Ziua lui Luca – Petrecerea stelutelor

Ziua lui Luca - Petrecerea stelutelorPoate stiti deja, Luca al nostru a implinit 3 anisori! Pentru ca am avut foarte multi invitati, am decis sa ii tinem ziua la un club pentru copii si de aici au inceput pregatirile. Am facut o lista cu toate cluburile din Cluj (si credeti-ma, sunt multe), dar dintre toate am ales Caravana Veseliei, si acum stiu ca nu am gresit deloc. Casuta e mare, foarte incapatoare, cu muuuulte jucarii pentru copii si animatoare care s-au descurcat excelent. Desi au fost 15 copii, nu s-a simtit deloc, i-au tinut ocupati tot timpul cu jocuri, dansuri, mima, face-painting (in cazul lui Luca hand-painting pentru ca asa el, cu personalitate si nu s-a lasat pictat pe fatuca).

Gasiti clubul pentru copii Caravana Veseliei pe Str. Bartok Bela nr. 9 (cart. Grigorescu) din Cluj si sa stiti ca ei nu doar ca organizeaza petreceri pentru copii, ci au si diverse cursuri (dans, karate, artizanat, balet, engleza) si “Caravana Piticilor”, destinata mamicilor si copiilor cu varste intre 1-3 ani, pe care ii pregateste pentru gradi.

O data ce am ales locatia, a urmat alegerea temei si anul acesta am ales “Petrecerea Stelutelor”. Si de aici au venit in mod natural toate decoratiunile: servetelele pentru stelute curatele, paharele pentru stelute insetate, bannerul, decoratiunile pentru cupcakes, marturiile pe care le-a primit la finalul petrecerii fiecare invitat. Va las sa le vedeti pe toate in pozele de mai jos.

Meniul a fost variat, ca sa fie si pe gustul parintilor dar si al piticilor si mare priza la “public” au avut aperitivele “carnaciorii in pijama”, respectiv carnaciorii in aluat frantuzesc (i-am fiert, am decongelat si taiat aluatul fasii pe care le-am infasurat in jurul carnaciorilor, apoi i-am dat la cuptor) dar si castraveciorii murati (i-am tinut peste noapte in apa, ca sa nu fie foarte acrii) inveliti in fasii de branzica si sunca de pui. Salata de morcovi si telina date pe razatoare si amestecate cu iaurt natural a fost preferata lui Luca.

La capitolul dulciuri am avut asa: cake pops (sau prajituri pe bat), care au fost foarte de efect si au avut un succes nebun si la pitici si la parinti, cupcakes, marturiile care au fost din turta dulce si bineinteles tortul. Pana maine, cand o sa incep sa pun retetele va las sa va delectati cu pozele. Si pentru mamicile care se pregatesc de zile de nastere dar si pentru cele care vor sa faca torturi si dulciuri senzationale, am o veste foarte buna: am gasit un site unde gasiti produse Wilton (de la coloranti si pana la accesorii) la preturi foarte bune si intr-o gama foarte variata dar gasiti si fondant! Da da, nu mai trebuie sa ne chinuim sa facem fondant din marshmellows, acum il gasim pe www.lumeabasmelor.ro. De aici am comandat toate minunatiile pe care le-am folosit pentru ziua lui Luca, o sa vi le arat pe toate in retetele viitoare.

La final, vreau sa le multumesc celor de la Caravana Veseliei pentru ca m-au ajutat sa transform ziua lui Luca intr-un eveniment extraordinar, iar pe voi va las sa va uitati la poze linistiti si ne auzim pe mail daca doriti sa va trimit fisierele pentru decoratiunile steluta si modelul pentru cutiutele de popcorn. Va pup cu drag, va multumim pentru urarile pe care i le-ati transmis lui Luca pe facebook, care au depasit comentariile amandinelor si inghetatei Polar 🙂

18 Comments

  1. irinaririna

    Teo la multi ani pentru Luca si sa ai numai fericiri din partea lui. Nici nu stiu cand a trecut timpul….

  2. La multi ani, Luca! Sa cresti mare si sanatos si sa-i bucuri mereu pe parinti! 🙂

  3. VIVIANA

    Sa fie sanatos si sa-ti aduca doar impliniri si satisfactii! La multi ani!

  4. Nicoleta T.

    La multi ani! 🙂 Sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii! 🙂

  5. Cornelia

    Super totul. As dori si eu fisierele pe corneliahaj@yahoo.it

  6. nibirox

    Numai bine si la multi ani fericiti! Iti incerc de mult timp retetele, dar cred ca o singura data am postat un comentariu. Cautam "banana bread" si tocmai am vazut ca puiul tau a implinit trei ani! Cum trece timpul! Parca mai ieri spuneai ca astepti un bebelus…
    Te pup cu drag, chiar daca nu ne cunoastem si multumesc din nou pentru retetele minunate!

  7. Loredana

    La multi ani! Sa va traiasca baiatul!
    Totul arată exceptional!

  8. clipsy

    Totul arata de nota 10! Felicitari pentru maiestrie! Teo spune`mi te rog cum ai facut pasta de peste? Multumesc anticipat

  9. la pasta de peste am folosit reteta de aici: pasta de ton

  10. ramonad

    Buna Teo! O petrecere de nota 10. Imi plac foarte mult accesoriile…unde ai gasit paharele, galetutele acelea verzi, servetelele, abtibildurile? Merci

  11. Raluca

    suuuuperb totul ! Abia te-am gasit si ma bucur enorm- tot site-ul tau m-a lasat masca . Felicitari ! Eui cautam reteta pt ciorba de ardei umpluti , iar tu o faci exact cum o stiu eu,fff buna! Si ajuta-ne in continuare pe cele care nu ne prea pricepem. As dori si eu pt. fetita mea daca poti fisierele pt petrecere. Multumesc mult
    adresa raluca.roman@ymail.com

  12. as dori si eu fisierele pentru petrecere,multumesc frumos. al77ina@yahoo.com

    • Alina, nu le mai am, din pacate 🙁 rog pe cineva care le are de la mine de anul trecut sa ti le trimita 🙂

  13. Elly Gherghe

    Hey, Teo!
    Sunt o mare fana a ta :), pentru ca iubesc oamenii care isi traiesc viata cu daruire si isi valorifica si pretuiesc aptitudinile.
    Am si eu un baietel care va implini 1 anisor in luna aprilie, si as vrea sa-i organizez o petrecere tematica. Am luat template-urile si o sa ma descurc cu decoratiunile.
    Problema mea este ca as vrea sa ma sfatuiesti ce meniu sa-i fac, avand in vedere ca la 1 an gama de posibilitati nu e prea variata.
    O sa aiba invitati copilasi pana in 2 ani, majoritatea o sa fie insa de varsta lui.

    Mersi frumos! Bafta multa in continuare!

  14. cristina

    as dori si eu daca mai ai fisierele pt petrecere/ multumesc.

  15. Radu Alina

    Buna Teo,

    Felicitari pentru petrece si pentru ideile minunate. Am descoperit de curand blogul tau si sunt foarte incantata de retetele tale sunt minunate. Abea astept sa vad ce idee minunata ai pentru petrecerea lui Luca de anul acesta :).
    Am o rugaminte daca se poate imi poti trimite si mie pe mail ( catalina.alina@yahoo.com) fisierele pentru petrecere? Am si eu un baietel care luna viitoare mai exact pe 13 octomberie face 1 anisor si as vrea sa-i fac o zi de nastere mai speciala.
    Multumesc si tine-o tot asa!

    • Alina, multumesc mult de aprecieri 🙂 din pacate, nu mai am fisierele, am facut schimbd e laptop si s-au pierdut in procesul de mutare 🙁 La Multi Ani piticului tau!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.