Castigatorii concursului Apidava

Alegerea retetelor pentru locul I, II si III a fost una dintre cele mai dificile sarcini pe care le-am avut vreodata, si eu si albinutza Apidava si asta pentru ca au fost numai si numai retete deosebite. Am vazut ca ati muncit mult pentru ele, ca sunt bibilite si frumoase si mi-a fost mai mare dragul sa le citesc. Intr-un final, dupa lungi deliberari am ajuns la concluzia ca:

Locul I il acordam lui Roland Remus, pentru reteta “Patratele cu miere si nuci“;
Premiul pentru locul II merge spre Bianca Sabau si al ei “Queen Bee Cake“;
Locul III si implicit premiul aferent merge spre Marilena Radu si al ei “Tort cu miere” Adina Nistor si ale ei “Muffins cu miere

Mentiuni: toti cei care au participat la concurs, fiind exact 20 de candidati, vor primi cate un sort de bucatarie personalizat cu Roua Florilor, asa ca va rog sa trimiteti un e-mail (pe adresa pe care ati trimis si retetele) cu numele si adresa unde doriti sa fie livrate premiile. Unele retete au fost descalificate pentru ca nu erau retete proprii, ci copiate (cu copy paste, inclusiv pozele) de pe alte site-uri. Un exemplu simplu ar fi reteta de Albinita a Laurei Laurentiu, furata de altcineva pe blogul ei Cuina Banateana

De asemenea, retetele vor fi publicate pe site-ul Apidava, in sectiunea de retete cu miere, tocmai pentru ca sunt toate atat de reusite.

Mai am o mentiune personala: am apreciat foarte mult retetele trimise de Madalina Sampetrean, Laura Laurentiu, Isabela Dobrin si Mihaela Preda, insa toate prezentau foile cu miere si deci nu puteam alege un singur castigator dintre toate. Doamnelor, va felicit insa din tot sufletul, mi-ati facut sa zambesc gandindu-ma la prajitura cu foi cu miere, fiind din copilarie una dintre prajiturile mele de suflet!

LATER EDIT: NI S-A SEMNALAT CA DOAMNA MARILENA RADU, CAREIA INITIAL I-AM ALOCAT LOCUL 3, A COPIAT RETETA DE TORT CU MIERE SI POZELE DE PE BLOGUL LAUREI SAVA. DIN ACEST MOTIV RETETA ESTE RESPINSA SI DESCALIFICATA DIN CONCURS. IMI CER SCUZE FATA DE LAURA, CARE E O MARE DOAMNA SI O DRAGA PRIETENA DE-A MEA. NU MI-AM DAT SEAMA DE COPIERE PENTRU CA S-A SCHIMBAT PUTIN TEXTUL SI DECI LA CAUTAREA IN GOOGLE NU A REIESIT. INSA E CLAR CA E TORTUL LAUREI. LAURA, IMI CER SCUZE INCA O DATA.

IN URMA ACESTUI INCIDENT, AM DECIS CA PREMIUL 3 SA MEARGA SPRE ADINA NISTOR SI ALE EI MUFFINS CU MIERE SI ALBINUTE SUPER-SIMPATICE. ADINA, ASTEPTAM MAIL-UL TAU CU DATELE DE CONTACT PENTRU A-TI EXPEDIA PREMIUL.

TEO

11 Comments

  1. Raluca

    Felicitari concurentelor, si lui Teo ca a sustinut concursul. si noua ne place mierea si abia astept sa vad retetele; inca nu le-am gasit pe situl Apidava dar mai incerc.

  2. DiAnais

    Iupiii…am un sort! am un sort! 😀 Sarumanaa :D.
    Felicitari castigatorilor de premii mai dulci :D. N-am gasit inca retetele pe site dar de-abea le astept :).

  3. Anonymous

    Buna Teo!
    As vrea sa felicit castigatorii acestui concurs! Am remarcat faptul ca reteta "Tort cu miere " trimisa de Dna. Marilena Radu este copiata de pe un alt site cu retete ( inclusiv poza ). Mi se pare o mare nesimtire din partea doamnei. Poti verifica linkul : http://savalaura.blogspot.com/2008/01/tort-mieros-este-gata-fara-foc_12.html O seara placuta!

  4. Just me

    OF, CATA NESIMTIRE…NU STIU CE SA ZIC….DA-LE IN DOAMNE, MA SCUZATI, DE PREMII, SI PARTICIPA DE FUN, FA CEVA, NU STIU, CHIAR NU INTELEG, ORICUM FELICITARI TUTUROR…..! PUPICI

  5. multumesc mult!

  6. Adina

    teo, abia acum am vazut ca mi-ai acordat premiul 3 si ma bucur foarte mult! multumesc!

  7. Ramona

    Teo,vad ca unele fete au primit sortul, la mine inca nu a ajuns. As vrea sa te intreb daca e vreo problema sau nu a fost trimis?

  8. Ramona

    Azi am primit si eu sortul. Multumesc Teo.

  9. DiAnais

    Eu nu am primit sortuletul…:( s-o fi pierdut la posta sau nu ai apucat sa-l trimiti? Sper sa fie a doua varianta..

  10. DiAnais

    Rectific, am primit si eu sortuletul :D. SI niste miere…:). Multumesc!

  11. laura laurentiu

    Am primit sortuletul si multumesc foarte mult. A, si m-am indulcit si cu ceva miere! 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.