Vrei sa fii bucatar real?

Vrei sa fii bucatar real?
V-am mai povestit despre vasele de ceramica si beneficiile folosirii lor, asa ca sunt foarte incantata sa va anunt ca vasele de gatit din vitroceramica Pyroflam se gasesc acum la preturi promotionale in toate magazinele real,- Hypermarket din tara. Ce e asa deosebit la vasele Pyroflam®? In primul rand, sunt vase foarte versatile, se pot folosi nu doar la gatit, ci si la servirea si depozitarea preparatelor. Vasele din vitroceramica sunt foarte rezistente la temperaturi cuprinse intre -40°C si +800°C si au 25 de ani garantie. Pyroflam® este o gama a companiei franceze Arc International, cunoscuta la nivel mondial datorita produselor variate, potrivite pentru orice bucatarie.

Mie, de exemplu, mi-a cazut cu tronc tava rectangulara, pe care o putem folosi, de exemplu, la orice reteta de lasagna, pe care o putem pregati oricand avem mai mult timp liber, apoi o dam la congelator si cand dorim sa o servim, o putem da la cuptor direct din congelator sau o putem doar incalzi pe flacara directa, pentru ca acesta e unul dintre marile avantaje ale vaselor Pyroflam®. Aici puteti vedea toata gama de produse pe care le gasiti numai la real,- Hypermarket, de unde le puteti cumpara cu 50% reducere daca strangeti 10 puncte pe taloanele promotionale.

Si mai am o veste buna! real,- Hypermarket organizeaza primul concurs dedicat bloggerilor, nu doar celor culinari! Puteti participa la competitia “Bucatar real” indiferent de tematica, vechimea si traficul blogului vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati calendarul concursului si sa cititi cu atentie regulamentul concursului.

Etapa I. Publicati in perioada 3-15 mai 2012 o reteta pe care ati pregatit-o intr-un vas Pyroflam®, tinand cont de avantajele unice ale acestei game. Fie ca este vorba de un preparat la cuptor, fie ca folositi vasul direct pe flacara. Dupa ce ati scris articolul, el trebuie inscris la jurizare, asa ca trebuie sa trimiteti un mail cu link-ul articolului la concursbucatarreal@swissplan.biz. Daca promovati articolul pe retelele de socializare, includeti link-urile in mail-ul vostru. In perioada 16-20 mai 2012, juriul va selecta cei mai priceputi 45 bloggeri (bucatari sau bucatari de ocazie), care vor deveni bucatari real,- Hypermarket si vor primi fiecare un vas Pyroflam®. In plus, retetele voastre si link-ul catre blogul vostru vor fi promovate pe pagina dedicata competitiei.

Etapa II. Dupa ce primesti propriul tau vas Pyroflam®, pregatesti reteta preferata si o postezi pe blog pana pe 29 mai, pentru a intra in a doua runda de jurizare. Pe 1 iunie vor fi anuntati cei 3 castigatori, care vor primi vouchere pentru cumparaturi in magazinele real,- Hypermarket, in valoare de 300, 200 si 100 ron.

Spor la gatit si abia astept sa vad ce minunatii ati preparat!

2 Comments

  1. La asemenea vase cred ca se sta la coada….

  2. TOTAN ILONA

    Doresc sa cumpar vase PYROflam!
    Sintem in octombrie si la Hipermarket REAl ne se mai gasesc.
    De unde se pot procura vasele pyroflam?
    Totan Ilona Bucuresti

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.