Ce ne mai pregateste HapiHap?

Ce ne mai pregateste HapiHap?Dragii si dragele mele, dupa cum stiti, luna trecuta am participat cu reteta video pentru budinda din paine la concursul organizat de HapiHap, alaturi de alti bloggeri din Romania, pentru titlul de “bucatar HapiHap”. Datorita voturilor si vizualizarilor primite pe canalul de youtube al concursului la aceasta reteta propusa de mine, am iesit pe primul loc si va multumesc inca o data!

A urmat apoi inca un concurs dedicat fanilor HapiHap, care au continuat ideea de la care am pornit noi, bloggerii. Acestia au publicat retetele lor pe www.hapihap.ro si apoi numarul voturilor a decis care sunt castigatorii.

Daca nu stiati deja, va anunt ca pe primul loc a iesit reteta propusa de Clain Alexandru, castigatorul unui frigider, unui robot performant de bucatarie si al unui aparat de gatit la aburi. Locurile doi si trei, respectiv Dragomir Cristina Elena si Adrian Miclescu, au primit fiecare cate un robot de bucatarie si un aparat de gatit la aburi.

Daca n-ati reusit sa participati la ultimul concurs, fiti pe pace, pentru ca HapiHap nu se opreste aici si va pregateste alte surprize placute, mai exact doua proiecte savuroase care se vor desfasura pe pagina de facebook si pe twitter. Asa ca faceti ce trebuie facut (like/follow la cele doua pagini) si stati cu ochii pe social media pentru a afla despre ce e vorba.

Sa va fie de bine!

One Comment

  1. Clain Alexandru

    Felicitari pentru castigarea primei editii! Asteptam cu interes noile surprize de la HapiHap!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.