Ce gatim cu ouale ramase de la Paste

Au trecut si Sfintele Sarbatori de Paste si pot sa pun pariu ca v-au ramas o tona de oua fierte tare pe care nu le-ati ciocnit. Ce facem cu ele? In niciun caz nu le aruncam! M-am gandit eu sa va dau niste idei de retete care au la baza oul fiert, pe care le puteti modifica dupa cum va dicteaza imaginatia de gospodine.

Dintre retetele mai vechi de pe blog, va sugerez eu, ca sa nu va mai apucati sa cautati in arhiva, 4 retete excelente:

Oua umplute cu pesto


Lasagna cu oua si sunca


Salata de oua cu telemea

Cartofi frantuzesti

Si pentru ca e musai sa venim cu retete noi in fiecare an, cu recolta de oua rosii de anul asta am facut o salata de oua, alta decat cea cu telemea, o pasta de oua, numa buna de intins pe paine sau de folosit ca si dip pentru nachos, chipsuri sau grisine simple si bineinteles niste oua umplute, dar nu cele clasice, ci niste bunaciuni umplute cu ansoa.

Sa va fie de bine!

5 Comments

  1. Hristos a inviat!Post-ul tau a venit la fix. Chiar de dimineata ne gandeam cu mama ce sa gatim cu ouale care au ramas. Acum am de unde alege. Merci mult!

  2. AURORA

    Dragă Teo! Muţumesc de reţetă! Îmi permit să-ţi spun ce-am făcut eu cu ouăle rămase, poate adaptezi şi-ţi iese ceva!!! Am făcut un sos alb din smântână amestecată cu amidon de porumb, ulei de măsline şi tarhon uscat. Ouăle le-am dat pe răzătoarea fină şi le-am pus în sos. Sare, piper şi o sfântă mămăligă!!!!

  3. Aurora, multumim de idee, suna foarte bine! 🙂

  4. silviu

    Salata orientala cu sferturi de oua fierte, cartofi fierti, ceapa, masline, ulei si otet etc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.