Maggi te face academician… în gătit!

Poate nu îţi este foarte dor de şcoală, dar sunt convinsă că sentimentul de mândrie pe care îl ai în momentul în care meritele îţi sunt recunoscute este de neuitat. De aceea, te invit să te înscrii la Academia Maggi, pentru că absolventul magna cum laudae va primi o bursă de 5 zile la Ashburton Cookery School în Devon, Anglia, recunoscută de BBC Good Food ca Best Cookery School for Skills.

Urmând modelul academic, începem azi cu procesul de inscriere, ce se va încheia pe 23 mai. Povesteşte-ne în minimum 50 de cuvinte şi maximum 200 cuvinte o experienţă personală memorabilă legată de gătit intr-un mail la adresa contact.maggi@ro.nestle.com. 15 semifinalişti vor fi aleşi şi contactaţi pentru un scurt interviu în perioada 25 mai – 26 mai, iar în perioada 30 mai – 31 mai vor fi anuntaţi cei 8 cursanţi ai Academiei Maggi.

Cursurile se adresează începătorilor şi vor avea loc în Bucuresti, în perioada 6-9 iunie şi 13-16 iunie. Dintre participanţi, studentul cel mai pasionat, perseverent şi care va trece cu brio examenele pregătite de mine alături de Maggi va absolvi magna cum laudae Academia Maggi şi va putea pleca la Ashburton Cookery School pentru a afla şi a pune în practică secretele unor mese inspirate şi gustoase.

Pe tot parcursul procesului de selecţie, comitetul Academiei va fi format dintr-un reprezentant Maggi, un reprezentant Graffiti Public Relations şi cu drag, a voastră Teo. Aşadar, aştept cu nerăbdare înscrierile voastre până pe 23 mai, la adresa contact.maggi@ro.nestle.com.

Regulamentul intern al Academiei Maggi poate fi consultat pe linkul de mai jos:

Regulamentul oficial Academia Maggi

De asemenea, pentru mai multe informatii referitoare la concurs puteti apela si la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale).

3 Comments

  1. Diana Gradinaru

    Buna Teo. Am trimis un text pentru acest concurs. Nu am primit nici o notificare cum ca ar fi ajuns sau ceva de genul. Ar trebui sa fi primit sau?! Mersi

  2. Draga Diana,

    Am confirmat cu organizatorii. Inscrierea ta a fost inregistrata. Mult succes in continuare!

  3. Diana Gradinaru

    Am primit azi emailul de confirmare. Multumesc! Si sper sa ne vedem la cursuri 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.