Casa de comenzi a sufletului meu

Direct Home Delivery sau casa de comenzi a sufletului meu

Voi cei care ma cititi regulat stiti cat suflet pun in tot ce fac si este de la sine inteles ca nu as accepta sa lucrez cu sau pentru oameni care nu sunt pe aceasi lungime de suflet cu mine. Asa ca, nu imi contenesc cuvintele de lauda la adresa Direct Home Delivery, nu “o casa de comenzi din Bucuresti” ci de departe “casa caselor de comenzi din Bucuresti” (si sper eu sa se extinda si spre Cluj).

Casa de comenzi

Ideea de casa de comenzi nu e una noua, veti spune si nu pot sa nu va dau dreptate, insa ideea Direct Home Delivery (sau mai pe scurt prietenii mei de la DHD) este de-a dreptul inedita si sunt fericita ca mi-am adus si eu aportul aici – practic ei au un site foarte elaborat, care cuprinde pe langa posibilitatea de a va face toate cumparaturile, o sectiune de retete culinare (si aici veti recunoaste retetele mele) cu mentiunea ca puteti comanda toate ingredientele necesare realizarii retetei chiar de pe site. Ca doar asta inseamna o casa de comenzi, nu? Ii suni, sau comanzi direct de pe site produsele de care ai nevoie si ei ti le livreaza acasa.

Din punctul de vedere al unei gospodine, sotie, femeie cu 2 joburi si viitoare mamica, consider casa de comenzi un adevarat dar de Sus, semn ca “cineva” se gandeste cum sa fac economie de timp, de bani si de ce nu, de nervi. Acel “cineva” nu este Doamne Doamne, cum ati crezut initial, ci casa de comenzi Direct Home Delivery.

De ce economie de timp? De aia pentru ca nu mai am timpul fizic sa le fac pe toate, asa ca prefer sa citesc o carte buna (sau hai sa recunosc, sa spal o tura de rufe) in timp ce produsele imi sunt livrate acasa. De ce economie de bani? Pentru ca nu am carnet, implicit nu conduc si drumul dus intors de la hypermarket cu taxiul nu este chiar o afecere de viitor. De altfel si daca as avea masina, de ce sa ma stresez cu traficul infernal? Nu mai bine imi bat painea, rosiile si carnea la usa? Ba da, va zic eu sigur ca da!

Pentru ca am crezut si cred foarte tare in viziunea DHD si in ceea ce si-au propus ei sa faca, am initiat colaborarea cu ei, astfel ca pe site-ul lor… veti gasi nu doar retetele mele ci si diverse articole de lifestyle culinar si nu numai, veti gasi sfaturi si idei pentru o viata sanatoasa si lipsita de griji inutile.

Va promit voua, iubitii mei vizitatori, ca nu o sa fiti deloc dezamagiti de colaborarea Direct Home Delivery – Teo’s Kitchen iar pe cei care sunteti din Bucuresti si aveti posibilitatea sa va convingeti pe propria piele de promptiudinea, seriozitatea si implicarea neconditionata pe care DHD v-o ofera, nu ezitati sa comandati produse, sa apelati la ei pentru lista de cumparaturi saptamanale sau pentru cumparaturile necesare unei retete propuse de mine.

Va astept, ca intotdeauna cu pareri!

6 Comments

  1. stefan

    M-am uitat si eu la preturile lor – pe alocuri sunt chiar mai mici decat in Carrefour, unde pierd o jumatate de ora la dus, o ora in magazin, o jumatate de ora la casa, alta pe drum la intoarcere…culminand cu ce imi place mai mult, sa car sacoshe pe scari…Numai sa ii tina, sa nu majoreze preturile pe nebagate de seama in cateva saptamani, sau sa ma tina blocat in casa cate o jumatate de zi, cum mi-au facut multi care livrau acasa varii lucruri.

  2. Irina

    Felicitari !

  3. Mihaela

    Salut Stefan,
    Eu ma ocup de site-ul casei de comenzi (printre altele). Pot sa-ti spun ca preturile o sa ramana mici. Ca politica de preturi, vrem sa avem in plus un maxim de 7% fata de ceea ce gasesti in hypermarket, uneori chiar si mai putin. Oricum, preturile sunt transparente si daca observi ca le-am marit pe nebagate de seama, trage-ne de maneca 🙂 Si cat priveste livrarile, pana acum am reusit sa ne tinem de cuvant si sa livram la timp. Ca sugestie, poti sa-ti alegi ora de livrare pe seara, cand te intorci de la serviciu, scoala, etc. E traficul mai lejer si nu se pune problema sa intarziem si nici nu stai blocat in casa 🙂

  4. Teo draga, ma bucur foarte tare pentru tine!!! 🙂
    Sa fie intr-un ceas bun!
    …pacat ca nu stau mai aproape, ca m-ati avea zilnic “la usa” 😀
    Mai ales ca, dupa cum bine stii 😛 …m-am cam plictisit de statutul de “bucatareasa a casei” :))
    …ca sa nu mai spun de retetele fotografiate pas cu pas! 😀
    E muuult mai bine sa fii servit! 😉

    In concluzie, urez mult succes intregii echipe!
    …si va astept cu nerabdare si prin Timisoara! 😛

  5. Stefan, Irina, multumim :*

    Laura draga,
    din pacate pe mine nu ma serveste nimeni, poate doar sotul…asa ca desi sunt gravi, imi fac singura toate poftele. Dar macar asa stiu sigur ca pap ce vreau 😀

    Ne-ar fi placut sa venim la Ghiroda cat e inca cald, sa stam la o cafea in foisorul vostru adorabil 😡

    Va pupam

  6. georgeta

    draga teo sunt noua acum ti am vazut retetele bravo tie felicitari ai multa rabdare sa le mai si dichisesti imi place sa gatesc dar sa nu le mai dau fata cum se spune apropo ma numesc georgi din constanta BRAVO

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.