,ambalat este 5 lei…va las pe voi sa calculati.
    Fiecare face ce crede…dar ma deranjeaza manipularea asta prin intermediul vedetelor.

    • Damian, in primul rand iti multumesc ca ma consideri o vedeta, ma bcuura asta 🙂 In al doilea rand, fiecare alege ce vrea, mai ales pentru ca cei care stau in orasele mari nu au la dispozitie tot la a-2a casa o doamna de la care sa ia lapte de capra. In al doilea rand, eu prefer la orice pra produsele pasteurizate in locul celor de provenienta incerta. Chiar si venind de la tara, putine produse sunt facute in mod autentic. Mai gandeste-te inainte de a face acuzatii…

  10. Ruxandra

    Multumesc de informatii Teo.
    Obisnuiam sa urasc preparatele din lapte de capra, de orice gen. Daca imi ofereai ceva si era din lapte de capra se descalifica din start. Asta pana am gustat Ruloul La Colline cu verdeturi si m-am indragostit de branza asta.
    Din pacate la noi in hypermarket ajunge la 7,5 lei ruloul si m-am gandit sa comand de la ei. Intrebare: se plateste transportul prin curier? Si cat? Ca sa vad daca merita!

    • Ruxandra, nu stiu care sunt acum conditiile, dar poti sa te uiti pe site-ul lor, acolo gasesti toate informatiile la zi 🙂

  11. tchirica

    Bună.Imi puteti spune in ce magazine/hypermarketuri/supermarketuri gasesc produsele La Colline.Sunt din Cluj-Napoca.Multumesc

  12. Mersi de informatii Teo. Nici eu nu am stiut de existenta acestor produse. Cu proxima ocazie o sa ii am in vedere.

  13. Pacat ca baga atata gelatina in kefirul de capra. N-am sa mai iau din cauza aceasta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.