Despre anonimii mulţumiţi :)

Azi sunt fericita 🙂 Am primit unul dintre cele mai sincere comentarii si culmea, ghiciti de la cine? De la “ANONIMUL NEMULTUMIT”…da, anonimul care m-a scos din sarite, care mi-a stricat ziua si m-a imbatranit cu un an. Dar uite ca oamenii nu sunt atat de rai, uite ca oameni recunosc atunci cand gresesc si nu doar ca recunosc, ci o fac cu fruntea sus si cu demintate. Iti multumesc, Catalina 🙂 Ca sa vedeti exact despre ce vorbesc, asta mi-a scris Catalina:

“Nici nu stiu cum sa incep de fapt…Prin a-mi cere scuze, sau sa ma fac ca …ploua ?Eu vreau sa cred ca aleg intotdeauna (sau aproape)calea pe care eu o consider corecta.Deci , imi cer scuze pentru comentariile rautacioasse la adresa ta .Ai inteles cred ca eu sunt “anonima”cea care iti spunea ca nu esti originala , etc…Am privit cu scepticism blogul tau “inca una care se crede mare bucatareasa “si , hop greseala cu cordon bleo.Gata mi-am zis , am prins-o .Ceea ce a urmat , stii.Bun .A trecut. Am deschis iarasi blogul tau pt ca mi-am zis nu se poate sa fiu eu desteapta satului , iar toti care iti scriu si-ti lauda talentul sunt niste extraterstri in bucatarie; am hotarat sa aleg o reteta , cu ochii inchisi ,si apoi s-o fac .Indiferent care .Zis si facut. Am procedat intocmai si am “cazut”pe prajitura desteapta . Am inceput sa rad, de credeam ca mor .Na, (mi-am zis)ai nimerit-o ! Nu iese asta nici intr-o mie de ani Dar, asta e . Daca Teo a facut-o si i-a iesit trebuie sa-mi iasa si mie.Daca nu, ii scriu un mesaj de o sa ma tina minte .Si ieri dimineata am pornit actiunea…Si am facut intocmai, si ….rezultatul ….pana aseara noi doi (eu + una bucata sot) am terminat , tot ,tot, pana la ultima bucatica ….Asa ca,regret din tot sufletul ca nu sunt strut, sau macar nu stau la malul marii, sa-mi bag capul in nisip, si sa nu ies de acolo pana cand nu-mi spui tu , Teo, ca m-ai iertat.Asa ca , aviz amatorilor.Nu faceti ca mine .Nu criticati pana nu incercati.”

Imi cer, la randu-mi scuze pt reactia tip arici, dar la momentul respectiv m-ai scos din pepepeni 🙂

In incheiere, cum ziceam cand eram mici si jucam elastic, ascunsea sau castel si ne certam din porcarii “pace, pace intre doua…dobitoace” si a doua zi eram la fel de prieteni ca inainte 🙂

Ciudata si natura umana…cum privim totul cu scepticism si preferam sa aruncam cu noroi inainte de a stii exact despre ce este vorba. Nu, nu vbesc aici de Catalina, ci de noi toti in general. Poate si eu am facut asa, am fost rautacioasa fara motiv, am judecat dupa prima impresie sau am pornit la drum cu idei preconcepute si nu am lasat pe nimeni si nimic sa imi dea jos ochelarii de cal. Acum am alaturi un om minunat, un sot calm si intelegator, care ma invata in fiecare zi sa imi temperez pornirile de sagetatoare colerica si sa dau sansa tuturor, sa iert si sa imi treaca mai usor supararea.

Sa nu uitam ca in final, buni sau rai, suntem toti suflete 🙂

P.S. Ultima parte a postului o fi gen flower power, eminesciana si metaforica, promit sa nu mai fac d’astea si sa ma limitez la scris retete :)) :))

5 Comments

  1. Ginette

    Rar mai gasesti oameni care sa-si ceara scuze dupa ce au gresit, asta inseamna ca in final a vazut adevarata ta valoare. Pana la urma a iesit ceva bun din intamplarea asta.
    Teo, scumpa ce mai faci??? Ma tot gandesc la tine …cum te mai simti, ce face bebe mic….cat mai ai???? Va pup cu drag !!!

  2. Ginuca draga, noi facem bine…sunt in luna a-8-a si mai am inca putin pana la marea intalnire cu puitul meu…imi cer scuze ca nu pot sa te vizitez cat de des mi-as dori, dar sunt atat de obosita incat abia mai reusesc sa postez aici.

    Te pup si va anunt cand vine bebe :*

  3. Alexandra

    Ia incearca tu chestia asta…e reteta mea preferata luata de pe gustos.ro. O sa-i placa si lui Luca 😉

    Piept de pui in stil Italian
    Timp de preparare: 30 min
    23
    Ingrediente:
    4 bucati file din piept de pui, o mozarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare,
    piper, unt pentru prajit
    Mod de preparare:
    Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in
    prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata.
    Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza
    doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella. Dupa ce se
    inmoaie mozarella puiul este gata.Se serveste cu cartofi natur
    Specific: Italia

  4. Ginette

    Sanatate multa !!! Mult a fost, putin a ramas pana la mare intalnire. Abia astept va vad poze cu bebe mic.
    Nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru vizite, caci si eu am avut, mai am niste probleme si intru mai rar.
    Ai grija de voi. Va pup !!!!

  5. Anonymous

    esti super multumesc ,,pot zice ca ma ajuti enorm cu retetele tale minunate ,,chiar sotul meu mi-a promis ca imi va gati peste cu sos de fasole colorata

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.