Rulouri cu cartofi

Unul dintre aperitivele mele preferate, o reteta inventata pe principiul: hai sa gatim cu tot ce avem in frigider!

Se fierb 5-6 cartofi de dimensiune medie, in coaja, in apa cu sare. Cand furculita intra bine in cartofi inseamna ca sunt fierti. Se dau la o parte, se spala bine cu apa rece, se curata de coaja si se taie marunt marunt. Tot marunt, tocam si o legatura de ceapa verde cu tot cu cozi, sau un fir intreg de praz.

Mai maruntim si niste bacon, un ardei rosu mare, 2-3 castraveti murati si 2-3 linguri de maioneza cat sa se lege compozitia. Cu toate acestea umplem feliile de sunca patrata (ori de care ar fi ea) si le inchidem cu o scobitoare.

Garantez ca sunt foarte bune si au trecere la musafiri.

20 Comments

  1. Anonymous

    ai niste retete super super bune.mi s-a facut o pofta:)) cred ca o sa dau fuga la bucatarie sa fac si eu ceva.f tare:)

  2. mariana

    BUNA!in sfirsit c-am reusit sati scriu!tot ma uitam unde pot scrie!BRAVO si FELICITARI!cU SIGURANTA VOI GATI SI EU BUNATATI DE RETETE!AM RUGAMINTEA SA-MI TRIMITI RETETE SI CUM FACI DIFERITE RETETE IN STANIOL CARE APOI SE PUN LA CUPTOR!multumesc anticipat!si sauzim de bine!

  3. mariana

    Vai am gresit cred!vreau sa tinem legatura!oare am sters celalalt comentariu!imi cer scuze!bravo si minunat!cu siguranta voi gati si eu din retetele tale!am rugamintea sa-mi trimiti retete cit mai multe care se pun in staniol si apoi la cuptor!cu multumiri multe!si sauzim de bine!

  4. Salut, Mariana, nu ai gresit deloc 🙂 Multumesc de aprecieri si sa iti spun un mic secret: in partea stanga jos, este un patratel portocaliu si langa scrie “aboneaza=te prin e-mail”. Daca introduci aoco adresa ta de mail, vei primi cate unmail de fiecare data cand se posteaza o reteta noua pe blog. Spor la bucatarit!

  5. Catalina S

    super retete! n-as fi crezut, dar chiar imi ies!
    Catalina

  6. Catalina draga, orice mancare facuta cu pasiune si dragoste are sanse de 99% sa reuseasca! Si daca reteta ti-e explicata pas cu pas, chiar nu ai cum sa dai gres!

  7. Anonymous

    te admir mult si-ti doresc mult spor in tot ceea ce faci…astept de la tine daca poti sa postezi mai multe retete de paste. mie imi plac dar nu stiu deloc sa fac.

  8. Anonymous

    buna,teo,de mult timp am dat de blogul tau ,dar nu am lasat nici un comentariu,nu-mi dadea timp ,furam o reteta si ma duceam si o gateam,vreau sati spun ca esti fantastica si plina de idei;ms ca ma scapi de gandul,,ce gatesc maine,pupici,tine-o tot asa.mua

  9. Claudya

    Are ceva daca folosesc ceapa normal? :-??

  10. nu are absolut nimic, insa iti sugerez ceapa rosie, care nu pisca atat de tare

  11. Anonymous

    ma uit pe retete,ma uit si-n frigider,dar c-am bate vantul,criza este,ce as putea gati,HELP.

  12. petrica

    foarte interesant, felicitari Teo

  13. Anonymous

    au iesit delicioase
    multumesc!!!!

  14. Anonymous

    familia mea nu mananca maioneza.cu ce o pot inlocui?

  15. Anonymous

    salut.crezi ca merge sosul remoulade in loc de maioneza?

  16. Mariana

    Sunt ffff interesante referee tale si f usoara.bravo si la cat mai multe

  17. sunt extraordinar de bune aceste rulouri pe 3 decembrie de ziua fetitei mele le-am facut si au fost foarte incantati musafiri,atat de aspect cat si de gust,am dat reteta mai departe,la anul nou le voi face din nou
    cei care nu le-ati incercat pana acum va recomand sa dati fuga la bucatarie si sa va puneti pe facut,sunt nemaipomenit de bune
    spor la gatit
    te pupam Teo si iti multumim pentru aceste minunate retete

  18. Otilia

    Buna draga mea Teo , te urmaresc de ani buni , iar retetele tale imi sunt de un real ajutor in viata de zi cu zi. La aceste rulouri minunate , vreau sa te intreb cam cate felii de sunca ai folosit la cantitatea de umplutura descrisa mai sus. Intreb deoarece trebuie sa pregatesc 100 buc pentru un botez si nu as vrea sa fac prea putina umplutura. Multumesc frumos , astept raspunsul tau.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.