Reclamă pe blog

CINE ESTE “Teo’s Kitchen”?

Teo’s Kitchen sunt eu, Teo, o bucatareasa incepatoare (sau cel putin asa eram cand am pornit acest blog). Ideea de la care am pornit a fost ca daca eu, care spargeam doar oua in tigaie si faceam o papara am fost in stare sa pregatesc absolut orice din pasiune pentru gatit (si pentru mancat, de altfel) si din dorinta de a nu ma face de ras in fata mamei soacre dupa nunta (he he), oricine poate, cu putin ajutor, sa invete sa gateasca.

Nu mai e vorba doar de a gati din cand in cand, e vorba de arta culinara, de lifestyle culinar, de a prezenta retete cat mai variate, traditionale si exotice, de post, de dulce si specialitatile casei, retete patentate de buni si mama, pe care vi le impartasesc asa cum le-am mostenit de generatii.

BLOGUL GOSPODINI.BLOGSPOT.COM

Teo’s Kitchen e un blog de nisa, adresat pasionatilor de bucatarit, celor pentru care o reteta de pe internet nu ajunge sa fie doar un text copiat dintr-o carte de bucate, ci au nevoie de dovada ca reteta e de incredere, ca le este explicata pas cu pas si mai ales ca in cazul in care ceva le iese gresit, au pe cine sa “traga de urechi”, pe cine sa intrebe detalii despre reteta. Am incercat si voi incerca in continuare sa raspund la toate comentariile de pe blog si sa ii lamuresc pe toti cei care gatesc dupa retele mele.

Poate acesta este motivul pentru care multi dintre cei care ma viziteaza o data se intorc, pentru ca multi dintre cei care au gasit blogul intamplator pe internet i-au dat bookmark.

Poate acesta este motivul pentru care imi gasesc copiate retele prin reviste, pe alte site-uri si lumea se inscrie cu ele (miseleste de altfel) la diverse concursuri.

PUBLICITATE PE TEO’S KITCHEN

De ce publicitatea pe Teo’s Kitchen? Pentru ca fiind un blog de nisa, se adreseaza unui anumit grup tinta – cei pasionati de gatit, de arta culinara, de lifestyle culinar. Astfel, va prezentati produsele in fata celor cu adevarat interesati.

Cititorii gospodini.blogspot.com sunt in mare parte “gospodine”, dar nu este de neglijat nici numarul mare de “gospodini” care citesc blogul in fiecare zi (vezi procentaj)

In momentul de fata, Teo’s Kitchen inregistreaza peste 150.000 de vizitatori unici pe luna si suntem intr-o continua crestere.

Pentru spatiu publicitar pe blogul Teo’s Kitchen, ma puteti contacta prin formularul de contact.

Spor la bucatarit!

6 Comments

  1. mariana

    bUNE PRECIZARII!SI OARE CELE CARE TE-AU COPIAT CUM SE SIMT,DACA SE SIMT OAMENII INTEGRII!RUSINICA LOR!DA-I INAINTE!E SUPER OK!SI GASESTE TU O MODALITATE DE A NU MAI PUTEA UNII SA TE COPIEZE!felicitarile mele!!!!!!!!!!!!

  2. Of Mariana draga, tu crezi ac toti oamenii au scrupule si se gandesc la cum ma simt eu cand imi vad retetele copiate cu punct si virgula undeva? Nu se gandesc…

    Eu mi-am protejat blogul in speranta ca nebunii ma lasa in pace si nu imi mai copiaza nimic, dar vad ca nu am sanse de izbanda 🙁

    Te pup si stii ca esti oricand bine-venita pe blogul meu!

  3. Teo copyscape ii ca ceaiu’, nu protejeaza blogu’ de ‘otzi.

    Ce face burtica? 🙂

  4. Felicitari Teo!!! Eu am crezut in tine de la inceput! 🙂

    Nu te mai necaji din cauza marsaviilor astora…vezi ca nu poti face mare lucru…
    Cel mai trist este, insa, sa te copieze un “prieten” pe care l-ai si gazduit in blogroll un timp…
    Mi s-a intamplat mie…

    Pupam pe mami cu burtica frumoasa! 🙂

  5. Rusine sa le fie celor care te copiaza, chiar nu pot gandi nimic cu capu ala ce le sta pe umeri.
    Ai un blog super, il urmares des. Succes in continuare!

  6. chocogift-cadouri dulci

    Superba “bucatarie” virtuala. Acum am aflat de tine, si mi-a placut mult ceea ce am vazut, si citit. Succes maxim!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.