Primul magazin VreauBio

Produse bio V-am obisnuit deja, sau cel putin asa imi place sa cred, ca Teo’s Kitchen promoveaza produsele bio. Iar dintre cei care promoveaza si comercializeaza produse bio, atat alimentare cat si nealimentare, ii consider pe VreauBio ca fiind cel mai aproape de sufletul meu.

Asa ca, bucuresteni sau cei care sunteti in trecere prin capitala, bucurati-va! Vreau Bio a deschis primul magazin in Bucuresti! Daca pana acum ne bucuram de produsele bio numai in magazinul virtual, la www.vreaubio.ro, incepand cu 7 septembrie putem sa ne alegem produsele preferate direct de pe raftul magazinului.

Magazinul Vreau Bio, o adevarata mina de aur pentru consumatorii de produse 100% naturale si certificate in acest sens dupa standardele europene, este foarte accesibil datorita pozitiei centrale. Il gasiti pe Bulevardul Carol, peste drum de Biserica Armeneasca. Daca nu vizualizati inca locatia exacta nu-i nimic, avem si harta 🙂 (click pe imagine pt a mari)

Ce aduce nou magazinul Vreau Bio din Bulevardul Carol fata de cel virtual? Ei bine, pe langa produsele pe care le stiti probabil, atat de pe site cat si din retetele Teo’s Kitchen, in noul magazin gasiti si produse lactate proaspete (lapte, lapte de capra, iaurturi, iaurturi cu fructe, branza, cascaval) si… (doamnelor, fiti pe faza) …cosmetice bio!

Desi in anii precedenti in Romania nu exista terminologia de produs bio sau nu era cunoscuta publicului larg, in prezent romanii apreciaza, cumpara si folosesc din ce in ce mai mult aceste produse. Inainte de a fi sceptici, ganditi-va ca pentru ca un produs sa fie certificat ca fiind BIO, trebuie sa treaca o sumedenie de teste si certificari, care de care mai riguroase, incepand cu mediul si solul in care a fost cultivat produsul sau ingredientele lui, tehnologia de recoltare si procesare si pana la ambalajul in care ajunge in casa voastra.

Tocmai de aceea va invit sa vizitati magazinul Vreau Bio din Bucuresti, pentru a fi “fata-in-fata” cu produsele. Le cititi etichetele cu atentie, le vedeti live, le pipaiti si cu siguranta, o data ce le cumparati si le folositi, nu veti regreta alegerea facuta. Magazinul comercializeaza branduri foarte cunoscute in industria produselor organice. Asa cum aveti incredere ca o incaltaminte sport e de calitate pentru ca e produsa de Adidas sau Nike, companii ca si Verival, Alnatura sau Rapunzel sunt lideri pe piata BIO.

Cand aveti drum in zona Carol, intrati cu incredere in magazinul Vreau Bio, iar daca nu aveti drum, faceti-va! 🙂 Opening hours: de luni pana vineri de la 9:30 la 18:30 si sambata de la 10:30 la 14:30. Am vizitat si eu magazinul saptamana trecuta, in concediu fiind in Capitala si am fost foarte placut impresionata.

Astept parerile voastre de la fata locului si pentru cumparaturi istete in perioada de criza, LISATI VOUCHERUL DE MAI JOS SI PREZENTATI-L IN MAGAZIN, PENTRU UN DISCOUNT DE 10% IN PERIOADA 1 – 31 OCTOMBRIE! Spor la bio-shopping!

7 Comments

  1. Anonymous

    Si mie imi plac produsele bio dar preturile la acest magazin mi se par exagerate, adica faina integrala 10 ron????? Este prea de tot, de altfel toate preturile sunt exagerate(((:

  2. Anonymous

    Iti plac in sensul ca-ti place sa te uiti la ele, sau iti plac, adica le cumperi frecvent? Si daca le cumperi frecvent, lumineaza-ne si pe noi (sau cel putin pe mine) … unde ai gasit tu mai ieftina???? Nu de alta, dar daca zici ceva, atunci nu lasa propozitia la jumatate…

    Arata-ne sursa, calculele sa tragem concluzia ca preturile sunt exagerate. Eu am cumparat de pe mai multe site-uri, din magazine sau hypermarket si cam astea ar fi preturile

  3. Anonymous

    cam astea-s preturile si in vest la produsele bio

  4. Constantin Bran

    Sunt adeptul BIO, dar sa nu exageram cu preturile.

  5. Sunt magazine locale (eu sunt din Arad, deci vorbesc despre ce cunosc, despre orasul meu) care vand produse naturale la preturi mult, dar mult mai bune decat cele de pe site. Acum chiar faina nu cumpar, dar orez sau alte produse sunt mult mai accesibile.

  6. Mircea

    Intr-adevar, sunt unele produse care au preturi exagerate la prima vedere. Insa daca ne uitam la brand-ul produsului, vom vedea (pentru cei care sunt in cunostinta de cauza) ca pe site-ul vreaubio sunt 80% produse premium – nu doar ca pret ci mai ales calitativ. Spre ex. am vazut in vacanta din austria produse verival si erau comparativ la pret cu cele de pe site ( bineateles aca ma gandesc la faptul ca or fi si ceva taxe). Sunt din bucuresti si am de unde alege ca produse bio. Aici oferta este mai mare. Dar totusi, calitatea conteaza, data cot vrem sa ne rasfatam consumand bio

  7. Anonymous

    Pentru mine preturile sunt mari, cine dispune de finante nu i problema, de ce va deranjeaza comentariul meu? Eu de exemplu cumpar faina integrala de la plafar cu 5 ron sau de la Naturalia cu 4,4 ron. Pe cine intereseaza firma este treaba lui.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.