Meniu pentru ziua indragostitilor

Indiferent ca sarbatoriti Valentine’s Day-ul imprumutat sau Dragobetele nostru autohton, orice prilej de va sarbatori dragostea e mai mult decat binevenit. Ce consider eu ca nu ar trebuie sa lipseasca de la nicio masa deosebita in doi?

Ceva rosu, ca doar e culoarea pasiunii, ciocolata, un vin bun si un fel principal deosebit. Asa ca m-am gandit la un meniu pentru ziua indragostitilor, care poate fi 14 sau 24 februarie sau oricare zi din an in care simtiti nevoia sa fiti mai aproape de un anumit el, de a anume ea sau in general de cei dragi.

V-am pregatit asa:

1. Ceva rosu – Red Velvet Cupcakes

2. Ceva cu multa ciocolata – Pralinele cu unt de arahide (Peanut Butter Cups)

3. Doua feluri principale deosebite:
Friptura de miel cu ierburi de aromatice si garnitura de legume aromata la cuptor

Ceva in stil asiatic: pui marinat cu lemongrass alaturi de salata de orez brun.

Sper sa va placa meniul propus de mine, sa il savurati langa persoana deosebita din viata voastra. Cand gatiti cu dragoste si va puneti tot sufletul in fiecare pas al retetei, nu poate iesi decat o delicatesa, chiar daca nu sunteti in mod normal Julia Child. Cu iubire, inainte!

“After all these years, I see that I was mistaken about Eve in the beginning; it is better to live outside the Garden with her than inside it without her.” Mark Twain’s Adam

P.S. – Voi ce pregatiti pentru ziua indragostitilor? Va invit sa publicati retetele voastre pe www.gospodini.ro, unde am facut o categorie speciala pentru Valentine’s Day

4 Comments

  1. Anonymous

    si celelalte retete pe cand vin? deja ma scurg toata cand ma uit la acele cupcakes…si la ciocolata…abia astept retetele! Multumim!!!!!!

  2. Anonymous

    teo vreau sa zic ca esti cea mai tare gospodina!!! cea mai tare bucatareasa ,desi nu gatesc des intru zilnic pe blogul tau sa vad ce ai mai gatit:* . o zi buna tine o tot asa

  3. Anonymous

    buna Teo,
    vreau sa iti spun am am facut ieri reteta ta de muffins cu nutella.Au iesit excelente!!! Cred ca nici de cumparat nu am mancat asa bune muffins.Multumesc muuult pentru acea reteta.
    Acum ma uit la cupcakes …..si tare as vrea sa le incerc .Este reteta aici pe blog deja?
    Multumesc inca odata ….

  4. Anonymous

    Foarte buna friptura de miel, exact la fel o fac si eu, insa ii mai pun in plus in sosul cu care se unge carnea un pic de miere de albine,putin sos de soia si un cognac mai dulce. Altadata am pus in tava suc de portocale si loc de apa – supa de carne. Te pup!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.