Concurs: sa ne cunoastem mai bine

Pentru ca multi dintre voi imi scrieti ca ati facut retetele culinare de pe blog si v-au iesit bine, m-am gandit la un soi de concurs, care sa ma ajute sa va cunosc mai bine.

Trimiteti fotografii cu voi si cu rezultatul final al unei retete de pe blogul meu, pe care ati preparat-o cu succes. O sa va rog sa specificati in email numele si prenumele vostru.

Concursul s-a incheiat, puteti vedea castigatorii aici

Pozele vor fi afisate in cadrul acestui articol, in ordinea sosirii pe email si prin tragere la sorti, 3 dintre voi vor castiga tricouri personalizate cu Teo’s Kitchen si un cadou surpriza (bineinteles ceva pentru bucatarie). Puteti incepe sa trimiteti pozele chiar de azi, termenul limita fiind 1 martie 2009.

In cazul in care sunteti timizi, puteti sa trimiteti doar poza cu preparatul, nu e nevoie sa fiti si voi in poza, insa m-as bucura foarte tare sa si vad gospodinele/gospodinii care gatesc dupa retetele de aici.

Spor la bucatarit, si astept cu drag pozele voastre!

Participanti:

12 Comments

  1. adinutz micutz pufos..ninge peste tine

    off, uite chiar acum sunt clatitele umplute la gratinat in cuptor…pot sa trimit cu rezultatul final? n-am “pozat” pasii … e o super coincidenta concursul pentru ca saptamana asta am mai facut kebap si maine vreau sa fac alte doua retete. te pup!! si multumesc mult!

  2. doar cu rezultatul final trebuie poza 🙂 o astept pe mail

  3. adinutz micutz pufos..ninge peste tine

    hehe! deja au fost trimise multe fotografii 🙂 felicitari! o mica precizare: ai scris ciuperci gratinate in loc de clatite gratinate. Te pup si pe tine si pe bebe!

  4. Adina, merci pt precizare… din reflex am scris ciuperci pt ca fac si ciuperci gratinate… si apoi am luat cu copy/paste 🙂

  5. A pai,hai sa incerc si eu.Daca reusesc sa fac ceva care sa arate si bine….ca de obicei sunt bune la gust dar arata jalnic :))

  6. Melania

    Nu pot sa particip la concurs desi am gatit foarte mult dupa retetele tale excelente,dar nu le pozez pentru ca nu am aceasta indeletnicire, iar timpul limita nu-mi permite sa o practic.
    Ideea ta este minunata si am simtit nevoia sa subliniez acest lucru. Ma simt ca si cum ne cunoastem pentru ca imi fac timp mereu sa iti vizitez pagina, sa notez si sa execut bunatatile tale.
    Felicitari pentru idee si bafta celor care se inscriu la concurs!

  7. Anonymous

    Teo, felicitari pentru idee!
    Tin sa urez succes celor care participa la concurs!
    Eu nu am pozat din ceea ce am preluat de la tine decat biscuitii spiralati; momentan mi se pare insuficient pentru a participa la concurs.
    Dar au iesit grozav de buni! Si se fac asa usor!
    Felicitari inca o data pentru idee, pentru blog si pentru ceea ce faci. Si te felicit pentru micul Luca, ii doresc sanatate si bucurii!
    Alexandrina

  8. 🙂 Cel mai gospodinacios/-oasa sa castige! Am observat tarziu concursul, deci nu ma mai bag.
    Cartofii frantuzesti ii fac mai nou doar dupa reteta ta (care-am pasat-o si sora-mii), negresa la fel, bulgarasii, salate, ciorbe, varza a la cj nu mai facesem de secole si nu mai stiam cum, papricas de pui am gatit sapt trecuta, a, da, si panna-cota. 😛 Asa te-am descoperit, sotul mancase la un restaurant pannacota si m-a innebunit, i-am zis sa caute reteta ca-i fac; a gasit blogul tau si-a zis, `uite, tipa asta cred ca-l face la fel` si n-am scapat pana nu i-am gatit-o, dupa reteta ta, a fost fte incantat `e si mai buna decat la restarant`. Multe din retete nu le-am mai experimentat demult si arunc cate-o privire sa vad daca mai stiu, mersic ca bucataresti impreuna cu noi! Pusici!

  9. Anca, niciodata nu e tarziu… concursul tine pana in 1 martie, sper ca pana atunci sa fie cel putin 30 de inscrisi…

    Astept pozele pe mail!
    Spor la gatit 🙂

  10. ionela

    dupa cat timp de la primire vor fi publicate pozele trimise?

  11. Ionela, ti-am trimis un e-mail in acest sens in care iti explicam ca pozele vor aparea candva in cursul zilei de azi.

    Din pacate mai am si alte treburi de facut si nu pot sa le public imediat dupa ce sosesc prin e-mail.

    Multumesc pentru intelegere!

  12. Teo ce bine imi pare ca am reusit sa intru in concurs! Eu le urez tuturor bafta si sa poarte tricourile cine o sa le aiba!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.