Castigatoarea aparatului de waffe

A venit in sfarsit momentul sa aflam castigatoarea concursului “Gateste pentru un aparat de Waffe“. A fost foarte greu sa notez retetele pentru ca toate au fost foarte bune. Unele m-au impresionat prin originalitate, altele prin explicatiile detaliate si altele prin impredia artistica… imi venea, la propriu, sa musc din monitor. In final, departajarea s-a facut la sutimi si au fost 5 retete (initial am spus 4 apoi am realizat ca sunt de fapt 5) care au avut exact aceeasi notare 9,83. Cele 5 finaliste au fost:

1. Adina Nistor cu reteta “Peste cu sos de smantana si rom”
2. Teodora Chirila cu reteta “Gulas”
3. Toana Mihaela cu reteta “Placintele cu legume”
4. Manciu Andreea cu reteta “Craticioara cu surprize”
5. Anca Radu cu reteta “Supa de somon”

Asa cum am spus, in cazul in care se ajunge la egalitate, am sa trag la sorti castigatoarea. Asa am si facut si avem o castigatoare…

Felicitari tuturor celor care au participat pentru imaginatia de care au dat dovada si mai ales pentru talentul culinar. Am fost atat de impresionata incat, daca imi dati voie, am sa gatesc pe rand, in timp, retetele trimise de voi. Va multumesc din suflet pentru ca fara voi, Teo’s Kitchen nu si-ar avea rostul.

Am sa rog castigatoarea sa imi trimita un email pe adresa pe care a trimis si reteta, in care sa imi spuna datele complete, pentru a putea expedia coletul, respectiv aparatul de waffle si produsele oferite de Vreau Bio.

11 Comments

  1. Felicitari, Andreea! 🙂
    Si noi vrem reteta!

  2. Andra, reteta va fi publicata doar daca primesc acordul din partea castigatoarei… nu de alta dar au fost cativa participanti care au spus ca nu doresc ca “lucrarile” lor sa fie publicate.

  3. Anonymous

    Doamne cat sunt de fericita!!!!! Nu ma asteptam!!!!! Evident ca imi voi da acordul pentru a se publica reteta si cand voi prepara primele gofre ma voi gandi la voi!!! El al doilea premiu pe care il castig pe un site culinar!!!! Sunt foarte bucuroasa!!!

  4. Vicky

    Felicitari castigatoarei, esti o mare norocoasa.

  5. camelia mihai

    Felicitari. Spor la waffe! Asteptam retetele “open source” si urmatorul concurs.

  6. Anonymous

    Felicitari castigatoarei si tuturor spor la bucatarit, mai ales ca acusica vin Pastile.
    Asteptam cu nerabdare retetele participante, si binenteles un nou concurs.

  7. adinutz micutz pufos..ninge peste tine

    Felicitari!! chiar daca nu am castigat, m-am bucurat enorm sa fiu printre finaliste pentru ca sunt la inceput cu gatitul si am luat-o ca pe o incurajare 🙂 cei care vor ca retetele sa fie publicate, ar fi frumos, am mai avea o sursa de inspiratie, eu una nu am nimic impotriva 🙂 Adina

  8. Felicitari castigatoarei!!! Sa le stapaneasca si foloseasca sanatoasa! Ma bucur ca macar am fost printre finalisti…
    Teo, din partea mea, ai acordul sa faci si sa postezi reteta cu care am participat eu…Pupici si multumim pentru tot, de la timp pana la premiile puse la bataie..

  9. Anonymous

    Multumesc fetelor, pentru urarile de bine.Am sa postez si prima mea reteta de goffre, imediat ce le prepar.Andreea M.

  10. Anonymous

    Felicitari castigatoarei si tuturor celorlalti. Sa stapaneasca sanatoasa wafferul si tuturor le urez un PASTE FERICIT! Hristos a Inviat! Teo te pup si-ti multumesc pentru tot ceea ce faci. Pe Luca il pup separat.

  11. rodi_halma

    Felicitari castigatorilor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.