O zi de rasfat la Iulius Mall

Grabeste-te, lucrurile bune se termina repede!De cand am inceput nebunia Sarbatorilor de Iarna nu am apucat sa imi fac deloc timp pentru mine. Insa ieri a fost o zi magica, am reusit nu doar sa desfac bradul si fac curat dupa dezastrul lasat in urma lui, ci am reusit sa ies din casa, la o sesiune de shopping, la Iulius Mall. Unul dintre motivele pentru care iubesc Iulius-ul e ca au cafenea Starbuks, singura din Cluj de altfel! Si asta e ritualul meu: o white chocolate mocha la Starbuks si apoi poate incepe sesiunea de cumparaturi!

Nu am avut un buget foarte mare, asta e situatia dupa sarbatori, dar nici n-a fost nevoie. De la intrarea in Mall am aflat de promotiile si reducerile imense, din campania “Grabeste-te, lucrurile bune se termina repede!”.

Eu am urmarit magazinele cu reduceri cat mai mari, in speranta ca o sa pot lua cat mai multe lucruri si pentru Luca. Dintre magazinele pe care eu le iubesc si care au reduceri mari, am dat iama la Terranova, Orsay si Sprider, care au toate reduceri de pana la 70%! La Sprider si Terranova am gasit si lucrusoare dragute pentru copiii, mai multe erau pentu fetite, ce-i drept, asa ca mamici, fiti pe faza, reducerile am inteles ca mai tin cam inca o saptamana, pana in 16 ianuarie.

Eu va atasez oricum si catalogul de reduceri de la Iulius Mall, ca sa va orientate voi spre ceea ce va intereseaza si sa va faceti planul de atac. Important e, indiferent ce cumparati, sa iesiti un pic din rutina, sa va faceti timp pentru o cafea cu voi insiva, sa va cumparati ceva dragut, chiar daca nu e musai si necesar, sa luati in pranz delicios (da, si la food court sunt reduceri!) si sa va bucurati ca am trecut cu bine de Sarbatori (curatenie, cumpraturi, gatit, gatit si gatit).

3 Comments

  1. Andreea

    Draga Teo,

    Sunt o mamica ce te citeste dinainte de schimbarea starii civile sau a statutului, care iti asteapta cartea cu nerabdare si care iti afla stirile de la calculator, din masina sau de oriunde este internet:).
    Si eu sunt o mamica ce s-a bucurat de reducerile de iarna – vezi la Z, au reduceri de 50% saptamana aceasta la toate produsele -, insa, intr-adevar, exista mai multe hainute pentru fetite decat pentru baietei. Am observat insa ca in alte tari, precum Germania sau Anglia, reducerile sunt mult mai mari la hainele, jucariile si produsele pentru bebelusi, asa ca, daca doresti sa comanzi ceva, nu ezita sa ma contactezi, lucrez cu mai multe firme – cunoscute si la noi sau nu -, iar comisionul este minim. De asemenea, as dori sa discut cu tine privind o posibila promovare pe blogul tau, daca se poate. Multumesc anticipat!

  2. Buna Andreea, imi poti scrie pe i_am_cooking @ yahoo.com

  3. alunita

    Hei, nu-i corect! Ai fost la Starbucks cand eu n-am foat acolo! Glumeam, evident! E si cafeneaua mea preferata desi cafeaua preferata e Nepresso – pe care eu mi-o comand pe net / dar care se poate bea si in Piata Muzeului intr-unr estaurant caruia nu-i facem reclama dar ii multumim ca a ales acest sortiment de cafea!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.