Cosulet cadou pentru Paste

Cosulet cadou pentru PasteDe azi ne pregatim serios pentru Sarbatorile Pascale! Chiar daca pentru Craciun am inceput pregatirile cu o luna inainte de 25 decembrie, de Paste parca nu e la fel, poate si pentru ca lipseste bradul impodobit, care imi da senzatia de sarbatoare.

Sau poate pentru ca e mai cald afara si preferam sa iesim la plimbare decat sa ne ocupam de decoratiuni pentru Paste. Sau poate pur si simplu imi place mie Craciunul mai mult.

Insa un lucru e clar: de Paste putem jongla cu mult mai multe culori si putem include verdeata si flori proaspete in decorurile noastre. Totul e verde si colorat, asa ca puteti face foarte multe combinatii in ceea ce priveste decoratiunile de Paste.

Eu m-am gandit sa va dau o idee draguta de cadou pentru cei dragi, un cos cu diverse produse care sa le faca Sarbatorile mai frumoase. Cosul cadou pentru Paste este foarte colorat, usor de asamblat si desi e un cadou de efect, nu e nevoie sa investim sume fabuloase pentru a-l pune la punct.

Am ales un cosulet incapator, in care am pus diverse decoratiuni pentru Paste, toate asortate, in culori vesele: lumanarele in forma de ou, suport pentru lumanare, decoratiuni pentru geamuri, ghirlande pentru decor cu puiuti si oua colorate, un set de oua colorate frumos, numai bune de agatat pe cateva crengute pe care le punem intr-o vaza.

Trebuia sa avem si ceva legat de bucatarie in cosul nostru, asa ca avem pus si un set de manusa si prosop de bucatarie, un fund de lemn pentru cratitele firbinti, dar si un saculet ce ascunde drajeuri colorate, in forma de ou.

Apoi tragem cosul intr-o folie transparenta si il legam cu o panglica asortata si gata cadoul pentru Paste.

Voi cui ati face cadou acest cos atat de simpatic? Eu vreau sa vi-l fac cadou voua! Asa ca puteti sa il castigati pe pagina noastra de facebook, tot ce trebuie sa faceti e sa raspundeti intr-un comentariu la intrebarea “Cum am petrececut cel mai fericit Paste?” Comentariul care va strange cele mai multe like-uri pana in duminica de Florii, adica pe 17 aprilie la ora 12.00 am, va primi in Saptamana Mare cosul cadou, pentru a-si putea decora casa frumos-frumos pana in Duminica Mare.

2 Comments

  1. marianely

    Multumesc pentru aceste surprize…..la cat mai multe!

  2. Consumatorul

    I-am dat celui mic de lucru cu cosul acesta. A stat o ora sa il aranjeze ca in poza si s-a distrat de minune 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.