Castiga un rucsac Timberland

Cu siguranta ati observat saptamanile trecute bannerul Fashion Days din stanga blogului. Nu aveati cum sa nu il observati pentru ca orice pasionat de shopping cunoaste toate brandurile pe care le promoveaza: Puma, Ray-Ban, Guess, Victoria’s Secret, Triumph, Mango, Calvin Klein, Gap, Levi’s, United Colors of Benetton etc.

Ei bine, Teo’s Kitchen si Fashion Days va invita la un concurs fulger, care va premia inventivitatea voastra in materie de bucatarit.

Tema? O reteta culinara usoara si rapida, imortalizata intr-o fotografie sugestiva. Singura cerinta este ca felul de mancare pregatit cu drag de voi sa fie in forma de future sau sa contina fluturi (stilizati, desigur). Din martipan, zahar, boabe de cafea, praf de sortisoara sau afine. Sau din ce vreti voi. De ce fluturi? Uitati-va la logo-ul Fashion Days si veti intelege 😉

Pentru o reteta cu aroma de premii, ingredientele necesare sunt: o reteta rapida si usor de realizat, aspectuoasa, cat mai originala si amuzanta. Castigatorul concursului va fi ales de catre eterna voastra Teo si de prietena mea Mihaela de la Fashion Days.

Efortul vostru nu trece neobservat! Iata PREMIILE CONCURSULUI:

PREMIUL I consta intr-un rucsac original Timberland, cu suport detasabil captusit pentru laptop (diagonala de 11-15 inch), cu un pret recomandat de vanzare de 495 lei.

PREMIUL II – un voucher de 50 lei pentru o comanda minima de 200 lei plasata in timp de 30 de zile de la anuntarea castigatorilor.

PREMIUL III – un voucher de 30 lei pentru o comanda minima de 150 lei plasata in timp de 30 de zile de la anuntarea castigatorilor.

Ne dorim sa primim cat mai multe fotografii reusite (deh, imaginea conteaza si in domeniul culinar si in moda) pentru ca cele mai frumoase dintre ele vor fi publicate si pe www.fashiondays.ro

Toti participantii primesc o invitatie gratuita pe Fashion Days, accesand bannerul de mai jos.

Pentru a putea intra in concurs trebuie sa trimiteti un mail, care sa contina fotografia creatiei voastre culinare, numele si prenumele vostru, numele retetei si descrierea pe scurt a metodei de preparare, pana cel tarziu pe 4 octombrie. Castigatorii vor fi anuntati cu surle si trambite pe data de 5 octombrie.

Spor la bucatarit si la premii!

Concursul s-a incheiat! In total au fost inscrise 20 de retete, mai jos gasiti pozele validate.
Vezi cine a castigat concursul

4 Comments

  1. Anonymous

    Urmaresc de ceva vreme blogul tau, imi plac retetele tale, si daca imi permiti, propun sa faci o categorie cu mancare pentru servici (am dificultati in preparea unei mese sanatoase si hranitoare la servici).
    Si inca un lucru…am incercat sa-mi fac cont pe situl fashion days si nu primesc mesajul de confirmare. Au ei dificultati in aceasta privinta?
    Multa bafta pe viitor…ai in mine o persoana care va ramane fidela acestui blog. 🙂

  2. Anonymous

    de future, da

  3. Anonymous

    se pot trimite si 2 retete? sau numai 1 musai?

  4. o singura reteta este suficienta pt validare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.