Va invit la…

Dragii mei, daca sunteti din (sau aveti drum prin) capitala, sa stiti ca va astept cu mic cu mare la lansarea primei mele carti de retete, o carte dedicata in special mamicilor si copiilor. Cartea se numeste “De-a Bucatarii – 50 retete de dulciuri pentru mamici iscusite si copii isteti” si va astept s-o rasfoim impreuna.

Cand si unde?
Dupa cum zice si afisul, lansarea va avea loc Sambata, 19 februarie, orele 12:00 (la pranz) la Clubul Taranului, Soseaua Kiseleff nr 3, Sector 1, Bucuresti.

Ne vedem acolo!

5 Comments

  1. El recetario de Falina

    Iti doresc mult succes si sa vinzi multe carti. Ai retete minunate…sunt prea departe si nu pot sa ajung…te pupuc cu drag…

  2. Simona

    din afis reiese ora 12 noaptea…

  3. Anonymous

    Vrem o lansare a cartii si in Cluj…ii MUSAI
    Cu drag, IoanaCJ

  4. Simona

    Felicitari pentru carte si mult succes in vanzarea ei! Astazi te`am vazut la tv, si esti foarte telegenica! Iti cat mai multe aparitii!
    Pupici din indepartata Danemarca!

  5. mihaelaalexandrescu

    Felicitari, Teo. Am cumparat cartea sa o fac cadou finutei mele Diana si mamicii ei Cristina insa pentru ca ma vad cu ele abia saptamana viitoare, am zis ca nu strica sa o frunzaresc si eu putin. Asa ca am gatit azi ciocolata de casa si a iesit delicioasa. Cu siguranta o sa mai fac, poate chiar saptamana viitoare la ziua mea.

    Cu drag,

    Mihaela

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.