Caffe Piadina di Venezia

Ca tot n-am mai scris de multicel la sectiunea „Unde mancam?” am zis sa imi fac revenirea cu un local foarte special, pe care l-am descoperit mai mult sau mai putin intamplator, dar pe care il recomand cu mare caldura: CAFFE PIADINA di VENEZIA (Cluj, Str. Victor Babes Nr.10). Abia l-am localizat, exact vis-a-vis de Banca Transilvania de pe Babes, mai jos de pizzeria New Croco. Se intra intr-o curte mica mica, si apoi, in cafenea.

UPDATE: Piadina di Venezia s-a mutat!!! Noua locatie este pe Str. Franklin Delano Roosevelt Nr. 6, chiar in Piata Muzeului, tot din Cluj-Napoca 🙂

Desi e doar o incapere cu 4-5 mese, e foarte placut inauntru, atmosfera calda si muzica chill out. Patronii (domn si doamna) sunt si cei care prepara mancarea si o servesc – un lucru specific micilor restaurante „in familie” italienesti si m-au impresionat ca o data cu un produs italian, au importat si o traditie italiana.

Piadinele in sine, sunt un soi de pizza calzone, adica pizza inchisa – un blat pufos si foarte interesant la gust, umplut cu diverse chestiuni. Noi am mancat Piadina Modena (salam picant, cascaval, rucola, rosii), Piadina Milano (jambon de pui, cascaval, rosii) si Piadina Soriso (ceafa porc, cascaval, rosii). Toate mi-au placut ff mult! Le-am facut si poze (le-am adus la pachet, acasa) ca sa le vedeti mai bine 😀

Pentru cei care nu au timp sa mearga in oras sa manance direct de la sursa, am scanat fluturasul de prezentare, unde se pot vedea preturi, gramaje, ingrediente si cel mai important numarele de telefon la care puteti comanda la domiciliu. Pot sa va spun ca dupa o Modena de 420 gr, nu m-am mai putut misca :))

Preturile nu sunt actualizate periodic pe blog, asa ca inainte sa comandati cel mai bine ar fi sa verificati direct la sursa, pentru ca nu ma fac raspunzatoare pentru eventualele neplaceri provocate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

11 Comments

  1. pai bine teo, si reteta?? ne lasa asa sa salivam doar?? 😛

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Anonymous

    Am fost aclo si mi-a placut totul,de la servire,amablitate,pana la muzica si nu in ultimul rand piadina-VENEZIA si Modena.
    Desi e cam mic localul-iti da sentimentul de intim,placut,linistit.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Salut TEO! … nu stiam ca si tu esti clujeanca pana acum ce am citit pe blog mai multe. Cand am sa ma intorc in CJ , sper ca la anu ,cu siguranta voi merge cu sotul meu la”Caffe Piadina di Venezia”.Suntem foarte legati de Venezia ,pentru acolo ne-am logodit anul trecut,iar anul asta ne-am casatorit in Hawaii, asa ca … cu siguranta voi incerca si PIZZA HAWAII :D.Multumesc mult , de toate retetele gustoase! O sa raman o cititoare fidela si promit ca voi reveni cu comentarii!Pupici !!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. Anonymous

    In primul rand mii de felicitari pentru blog si pentru tot ceea ce pregatesti pentru noi 🙂 Urmaresc blogul de ceva vreme si in fiecare zi dau cate-o geana sa vad ce ai mai postat, l-am recomandat tuturor prietenelor mele, toate fiind foarte incantate de retetele incercate!
    Multa sanatate si inspiratie iti doresc! Sincer abia astept sa vad pe bebe in pozele viitoarelor retete, deghizat poate intr-o ciupercuta sau un dovlecel [ genul pozelor Anna Geddes – sa nu ma intelegeti gresit 🙂 ]
    PS: Eu nu am mai gasit Piadinele :((
    Steliana

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  5. Anonymous

    Avand in vedere expertiza si pasiunea ta pentru bucatarie de calitate, mi-e greu sa inteleg de ce te-ai lasat convinsa sa faci o recenzie atat de favorabila, ca sa nu-i spun reclama, la un amarat de sandwich cald trantit intr-un aluat care se cumpara din supermarket.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  6. Avand in vedere ca Piadina di Venezia e un loc tare dragut, mi-e usor sa inteleg de ce concurenta nu se bucura 🙂

    Da, chiar apreciez bucataria de calitate si e aceea am apreciat piadinele de aici, pentru ca sunt facute in casa, incepand de la aluat, este o afacere de familie, ei ocupandu-se de aprovizionare, de gatit si de servire. E un loc intim cu o atmosfera unica, greu de inteles de cei neavizati.

    Si nu, recenzia nu e platita, am scris depre ei pentru ca m-am simtit bine acolo si am mancat bine e fiecare data.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  7. Anonymous

    Baliverne. Locul poate e dragut, dar piadinele nu au mai nimic in comun cu calzzone, iar meniul cu preturi si telefon de comanda e clar o reclama directa. Credibilitatea informatiilor din recenzii la localuri a scazut considerabil pt mine si banuiesc ca va scadea si la cei care vor ingurgita clatitele cu salam si rosii de acolo. Poti sa nu o publici, e un mesaj personal.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  8. Parerile tale personale ma lasa rece. Daca nu stii sa faci diferenta intre un aluat dospit si o clatita sau intre un aluat facut in casa si un aluat cumparat… e clar ca nici nu are rost sa citesti recenzia.

    Numai bine!

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  9. Fabiola

    Presupun ca e vorba de ceea ce acum e doar un gemulet unde se serveste, nu mai e cafeneaua de altadata. Chiar m-ai facut acum curioasa cum era inainte.. Dar sa nu deviem de la subiect. Ceea ce voiam sa spun e ca e locul meu preferat de unde imi cumpar mancare in oras. Nu sunt pline de sosuri si grasimi ca alte "sandwich-uri". Si tanti e tot timpul draguta, are marfa proaspata, si chiar am vazut-o framantand aluatul, deci clar nu e cumparat de la supermarket. 🙂 Deci chiar daca ar fi reclama intentionata, ar fi pe deplin meritata. 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  10. Anonymous

    Piadina s-a mutat pe pe V.Goldis,sunt tot aceeasi si au un spatiu mult mai mare,acum se numesc Piadine e Casone,unde era Cresby anul trecut.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  11. Am mancat prima data piadina in italia la San Marino si e suuupppperrrrr Bunaaaaaa (Dupa ce mananci una o sa vrei 1000 )

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.