Concurs: Cel mai mâncăcios bebeluş

Produse bioDupa cum v-ati dat seama, de ceva vreme colaboram cu vreaubio.ro pentru a promova o alimentatie sanatoasa, cu produse bio. Daca pana acum concursurile noastre se adresau gospodinelor, de data asta se adreseaza puilor de gospodina, respectiv bebelusilor intre 0 si 2 ani.

Pentru a intra in concurs, trebuie sa ne trimiteti o poza haioasa cu bebelusul vostru in timp ce ia masa. Cu cat mai manjit… cu atat mai bine. Perioada in care se va desfasura concursul este 8 iunie – 30 iunie 2009.

Concursul s-a incheiat, urmeaza tragerea la sorti. Vedeti cel mai mancacios bebe aici

Bebelusul castigator va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 1 iulie 2009 si asta pentru ca in ochii fiecarei mamici, bebelusul ei este cel mai frumos, asa ca numai Doamne Doamne poate decide catre cine va merge premiul. Trebuie sa tineti cont de faptul ca pozele si numele vor fi facute publice pe blog pentru a fi validate pentru tragerea la sorti.

Daca tot a venit vorba despre premiu, acesta consta in produse bio oferite de vreaubio.ro:
– o cutie de gris Holle cu mere si pere
– 1 borcan din fiecare produs al pireu Martin Evers
– 2 sticle din fiecare suc Martin Evers
– 1 borcan din fiecare pireu Hamanek.

In total au fost inscrisi in concurs 68 de mancaciosi:

Pentru a primi informatii despre concurs sau retete culinare prin e-mail, aboneaza-te la feed

24 Comments

  1. tot_a_ta

    bebelusa mea este inscrisa:)sa speram ca o sa avem noroc…oricum super ideea cu concursul…gie ca cel mai bun sa castige…

  2. OK. Am inteles faptul ca incerci sa ii asiguri o alimentatie cat mai sanatoasa bebelului tau, insa mi se pare ca ai exagerat cu promovarea produselor bio. Nici un aliment nu cred ca mai poate fi sanatos intr-o lume in care aerul este atat de poluat, solul, apa, etc. Nici macar rosia pe care, inca o mai cultiva bunica mea, in creierul muntilor Poiana Rusca, sau oricare alta planta… In rest, numai de bine. Am incercat si eu cateva retete postate de tine pe blog. Tine-o tot asa! Multa sanatate bebelului si voua!

  3. PussyCat

    am trimis o poza. sper sa fie castigatoare 🙂

  4. Ne-am inscris si noi 😉

  5. Anonymous

    piure teo, piure!!!

  6. conform dexonline.ro pireu = piure ; vezi aici

    si daca tot ma corectezi si-mi spui pe nume, ai putea sa te si semnezi data viitoare, ca sa stiu si eu cui ma adresez, da?

    multumesc

  7. Anonymous

    Unde se pot vedea si vota fotografiile?

  8. Anonymous

    Draga Teo,

    Iti urmaresc blogul de cateva luni si am incercat cam 30% din retetele tale, toate au iesit delicios. De cand te-am descoperit, am renuntat la "banalele" carti de bucate, care culmea…imi pareau interesante inainte. Esti plina de pasiune si asta ma inspira!Timpul petrecut acum in bucatarie are si mai mult farmec! :)Un real talent…Iti multumesc ca faci ceea ce faci!

    Gabi

  9. Anonymous

    PIURÉ, piureuri, s.n. Preparat culinar din legume sau din fructe fierte (ori crude), trecute prin sită sau zdrobite, folosit de obicei ca garnitură. [Var.: piréu, piré s.n.] – Din fr. purée.
    Sursa: DEX '98

  10. Anonymous

    imi placea blogul tau fiindca nu avea concursuri si lepse ca altele si era despre mancare.e ok sa faci reclama daca esti platita da sincer prdusele alea sunt plictisitoare si scumpe.deja m-am plictisit de vreau bio si vreau sa vad aceleasi retete originale si delicioase in teo's kitchen. nu toti cititorii tai au copii deci…uimeste-ma din nou.

  11. Buna, intr-adevar, nu toti cititorii mei au copii insa foarte multi dintre ei (cu mine in frunte) au copii, sub 2 ani.

    Daca ai fi parinte ai sti ca sunt momente in care bebelusul tau refuza orice mancare, gatita in orice fel si in acele momente te-ai bucura sa ai 10 feluri de piure de bebe pe care sa le poti incerca in speranta ca va manca ceva.

    Niciodata de cand am blogul asta, nu am promovat prin intermediul posturilor produse, servicii sau oameni in care nu am crezut cu adevarat.

    E drept ca produsele bio sunt mai scumpe decat cele pe care le gasim in mod normal in magazin, insa sunt mult mai sanatoase si daca as avea posibilitatea sa gatesc exclusiv cu produse bio, as face-o. Nu e vorba de produsele de pe vreaubio.ro ci despre produse in general.

    In ceea ce priveste concursul pentru copii, am facut-o nu doar pentru a le oferi o masa sanatoasa, ci si pentru ca intr-o lume atat de gri in care traim, mutritele unor pofticiosi spoiti la botic au puterea sa ne faca sa zambim.

    Daca tu consideri altfel, imi pare rau ca ti-am consumat timpul.

    Teo

  12. Draga Teo,

    te urmaresc de mult si citesc blogul tau atat de inspirat si te felicit din inima.

    Am citit de multe ori si comentariile rautacioase trimise de diverse persoane, dar acum simt nevoia sa intervin si sa imi spun parerea.

    Te rog sa nu pui la suflet, pentru ca nu poti multumi pe toata lumea, tu esti perfecta asa cum esti si ai multe persoane care te indragesc. Eu am inteles ca tot ceea ce faci, faci din pasiune si incerci sa informezi corect si sa ii ajuti pe cei care citesc blogul tau sa se alimenteze sanatos, sau macar sa incerce in haosul alimentar care exista in prezent. Optiunea e a fiecaruia, bineinteles.

    Legat de concursurile pentru bebelusi, bineinteles ca acestea nu prezinta interes pentru cei care nu au copii. Doar cei care au, pot sa inteleaga si sa admire un zambet de bebelus, minune a lumii. Ideea cu pozele e foarte draguta.

    Iti doresc toate cele bune, atat tie cat si familiei, si tine-o tot asa ca o faci foarte bine.

    Ana

    Ps iti doresc sa ajungi sa scrii o carte de bucate, as fi prima care ar cumpara-o, fac comanda de pe acum :).

    a…scuze pentru mesajul lung, dar nu m-am putut abtine.

  13. Asta e chiar culmea, sa va luati de om, ca promoveaza niste produse, bio nebio e treaba ei, blogul ei, noi citim sau nu. Oricat de fidel ai fi blogului sigur sunt retete din urma neincercate, asa ca va inspirati de acolo.
    Miha daca nici un aliment numai este sanatos, hai sa ii dam cola si cartofi prajiti, daca rosiile bunicii sunt si ele nesanatoase.
    Intodeauna vor fi nemultumiti, iar noi oamenii (nu stiu daca numai romanii) vom fi tentati sa evidentiem negativisme mai repede decat lucruri buna

  14. jenicuta

    buna. imi spui te rog ce inseamna o cana de zahar ca mie niciodata nu imi iese? multu

  15. ana-marian

    buna Teo am si eu o fetita de 9 luni dar nu se murdareste asa rauuuuu….si majoritatea copiilor de aici sunt desenati de mamici cu mancare.pun pariu chestia asta.ti-am mai trimis comentarii dar la altii care te critica le raspunzi cu drag.mie nu……cu toate ca intru zi de zi pe blog-ul tau.asta este cei respectuosi nu-s bagati in seama…si am trimis si o cerere la yahoo….nici acolo nimic…mi-ai dat del.ceao numai bine.si la bebe la fel

  16. imi pare rau daca nu ti-am raspuns, dar in general raspund atunci cand sunt intrebata diverse lucruri. mi-ar fi aproape imposibil sa raspund la toate comentariile pe care le primesc, nu e vorba ca nu as vrea, dar nu am timpul necesar.

    cat despre copilasi, si luca se manjeste din cap pana in picioare, mai ales de cand il las singur cu lingurita. nu cred ca e cazul sa fim malitiosi.

    te rog sa-mi retrimiti cererea de pe yahoo, desi nu stiu la ce te referi.

  17. am vazut multe poze de-a bebeilor postate pentru concurs. Nu toate pozele trimise se posteaza pe net? si eu am trimis poza cu bebitul meu si nu apare nicaieri. multumesc

  18. si copilul meu apare intre inscrisi, felicitari pt concursul organizat. Ne-ar placea sa castigam.
    Si cum zicea cineva "si majoritatea copiilor de aici sunt desenati de mamici cu mancare.pun pariu chestia asta" nu e adevarat, ia da-i o bucatica de ceva, orice in mana copilului si lasa-l sa pape singur, sa vezi cum se face la gurita.
    Si poza copilului meu asa am facut-o, avand treaba in bucatarie, l-am pus in scaunelul de masa si i-am dat o bucatica de pandispan in mana. Cand m-am intors la el sa vad ce face arata ca un purcelus la gurita. Am luat repede aparatul si i-am facut poza si asa s-a nascut poza murdarici pe fata.

    Mult succes tuturor.
    Teo, draga, felicitari pt tot ceea ce faci, iti urmaresc blogul regulat si am incercat majoritatea retetelo tale. Esti minunata, felicitari!

  19. @didi, in momentul asta sunt inca 14 bebelusi in asteptare. inca nu am avut timp sa verific toate pozele, dar sper ca in noaptea asta sa le public pe toate pe blog 🙂

  20. Raluca

    Vai ce lume rea; pacat de noi , romanii ca degeaba avem atatea frumuseti in tara si in noi daca scoatem la suprafata numai rautatea. Teo, eu ti-am mai spus; esti prea sincera, eu in locul tau nu as publica chiar toate comentariile. Eu te felicit pt pasiunea ta in tot ceea ce faci, m-am distrat copios sa vad pozele, si trimit si eu una ca sa se distreze si altii; cat despre cei care nu au copii mici, sau poate nu au copii deloc, pierderea lor; numai o mama poate intelege o alta mama. oricum exista optiunea sa nu ai legatura cu concursul, si in materie de retete sau produse… si la Dumnezeu exista liber arbitru, nu cred ca Teo a impus ceva cuiva. Te pup si numai bine din directia noastra.

  21. Monalisa

    Wow! s-au strans 50 de papaciosi unul mai moscolit decat altul!

  22. am vazut poza, multumesc. apropo, cum se voteaza?

  23. didi, nu se voteaza, se trage la sorti… scrie si in regulamentul concursului.

  24. Anonymous

    iar castigatorul este….
    cand se afiseaza?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.