Bloguri noi si dragi mie

M-am gandit sa va mai povestesc despre niste bloguri relativ noi, dar care mie imi sunt foarte dragi si care merita atentia voastra! Nu, nu e reclama asa cum unii vor sugera malitios, e pur si simplu respect si prietenie fata de oamenii dragi mie.

Sa incepem cu Miha si blogul ei delicios Cu Miha in bucatarie http://cumihainbucatarie.blogspot.com/ , un blog nu doar delicious ci si foarte sanatos. Miha gateste natural, cu ingrediente de calitate si mai mult decat atat, face niste combinatii chiar interesante si numai bune de incarcat cand aveti chef de bucatarit. Pozele sunt pe masura blogului, deci, ce sa mai, un 10 cu steluta din partea mea pentru Miha si un 20 cu stelute pentru printesica ei.

Urmeaza apoi blogul de unde mai nou il imbracam si accesorizam pe bebe Teo, Bebe Shop http://bebeshop.wordpress.com . Blogul este proiectul unei mari doamne, buna prietena virtuala, devreme acasa si mamica unei minunate stelute de mare. Aveti acces aici la hainute, jucarii, accesorii pentru masa, siguranta, plimbare, decoruri si mobilier pentru camera copilului si magazinul e mai bogat in fiecare zi. De ce imi place? Pentru ca am gasit aici, la preturi ok, accesorii pe care nu le gaseam nicaieri, gen ochelarii de soare pentru bebelusi. Un mare 10 pentru Silvia, care are mereu o vorba buna pentru mine (nu contra-cost).

Prietenii sunt de mai multe feluri: cu unii bei o bere, cu unii vorbesti pe mess, cu unii te vezi zilnic, cu unii te vezi mai rar. Din categoria prietenilor care nu se incadreaza decat in categoria “prieten de suflet, pe care desi il vezi rar, ti-e clar ca e tot timpul acolo”, vi-l prezint pe Petrea si al lui blog, Bucataria lui Petrea http://bucatariepetrea.blogspot.com . Are un umor deosebit, pricepere la gatit si mai ales, un caine marocan. Petrea, te tzuc!

Un blog nou-nout dar cu foarte mare potential sa imi castige iremediabil inima de gospodina, e D’ale coconitelor http://ankiradu.blogspot.com/ , un blog cu retete alese, in prezentari rafinate si mai ales un blog care are in spate o gospodina/mamica foarte, dar foarte frumoasa! Mi-e drag sa vorbesc cu ea oricand si despre orice si mai ales sa mai trag cu ochiul la bunataturile pe care le faureste. Foarte frumos blog, foarte frumos om: Anki.

5 Comments

  1. Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase 🙂
    … si carcotasilor le spun ca nu te-am platit sa ne vorbesti de bine. Nici rude nu suntem, nici cu o cafea nu te-am omenit si nici macar cu un rachiu.
    Dar sunt convinsa ca cititorii tai, vor sti sa te citeasca din vorbele tale, asa calda cum esti…
    te pup

  2. Iti multumesc si eu 🙂

    Nu te-am platit dar ne-ai facut tu o surpriza frumoasa 🙂 Eu, cel putin sunt la inceput si cu gatitul si cu blogul dar ce ai scris tu ma face sa perseverez.

  3. Silvia

    Hai ca am rosit toata… Sarumana mult de vorbe frumoase.. Nu numai ca nu te-am platit, ci tu faci asta accesorizandu-l pe sarmaluc de la noi :)) Asa ca.. multumesc de doua ori! Un mare pupic de la steluta pentru sarmaluca.

  4. PussyCat

    imi place foarte mult blogul Bucataria lui Petrea

  5. petrea

    gyeah! WM 4LIFE! nu mi-ai raspuns ieri la molecular, ma gandeam sa-ti zic aici ca imi cer scuze daca am vorbit porcarii mari in janis, da ai vazut si tu in ce hal eram. si daca am zis ceva prostii, sa-i zici lu hamsie nemultumirile, el ii de vina!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.