Trăim în România

…si asta ne frustreaza teribil!

Mi s-a spus ca am aere de vedeta, am raspuns ca nu am de ce sa am, ca nu sunt vedeta de nici un fel. Dar incep sa cred ca sunt vedeta, din moment ce un romanas frustrat e in stare sa isi piarda sistematic cate 1-2 ore din viata pe zi votandu-mi retetele rand pe rand cu o steluta.

Cat de mare poate fi frustrarea, invidia, rautatea? Pe cine am suparat atat de tare? O fi cu retetele ? O fi cu traficul pe care il are blogul meu ? O avea legatura cu faptul ca altii investesc sute de euro in site-uri si au trafic de 100 de unici pe zi ? Indiferent care o fi motivul, vreau sa spun doar atat: stiu cine ma voteaza cu 1, pt ca am ip-urile si as putea bloca accesul. Dar nu am sa iau nici o masura pentru ca nu ma cobor la nivelul unor oameni de genul si pana la urma, de ce sa-i iau omului bucuria zilnica? Cu ce o sa-si mai ocupe timpul? O sa fie poate chiar nevoit sa iasa din casa…

Oricat as uri pe cineva (desi nu ma cred capabila de astfel de sentimente) nu as putea sa imi irosesc 2 ore zilnic ca sa ii votez retetele cu 1 sau, mai mult, sa ma apuc sa dau clear data, clear cookies, refresh ca sa votez iar cu 1. Chiar ai impresia ca ma intereseaza magariile astea? Chiar crezi ca cei 2000 de vizitatori unici pe zi o sa considere ca retetele mele sunt de nimic pentru ca le evaluezi tu cu 1? Nu, nu o sa creada asta, pentru ca sunt atatia care le-au incercat si au iesit foarte bine. In schimb o sa creada despre tine ca esti frustratul numarul 1 al Romaniei, asta ti-o spun cu siguranta.

Voteaza nene cu 1, ca ma doare la bascheti de voturile tale! M-am gandit doar sa ne distram putin…

P.S. – Va atasez si munca asidua a cetateanului =))

18 Comments

  1. Ioana85

    Jenanat… asta da plictiseala, sa stai sa votezi cu o steluta fiecare reteta in parte!

  2. irinaririna

    teo mi-a placut articolul la nebunie. persoane de astea…. intalnim la tot pasul, da… ce?! ne pasa noua de ele?!!. pupici pt amandoi

  3. dana2dor

    Draga Teo, nu-ti fa sange rau! Poate e rautate sau poate e prostie, sau poate si una si alta! Banuiesc eu ca ti-a copiat toate retetele, daca a trecut prin ele! Si poate nu este in stare sa le aplice!
    Uite, de astazi, te voi vota si eu, in compensare!
    Te pup si o zi excelenta!

  4. Cinezee

    scumpa nu iti mai ”toca ” nervii cu ce nu trebuie ,din pacate noi oamenii cu vointa de fier in doriunta de a schimba ceva suntem prea ”mici” sa mai face ceva

    fiind in adapostul de cai ca voluntar am vazut o groaza de porcarii si manarii din partea unei avocate , pe spatele unor animale chinuite de mi se face lehamite si scarba

    asadar capul sus si multi nervi de otel , te puup

  5. Ti-am mai spus inainte, nu te enerva, daca e necessar putem sa punem si bâta pe ei!!!!!!!!!!! Doar nu-si inchipuie ca nu-i putem gasi!!!!!!!!!!!!!

  6. Eu din causa asta nu mai traiesc in România!!!!!!!!

  7. Anonymous

    CAINII MOR DE DRUM LUNG IAR PROSTII DE GRIJA ALTORA ! O veche vorba romaneasca din pacate mai actuala si mai adevarata ca oricand.
    Mult succes in continuare!

  8. Hop si eu … de multa vreme iti citesc blogurile, de multa vreme gatesc retele tale … de ex ieri am pus gogosari in otet conform retetei tale, imi place la nebunie ca merge repede … desi nu ti-am scris niciodata sa stii ca imi place aceasta pagina mult … si stiu exact de ce oamenii sunt asa de rai … pt ca sunt invidiosi pe cei cu succes … pt ca oamenii fara succes isi cauta fericirea prin rautate, invidie fata de cei care au … stiu si eu cum e… cu munca mea am avut norocul sa intampin multe rautati din partea unor persoane care imi erau apropiate (desi nu pot sa zic ca am cine stie ce succes sunt deocamdata la inceput)… atunci un strain? in fine … tot ce vreau sa zic ca continua tot ce ai inceput aici ca e ok … nu conteaza acel unu frustrat conteaza cei 2000 care vor sa vada ce retete mai scoti … ce poze mai postezi cu mancarurile facute … si asta conteaza … promit ca urmatoarea data cand voi avea timp (2 ore hi hi) o sa te votez si eu pt fiecare reteta in parte …

    Cu stima Tunde Pantea

  9. sergiu

    hei, e a nu stiu cata ora cand intru pe situl tau. imi plac mult retetele tale, sunt f.misto ilustrate si usor de facut.

    nu m-am uitat niciodata la rating, ce-i drept nici nu am stat sa votez. nu are nici o relevanta, asa ca nu mai da importanta tutoror nebunilor.

    numai bine, keep up the good work!
    sergiu

  10. Esti o dulce , iar retetele si blogul tau nemaipomenite. Cred ca esti apreciata de o groaza de oameni si cel mai important de oamenii care ti-au devenit prieteni prin intermediul acestui blog.
    Intotdeauna va exista unul sau mai multi gica-contra.Ignora-i!
    Te pup si mult succes in continuare cu blogul.

  11. Draga Teo, stii vorba aceea “Cainii latra, caravana trece.” Cu alte cuvinte, nu baga in seama un pechinez frustrat care u are alta treaba decat sa dea voturi aiurea – din invidie ca din ce alta cauza te-ar mai vizita constant, desi nu-i plac (vezi Doamne) retetele tale. Noi te iubim pentru ce faci, iti apreciem munca iar asta se vede din toti mai multi vizitatori pe care ii ai si care revin. Cu drag, Laura

    P.S. Sa stii ca acest gen de comportare nu e doar romanesc, peste tot in lumea asta exista incapabili care, daca nu sunt in stare sa creeze ceva, strica. pentru ca doar atat pot.

  12. Nu pot decat sa va multumesc si sa va promit ca o sa ma ocup de blog cat pot eu de bine si de acum incolo!!

  13. Anonymous

    buna teo!imi pare sincer rau ca exista si astfel de oameni care nu au ce face si vor sa iti faca rau,insa noi cititoarele/cititorii fideli ai blogului tau avem incredere in tine si in retetele pe care tu le faci…mi se pare sincer o prostie sa fac ce a facut “persoana”asta.poate as sta sa pierd 2 ore sa iti votez retetele dar doar 5 stelute nicidecum cu una…oamenii care nu stiu ce inseamna munca in folosul comunitatii;))oricum noi te iubim si asteptam in continuare retete de la tine…sper sa mai ai timp acum ca vine bebe!daca o sa ai un bebe la fel de cuminte ca al meu nu o sa fie nicio problema.hai ca te las ca am in cuptor lasagna facuta dupa reteta ta si nu vreau sa o ard:D
    te puptic
    cu drag Tot_A_ta

  14. oksana

    buna teo, eu sunt noua pe aici am vazut comentariile rautacioase la adresa ta, personal nu vad ce au oamenii astia cu tine si cred ca sunt niste frustrati care nu au habar cum se face un fel de mancare si cata munca se depune atunci cind o faci. am incercat si eu cateva din retetele tale si au iesit foarte bine asa ca am sa iti vizitez blogul de fiecare data cand am sa raman in pana de ideisau as vrea sa incerc sa fac ceva mai special pentru ca ai aici multe retete minunate. as vrea sa te intreb daca ai fi interesata sa iti trimitem si noi cititorii tai retete.

  15. Sti ce am uitat, si era cel mai important? Sa te felicit, pentru ca(sa nu razi ca incep cu doua punte si cu linioare da nu vreau sa ma incurc):
    -retetele tale sunt excelente
    -mancarea are alta aroma fata de ce facem de obicei
    -iti faci timp pentru ceea ce iti place
    -iti folosesti timpul tau liber in favoarea altora
    -ne bagi pe toti in seama si ne mai dai si sugestii
    …si deja am pierdut sirul caci mi adorm, de fapt incerc sa imi adorm in acelasi timp si copii.
    Asa ca nu are rost sa pui la suflet rautatile unora cre nu stiu decat sa faca un rau gratuit in loc sa ia exemplu de la tine!
    Mult succes in continuare!

  16. Saaaracu’ :))
    tu continua cu retetele [delicioase, de altfel! 😉 ] si lasa toti invidiosii/invidioasele in pace!
    o sa muriti de foame, bwei railor! :)))

  17. Sper ca ti-ai revenit si ca ai uitat incidentul… chiar nu merita!!! Blogul tau si retetele tale sunt EXCELENTE!!!

  18. Anonymous

    Felicitari pentru tot ceea ce faci

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.