Ne vedem pe 12 noiembrie la Iulius Mall

Ne vedem pe 12 noiembrie la Iulius MallDaca va place sa faceti cumparaturi la Iulius Mall (si sunt sigura ca va place), veti fi bucurosi sa aflati de noua lor campanie “Veniti la miezul noptii”, care inseamna practic o noapte intreaga de cumparaturi, reduceri (puteti consulta catalogul reducerilor) si multe premii. Foarte important: daca aduni bonuri de cumparaturi in valoare de minim 100 lei, poti participa la tombola! Marele premiu este o excursie la Rio de Janeiro pentru tine si jumatatea ta!

Cand? Pe 12 noiembrie, incepand cu ora 19 si pana tarziu in noapte! Sa va spun si programul, ca sa stiti cum sa va orientati:
• Incepand de la ora 19 incepe noaptea speciala de cumparaturi cu un recital live Musix. De la aceeasi ora si pana la 2 noaptea, in zona H&M ne putem bucura de sesiuni gratuite de hair-styling si make-up pferite de Gett’s Color Bar iar la etaj, la food court va incanta Scae Romania cu demonstratii de Latte Art si competitii barista.
• De la ora 20 – prezentari de moda – noile colectii de toamna-iarna de la Calvin Klein, Miss Sixty&Energie, Jolidon, Tommy Hilfiger, Terranova, Calliope, Little Big, Bossini şi Golden Point. Prezentarile de moda vor fi condimentate cu premii si concursuri.
• Intre 20.30 si 21.00 – demonstratii de prajire a cafelei oferite de Coffee Beans
• 21.00 – recital si show de dans cu Andreea Balan si Petrisor dar si recital live Stefan Banica Jr. Tot acum puteti castiga mii de premii instant: doze de cafea Illy si vouchere la cafenele din mall
• La ora 2, Cosmin Dimancescu va alege din urna castigatorii celor 6 espressoare de cafea, castigatorul tabletei iPad2 dar si marele castigator, care va pleca la Rio de Janeiro.

Pana una alta, nu uitati nici de concursul pe care Iulius Mall Cluj il desfasoara pe pagina lor de facebook! Eu voi fi acolo, sper sa fiti si voi si daca ne vedem, nu va sfiiti sa ma trageti de maneca, ma bucur de fiecare data cand imi cunosc cititorii 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.