Plecam la Roblogfest

O sa incep prin a va multumi, a mia si suta oara, pentru sprijinul pe care mi-l acordati de fiecare data cand am nevoie de voi. Maine dimineata plecam la Bucuresti pentru petrecerea Roblogfest de 2011, care se va tine maine seara, de la ora 19 in Silver Church. Daca ajungeti in zona, va rog sa ma trageti de maneca si sa ne cunoastem personal, da?

Pana una alta am stabilit detaliile: ne vom caza la unul dintre cele mai dragute hoteluri, respectiv Hotel Caro, care pe langa ca ne ofera confort maxim ne ajuta sa fim aproape de voi si sa va tinem la curent cu tot ce se intampla in weekendul Teo’s Kitchen la Bucuresti (da, slava cerului, o sa avem internet in camere!). Ca sa nu mai zic ca hotelul are tot ce ii trebuie pentru relaxare on-site: sala de fitness, sauna si un super lounge.

Si tot Hotel Caro a oferit cazare gratuita pentru 10 bloggeri din provincie care vin la Bucuresti la Roblogfest, asa ca, daca veniti si voi in weekend la Bucuresti avem toate sansele sa ne cazam la acelasi hotel si sa socializam la o cafea, un aperitiv, o berica. Daca nu stiti Bucurestiul si nu ne intalnim sa purcedem impreuna spre locul cu pricina, gasiti la hotel un kiosk de informare turistica, ca sa stiti ce mijloace de transport si cum puteti ajunge la Roblogfest.

Indiferent ca anul asta urcam pe scena sau nu, simplul fapt ca stiu ca multi dintre voi au votat Teo’s Kitchen inseamna foarte mult pentru mine! Voi toti insemnati foarte mult pentru mine!

Astea fiind spuse, ne vedem la Bucuresti, ne citim in timp real pe twitter si facebook si la intoarcerea acasa va povestesc cu lux de amanunte tot, da? Ramaneti pe receptie pentru sambata, cand voi posta o reteta perfecta pentru desertul de duminica!

6 Comments

  1. Cupcake

    Drum bun si distractie faina!

  2. Felicitari pentru locul obtinut! Sa nu te descurajezi si sa stii ca multa lume apreciaza ceea ce faci. Pentru mine esti o sursa permanenta de inspiratie si stiu mereu ca retetele inspirate de aici ies impecabil. >:D< de la un bucatar incepator. 🙂

  3. Cine sfantu e Doina frate???? Si ala e blog culinar???E o varza culinara, muuulta mancare din carne si cartofi, si eu gatesc mai interesant de atat :))
    M-am uitat si eu 5 min in ograda Doinei sa vad daca a meritat locul I, dar….nu inteleg cum poate exista un blog culinar fara un cuprins de retete, ori sunt eu tuta, ori chiar nu exista asa ceva….
    Capu' sus femeie!!! Nu te lasa afectata de prostiile astea!!!
    Pupici

  4. Anonymous

    Eu astept luxul de amanunte promis.Felicitari,Teo!

  5. Anonymous

    Eli,nu e cazul sa faci asemenea afirmatii;sustii pe cine vrei,fara sa arunci cu pietre in altii;blogosfera e mare,e loc pentru toata lumea si toate gusturile;Teo nu este afectata,ea are in continuare sustinatori si vizitatori,singura inflamata…observ ca esti tu!

  6. Anonymous

    Eli, am facut si eu o vizita prin ograda Doinei. Are si un cuprins de retete, acolo, la pagini. Pe bune.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.