Vesti bune de la Nutriday

Vesti bune de la NutridayBuna sa va fie inima! Chiar daca saptamana trecuta a fost mai light din punct de vedere culinar si nu v-am bombardat cu retete, promit sa recuperez in curand. Si redeschid “sezonul” postarilor pe blog cu doua vesti bune de la Nutriday!

Prima se adreseaza voua tuturor cititorilor si ce trebuie sa faceti e foarte simplu: cumparati minim 6 produse Nutriday pe acelasi bon, pastrati bonul intr-un loc caldut pana la intoarcerea acasa si apoi intrati pe www.nutriday.ro, inregistrati codul bonului si asteptati cuminti sa castigati unul dintre premiile puse la bataie: un Citroen Grand C4, un tur culinar al tarii dai si masini de facut paine si rucsaci speciali pentru picnic.

Si daca tot a venit vorba de picnic, Nutriday a impartit concursul pe regiuni, iar in partea tarii in care vor fi cei mai multi inscrisi la concurs, se va organiza un picnic imens pentru toata lumea. Draguta ideea, nu?

Daca asta e partea interesanta pentru voi toti, acum vine partea foarte interesanta pentru bloggeri. Stiu sigur ca in randul cititorilor Teo’s Kitchen sunt multi bloggeri, culinari si nu numai si pentru ei, Nutriday a pregatit ceva special. Alegeti oricare 6 produse Nutriday din cele inscrise in campanie si scrieti pe blogul vostru o postare in care sa ne spuneti cum ati folosi voi cele 6 produse alese. Lasati linkul postarii intr-un comentariu putin mai jos si la finalul campaniei, juriul va delibera si vom afla care este bloggerul norocos care primeste cei 1000 de euro pusi in joc. Aici gasiti si regulamentul concursului.

Perioada de desfasurare a campaniei este 1 mai – 30 iunie, deci avei vreme lunga sa v-ajunga pentru a castiga tot ce Nutriday a pus in joc! Sa va fie de bine, sper ca v-am adus o veste buna si ne reauzim maine pentru o noua reteta, da?

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Puteti afla cine a castigat 1000 de euro cu Nutriday, aici.

3 Comments

  1. Mult prea multe reclame Teo si putine retete pt cititorii tai..te ai comercializat parca prea tare in ultima vreme si parca am vizita un blog oarecare,impersonal…

  2. psaico

    Participam si noi cu reteta de aici

  3. Andreea Dianu

    Teo iti multumesc din suflet pentru ca gazduiesti acest concurs si de asemenea multumesc NutiDay ca ne da sansa unui asemenea castig care sunt sigura ca ne-ar ajuta pe toti.

    Eu am preparat 6 retete cu iaurt si am si alte retete pe blog in care folosesc iaurt!
    Sper sa ii placa juriului ce am pregatit eu,dar nu o sa ma opresc aici deoarece vara abia incepe si preparatele cu iaurt sunt cele mai potrivite

    http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.com/2011/06/retete-cu-iaurt.html

    Pe curand,Andreea!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.