Caut sponsor pentru aparat foto

Trebuie sa recunosc ca desi imi doresc un aparat foto performant, care sa ma ajute sa va fac poze mai bune si mai profi, poze care sa condimenteze si mai frumos retetele pe care vi le propun, nu mi-l pot permite in momentul de fata si ma tem ca nici in momentele ce vor veni.

Asa ca, in mod oficial, Teo’s Kitchen si implicit Teo, cauta sponsori pentru un aparat foto, mai performant decat Sony stil “sapun” pe care il am acum si care, indiferent cat m-as stradui, imi limiteaza capacitatea de a face retetelor acele super-poze pe care mi le doresc.

Ce pot face eu pentru binevoitorul/binevoitoarea care vrea sa ma ajute? Sa il invit la noi la o super-cina de multumire si va avea, bineinteles, recunostina vesnica, a mea si a celor care citesc acest blog si se vor bucura de pozele de exceptie.

Astept cu drag un semn de la voi, cei care stiti cum/vreti/puteti sa faceti ceva in acest sens. Adresa de mail e aceeasi:

Multumesc,
TEO.

58 Comments

  1. Teo, m-ai bine dispus in dimineata asta cu naivitatea ta.
    Nu crezi ca tu cauti un sponsor, poate un binefacator :)))sau poate iti doresti un aparat care este echivalentul unei cine, dar cred ca il ai deja…
    Un aparat cat de cat performant costa si 3000-4000E :)))))

    Succes!

    Inu

  2. Inu, multumesc! N-am zis ca platesc printr-o cina pretul intreg al aparatului, am zis doar ca multumesc celui care contribuie la achizitionarea lui.

    Sincer, nu imi trebuie un aparat de 4000 de euro!

  3. fritzisor

    Uite o idee de la cineva care face din cand in cand poze de produs: fa-ti un sistem de lumini. Ceva de genul asta: http://www.f64.ro/fancier-pb05-cub-40cm-pliabil-cu-lampi-si-trepied-solutia-de-studio-portabila-pentru-fotografia-de-produse.html

    Nu ai neaparat nevoie de un aparat mai bun pentru ca un aparat mai bun nu te va ajuta cu lumina. Asa cumperi 2 veioze d-alea ieftine, 2 becuri CFL (lumina albastra de preferat) pui niste hartie de copt in lateral si voila, propriul tau studio foto 🙂

  4. fritzisor

    Uitai… Uite niste poze facute cu un sistem asemanator (doar ca folosesc blitzuri in loc de becuri dar principiul este acelasi) folosing o reteta de la tine dupa blog: http://www.flickr.com/photos/fritzisor/sets/72157622823244291/

  5. fritzisor, multumesc pt sugestii. singura problema e ca apartamentul nostru e foarte mic si n-am posibilitatea sa improvizez un mini studio, fara sa-l demonteze luca din minut in minut.

    foarte faine pozele pe care mi le-ai aratat 🙂

  6. fritzisor

    Pai ti-ar trebui oricum ceva care sa poata fi montat si demontat in 2 minute 😛

    Ideea e ca mai mult decat de aparat vei avea nevoie de lumina buna.

    Succes 🙂

  7. alexandrateodor

    come on people, nu se puen problema de 3-4mii. cu 600 euro iei canon 400D, isn't that enough!

  8. Ionut Staicu

    Teo, ai putea pune un buton de „donează” din paypal. Nu neapărat pentru cameră ci în general 😉

    Cred că un Nikon D60 cu un obiectiv de 50mm f/1.4 e ok. (din motive de lumină)

  9. si eu intaresc cele spuse de fritzisor. inceraca, nu ai nimic de pierdut, doar 🙂
    spor, a.

  10. Buna, Teo, citesc de ceva vreme blogul tau si chiar am incercat unele retete.
    Vreau sa-ti spun ca si eu am un aparat foto destul de "inapoiat" si multa vreme mi-am dorit un aparat mai bun, cu care sa-mi iasa pozele asa cum vreau eu. Dar am realizat de curand ca nu tine numai de aparat. Ca poti sa ai un aparat super performant si totusi sa nu-ti iasa pozele asa cum vrei. Depinde de mai multe, printre care, asa cum spunea si un comentator mai sus, lumina, indemanarea si ceva cunostinte tehnice. Spre exemplu, mie la inceput toate pozele imi ieseau foarte luminoase si m-am consultat cu un fotograf si am aflat ca nu era vorba, cum credeam eu, de faptul ca ar fi aparatul prea prost ci despre deschiderea diafragmei, care de fapt tinea de mine. Dovada e ca, cu acelasi aparat, am obtinut super poze, de nu-mi venea sa cred ca era aparatul meu.
    Si treaba cu "imi trebuie aparat nu stiu de care sa pot face poze de vis" e relativa. Normal ca poze facute cu un aparat…sa-i zicem "normal" n-or sa iasa la fel ca unele facute cu un aparat profesionist. Dar gandeste-te ca fotografii profesionisti reusesc sa faca pozele asa cum le fac dintr-un motiv: fie cunosc aparatul mai bine decat se cunosc pe ei si stiu ce poate si cum poate (partea tehnica are o mare parte din "vina") fie, ca atunci cand inveti o limba straina, au inclinatie si talent la facut poze.
    Eu zic sa incerci totusi sa "exploatezi" mai mult aparatul pe care il ai acum si ai sa vezi ca se pot obtine poze mult mai frumoase decat te astepti.

  11. Anonymous

    Du-te mai bine si fa niste cursuri foto sau invata sa folosesti aparatul pe care il ai. Cum din cate click-uri se dau pe pagina ta nu ai bani sa iti iei un aparat mai performant, cum zici tu…Pentru ca sa fim seriosi strangi ceva bani pe luna!!!!

  12. Anonymous

    si bineinteles ca nu va fi aprobat!!!!Nu-i nimic scriu in alta parte unde poate fi vizualizat de TOATA LUMEA!!!!

  13. Anonymous

    Din cate am observat nu s-a aratat niciun "donator" pana acum 🙂 Oricum, mi se pare cam ciudat postul 🙂 Pot sa imi expun si eu dorintele?
    Zi faina
    Miha

  14. Va multumesc tuturor, parerile voastre conteaza… Culmea, s-a aratat si 'donatorul' … Nu-i dam numele, dar ii multumim frumos 🙂

  15. Anonymous

    tipic pentru romani, asteptam mocangeala!
    sincer te credeam o persoana mai integra, m-ai dezamgit!

  16. Anonymous

    eu ma bucur ca ai gasit ''donatorul'' si abia astept sa vad retete pozate cu noul aparat. succes si felicitari ca ai avut curaj. Mi se pare urat din partea celor care au criticat postul asta…adica bina ca trimit comentarii cu zecile la retete pe care nu le inteleg, si tu le raspunzi, mai esti si certata ca nu le iese etc…altii iti scriu ca iti multumesc ca existi ca le faci viata mai usoara dar critica initiativa asta… Anca

  17. Ionela

    am zis ca nu-mi vine a crede ochilor!! Asta e cersetorie pe fata!!
    Ha! S-a gasit donator?? Cine da de pomana 400-500 euro?? D-aia porbabil e anonim :))
    Putin bun simt nu mai exista pe lumea asta, de fapt constatasem mai de mult asta in cazul de fata…
    Si da, probabil ca nu va fi publicat comentariul!

  18. Anonymous

    Constat ca foarte multe multe comment-uri nu au fost facute publice…e un fel de bataie de joc pentru cei care iti viziteaza blog-ul.Daca tot asa uracioasa ai sa fi, in curand o sa ai la optimizare cu minus 6000.

    Si da , probabil nu va fi publicat nici acest comentariu !

  19. De unde constati? Ai comentat tu de fiecare data? :))

    Astea fiind spuse, va multumesc tuturor pentru pareri, pro asu contra, dar si pentru sfaturile bune, de care cu siguranta voi tine cont pentru ca mi-au fost utile.

    Scopul acestui post a fost implinit, asa ca nu consider necesara lungirea discutiei. Multumesc

  20. Anonymous

    Si o sa faci poze cu noul aparat doar retetelor pe care le vei posta aici pe blog??Bine ca te-ai facut cu un sponsor sa ai un aparat nou. Mi-as dori si eu astfel de "donatori", cine se ofera??

  21. David Octavian

    Doamneeee,cata rautate exista pe lumea asta.care este problema daca cineva cere ceva si altcineva se ofera sa ii daruiasca acel lucru.
    Oameni "buni",nu mai fiti atat de rai si carcotasi ca o sa traiti putin si o sa faceti riduri.

  22. Anonymous

    Teo draga, la ce trafic ai tu pe blogul asta…vrei si mai mult? E normal oare ca atunci cand tu castigi 4-5 mii de ron /luna cu retette luate de pe net (partial imbunatatite)sa 'cersesti' un lucru de doi lei? Poate pierzi traficul asta frumusel! Ai mare grija draguta!

  23. Am foarte mare grija, draguto 🙂 Cred ca am "cersit" destul pe ziua de azi, ne mai odihnim un pic?

  24. Anca26

    Buna Teo,
    Te urmaresc de cateva luni bune si esti o sursa de inspiratie in bucatarie pentru mine.Nu ti-am scris pana acum,am admirat si citit din umbra blogul si retele tale.Dar nu pot sa nu fiu oarecum indignata cand vad niste comentarii gen Cancan la postul tau.Ceva de genu esti buna numa cand ii ajuti, le dai sfaturi, apoi daca ceri ceva, esti pusa la zid.Iar acuzatia ca te inspiri de pe net mi se pare nefondata, in ideea ca sunt pozele tale, pas cu pas, etapele, deci e originalitate si creatia ta.
    O seara frumoasa si asteptam poze cu noul aparat. Anca-Cluj

  25. Anonymous

    Era si normal sa apara donatorul. Ca sa vezi cum am intuit toata "facatura" asta, de la bun inceput. Tu, naiva? Nuu, dar sunt, vad, destui naivi care sa te creada.
    Si, culmea, va fi aparat de la firma X, chiar Cannon, concurent al lui Sony-sapun!
    Bai, esti tare!

  26. Anonymous

    Teo draga, fatalitatea vine din nimic! Tu nu ai produs nimic rau. Deci nu o sa ai parte de fatalitate. Cam complicat, nu? Sau e invers!

  27. Anonymous

    Nu pot sa cred ca exista atata rautate in lumea asta! Teo face un lucru extraordinar aici si normal ca e bine sa poata face poze mai bune si mai clare…PENTRU NOI le face!

    Nu stiu cati o cunoasteti pe Teo in persoana, eu o cunosc si este un om minunat, asa ca incetati cu meschinariile. Nu are rost sa vizitati un blog pt a va descarca veninul si frustrarile, sincer….

    Teo ma bucur din suflet ca ai gasit donator pt aparat 🙂

    Te pup si asteptam multe poze frumoase si retete delicioase

    Rox 🙂

  28. Anisoara

    Buna seara Teo! Intimplator am citit postul tau in bucataras pe blogosfera. Am studiat citeva poze de ale tale din recetele expuse , si am observat ca aparatul tau face poze calitative, iti lipseste lumina. Poti intra la mine pe blog si vei citi niste sfaturi utile si foarte simple pentru o reusita a pozelor de mincare, care practic nu-ti cere nimic sa investesti. Sper sa-ti prinda bine sfaturile mele. anishoara.blogspot.com
    Cu drag Anisoara din Moldova

  29. Anonymous

    Atata rautate nu am mai vazut! Nu inteleg care e problema voastra.Nu v-a bagat nimeni mana in buzunar.Teo, ma bucur foarte mult ca ai gasit pe cineva care sa te ajute in aceasta privinta.Sincer iti spun ca daca as fi avut posibilitatea as fi facut acest lucru cu mare placere.Si asta pentru ca va sunt foarte recunoscatoare tie si celorlalte fete pt retetele minunate pe care le impartasiti cu noi.Si mi se pare normal sa castigati si ceva din asta,altfel ar fi pacat.Dar ce sa faci,asa sunt unii rautaciosi.
    Flory

  30. corry

    Mda, asa e cu capra vecinului… 😀

    Teo, felicitari pt initiativa reusita si problema rezolvata!

    Faci o treaba excelenta cu blogul! Pe mine tu m-ai inspirat sa fiu mai inventiva in bucatarie, sa incerc diverse, iar sotul e incantat de rezultate! 😉

    La mai multe retete gustoase si poze frumoase!

  31. David Octavian

    Si eu ma bucur ca ai gasit sponsor.felicitari.Acum frustratii sa isi roada unghiile :)))

  32. Anonymous

    Teo, te asteptam cu poze minunate si retete la fel de minunate.
    Rautaciosii si invidiosii sa se duca pe alte siteuri.

  33. Cristina

    Subscriu la parerile bune despre Teo ! si daca as putea face ceva sa ii pun la zid pe rauvoitorii si invidiosii din umbra ..de fapt as alege un copac si i-as lega dupa metoda indiana cu funii ude. "Cere si ti se va da" este una din cele mai vechi ziceri….dar numai cine are incredere in sine reuseste sa o adevereasca. O admir pe Teo, practic retete de ale ei de multa vreme, am intalnit-o o data, nu am ce sa ii reprosez. Cand am observat cate comentarii s-au scris am intrat curioasa sa vad daca rautatea prosteasca si-a facut "numarul". Bune sfaturi despre arta foto !

  34. Mi se pare snobism sa folosesti pentru cheese cake crema philadelphia si sa nu ai bani de o camera foto. Sincer mi se pare ridicol, dar asa sunt noi…sa nu mia vb de traficul pe acest blog

    Ozy

  35. Anonymous

    eu as propune o cheta 🙂 ar fi cel mai bine. CA asa fiecare admirator al tau da cate 2, 3 euro si facem de un aparat, ce zici nu e buna ideea? Cristina L

  36. Anonymous

    =))=)) ozy tata, cat de penibil poti fi? o cutie de Philadelphia e 3 lei, un aparat foto e 20 de milioane. Astea ce le faceti voi aici sunt comentarii de frustrati care nu vor ajunge niciodata unde e Teo acum si carora le crapa ficatul de ciuda cand cineva reuseste, in orice domeniu.

    Teo are intr-adevar un trafic ok, dar asta nu inseamna ca face munti de bani din blog dar pe voi va orbeste ciuda, invida si frustrarea, nu aveti cum sa va intereseze asta, asa cum nu va intereseaza ca ea face asta benevol, ca isi consuma timpul punandu-va voua retete, de care va bucurati si va raspunde la comentarii si va da sfaturi.

    Sunteti o adunatura de nesimtiti care se ascund in spatele unui monitor, sub protectia anonimatului.

  37. Anonymous

    Daca foloseste branza philadelphia, e snoaba; daca folosea branza de vaci, ii reprosati ca nu asa se face cheesecake-ul si habar nu are de bucatarie :))

    O vizita la spitalul 9, sectia invidiosi, ati facut de curand?

  38. Romanul tot roman ramane. Invidios, ofticos si incuiat. In tarile civilizate din lume este normal sa apelezi la donatii, este normal sa scoti profit din munca si timpul tau. Romanul sare el repede cu sfaturi, cum stie el sa faca totul "pe genunchi" , improvizat ! Sponsorizarea este o chestie buna, nu e ceva rau, romanilor care nu ati auzit sa donati sau sa faceti si voi ceva dezinteresat!

  39. Anonymous

    Fratilor da ce aveti ???? V-a cerut cineva bani, aparat foto?? Ce va simtiti atat de "atacati"la portofel . E o chestie benevola. A avut nevoie de ceva si a cerut o mana de ajutor. Foarte bine, si eu as face la fel, daca as avea unde si de la cine. Ce e asa o mare tragedie?? Mai bine ati face ceva util, ca si ALTII, in timpul cat postati comentarii rautacioase, ca sa va aflati in treaba. Asa se intampla in Romania..cineva face ceva frumos, de folos, si unii dau cu pietre ..ca deh , invidia si capra vecinului sunt un fel de a fi al unora. De aceea unii raman doar la stadiul de frustrati. Oricum…Teo felicitari,ne esti de mare ajutor!! Asteptam si alte bunatati, fotografii cu noul aparat, chiar si din timpul liber:P. Te pup, o zi frumoasa si cat mai multa inspiratie

  40. Anonymous

    mi se pare o tampenie sa tot faci comentarii rautacioace dl sau d-na Anonim. Teo nu a facut decat sa ceara o mana de ajutor.ramane la aprecierea celor care ii citesc posturile pe acest blog daca o ajuta cu ceva sau nu. asa ca ciocu mic, ca nu a dat la nimeni in cap.
    Elena

  41. Anonymous

    Ma doare sufletul cand vad cat puteti fi de rai si cand imi amintesc cat de tare isi dorea Teo un aparat foto mai bun, si mai ales pentru ce motiv: nu sa-i faca poze mai frumoase lui Luca, ci sa pozeze toate bunatatile pe care vi le pune practic pe masa in fiecare zi. Gateste si daca ii e plin frigiderul, numai sa nu va dezamageasca, stiind ca asteptati noi retete de la ea. Mai bine mancati un rahat decat sa fi facut atata caz din nimic si s-o faceti cersetoare.
    Turmei de invidosi ii doresc doar atat: sa castige si ei pe luna cam cat profit a avut Teo pana acum din blogul asta…Si le mai urez multa bafta in a manca paine cu margarina, pentru ca mai mult de atat n-o sa-si permita cu siguranta din banii aia.
    Eli

  42. Anonymous

    Profilul celor care te ataca in problema cu aparatul foto arata cam asa: peste 30 de ani,cu aspect de tanar la pubertate,urat mirositor, necasatorit, locuieste cu mamica, mulge vaci pe Facebook toata ziua pentru ca alta ocupatie nu are, sta noapte de diferite forumuri si bloguri si isi varsa veninul pe oameni care nu i-au gresit cu nimic, desi pe strada merge cu capul plecat de complexat de ce….Sa mai zic?
    Asa ca Teo…serios acuma…ce te astepti de la asa specimene?
    Boris

  43. Primii pasi in bucatarie

    ma alatur si eu celoc care o suttin pe teo…chiar daca cersea?Care ar fi problema…nu imi vine sa cred ca o postare in care nu apare o reteta a strans atatea comenturi si altele unde sunt niste deliciii culinare au doar jumatate sau nici atat.Asta pt ca cei care trec pe aici nu stiu sa aprecieze,sa valorizeze sau sa multumeasca…
    chiar daca ar castiga milioane de euro poate nu isi permite un aparat mai bun.Are ideea cineva cat te costa sa cresti un copil,sa intreti o casa sau sa pui pe masa tot ce face ea aici?
    eu personal cred ca mai mult cheltuie decat scoate asa ca…tot respectul pt teo.
    iar care nu sunt de acord sa nu mai treaca pe aici,
    teo,te felicit ca ai ramas indiferenta in fata unor astfel de rautati…mult spor in continuare esti minunata

  44. De unde a pornit toata treaba asta si unde a ajuns. Oricum ar fi,si oricare ar fi subiectul discutiei/argumentului, intotdeauna se ajunge la concluzia ca cine nu e pentru e ofticat/invidios/gelos etc. Ca doar trebuie sa fi aparut si inspiratia pentru manele de undeva…
    Uite, si mie mi s-a parut un pic ciudata cerinta asta si nu pentru ca vaaaaai cata nesimtire, sa ceri un aparat foto de X lei, cand tu ai Y lei…
    Nu conteaza cati bani are Teo in buzunar si cati vin de pe blog si cati cheltuie si pe ce. Mie personal mi s-a parut ciudata cerinta pentru ca sunt genul de persoana care prefera sa obtina singura tot ce are. Asta nu inseamna ca am luat repede o piatra sa arunc. Fiecare are conceptii diferite si moduri diferite de a privi problema. Si pana la urma iti trebuie curaj si sa ceri, chiar daca toata lumea o tine langa cu "cere si ti se va da".
    Insa, se pare ca nu pot exista doua versiuni si doua "tabere" in nicio situatie. Exista doar, in spiritul modern, "unicatii" si "printisorii" si ailalti invidiosi si ofticati ca "n-are si ei".
    Si, Teo, felicitari pana la urma, cu sponsor sau fara, ca ai facut super trafic cu postul asta! 🙂

  45. Anonymous

    poate are femeia rata la banca si nu-si permite aparat foto!si care-i problema daca are trafic pe blog? are finndca e un blog folositor pt oricine, e un blog la care s-a muncit si se munceste si e un blog in care s-au investit niste bani…da poate banii aia de pe cutiile de philadelphia cu care s-a facut cheescake-ul posta sau mai stiu eu ce.Aveti idee ce inseamna sa stai langa un tort 3-4 ore pana e gata cu totul sa faci si poze intre timp cand ai mainile pline de faina si poate mai esti si in criza de timp…? va zic eu : e greu. Am incercat odata si nu mai incerc…Teo nu are atata trafic pt ca are cele mai tari poze, cele mai complicate retete,sau cel mai frumos template sau mai stiu eu…are atata trafic fiindca atunci cand iti doresti sa reusesti in ceva cu adevart si muncesti pentru lucrul acela esti rasplatit…fie si cu trafic na!!Anca

  46. marean_anca10

    teo nu lasa nimic din ceea ce este scris aici sa te supere sunt sigura ca esti o persoana minunata care este afectata de rautatile spuse de cei din jur. focalizezaza-ti toata energiu pentru familia ta si pentru a crea in continuare delicii culinare
    te pup
    nu ti-am mai scris de mult dar te citesc des

  47. Anonymous

    depinde de "lemn", nu foarte mult de camera in sine.
    poti sa ai o super masina si sa fii sofer prost.
    parerea mea.

  48. Anonymous

    e bine cand luati retete, explicate, ilustrate si toata cele. da' cand cineva rasplateste ii rasplateste efortul fiindca are posibilitatea, parca va cresc coarne, scoateti fum pe nari si o luati razna. teo draga, iti multumesc pentru toate orele in care am salivat uitandu'ma la retetele tale 😀 si chiar ai putea sa pui paypal pe blog. ca meriti! sabyna

  49. Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati comentat azi. Din cauza voastra, azi, am avut ochii impanziti de lacrimi… azi… de fericire. Va iubesc pe fiecare pentru zambetele pe care mi le aduceti in fiecare zi. Asta e cea mai mare rasplata pentru munca mea.

  50. Anonymous

    Si eu te iubesc pentru japoneza de la Pasti pe care a fost bataie, pentru briosele cu fulgi de ciocolata la care toti musafirii radeau ciocolata si amestecau in aluat numai sa le mai fac cateva portii, pentru prajitura cu mouse de capsuni care e deliciul racoros al unei zile toride de vara, pt salata Cezar care ma salveaza din orice incurcatur, pentru briosele sarate mozaic, dupa care plange familia ca s-au terminat, pentru alte zeci de retete pe care le pregatesc deja din memorie, si pt ca nu te dai batuta si continui sa ne luminezi diminetile cu un mail cu ce-ai mai gatit bun. 🙂
    Veninoasa

  51. Anonymous

    Well, asi avea si eu ceva de spus, pe langa comentariile facut in plus. In primul rand, pe mine zi de zi ma inspiri si imi esti de foarte mare ajutor, cand m-am casatorit eram afoana total in ale mancarii, iar tu esti singura care m-a multumit in totalitate cu retetele. Sotul meu ramane uimit ce iese de pe mana mea (datorita tie). Deci, da il meritai aparatul!!! Ma bucur ca inca exista oameni cu inima buna si nu se uita numai la binele lor! Dumnezeu sa iti dea putere sa nu bagi in seama rautatile! Hadassah…

  52. Alexandrina

    Teo, mult spor la gatit in continuare! Astept poze cu noul aparat!
    Iti doresc o duminica frumoasa!

  53. Anonymous

    Dumnezeule, cata rautate pe un blog de retete!!!
    Vad ca avem pe site o multime de contabili care tin evidenta castigurilor lui Teo. Avem si critici care reproseaza gazdei noastre ca a luat de pe net niste retete si le-a modificat putin (asa ca unde este meritul ei?).Tipic romanesc, vrem sa vedem filme noi, dar nu mergem la cinematograf sau nu cumparam dvd-ul ci le descarcam GRATIS de pe net, la fel si muzica, ne doare-n fund ca oamenii aia au depus munca si au investit bani pentru asta. La fel a facut si TEO, a investit timp , munca si bani pentru acest site, probabil fara a se gandi sa devina milionara din blog…Iar cand lanseaza o propunere de sponsorizare pentru a spori calitatea postarilor, brusc devine cersetoare (?!). Vai de capul vostru, distrusilor, voi nu tot "moca" va inspirati din retetele de aici?
    Teo, imi pare rau s-o spun, astia sunt cetatenii Romaniei, in majoritatea lor, astia sunt cei cu "sa moara capra vecinului", astia sunt cei din vina carora avem mizeria asta in tara, astia sunt cei din cauza carora vom ramane VESNIC o tara de nemernici! Eu iti urez succes…si nervi tari !

  54. Anonymous

    Aoleooooooo, le-or iesit pete pe fata de ciuda carcotasilor, ha ha ha. Draga Teo, sper sa ajungi sa castigi 5-6.000 de Euro pe luna de pe urma acestui blog si sa te vedem chiar si la TV, pt. ca meriti. Jigodeilor de mai sus : atentie la sanatate fratilor, ca o sa muriti de tineri si ce ne facem fara voi !?!?!?! Oco, din Cluj.

  55. Anonymous

    Cata rautate, nu imi vine sa cred. Ce a a facut rau? Daca aveam posibilitatea donam eu, dar nu am, si eu am tot un sapunel :). Cum se poate sa vorbiti asa despre o persoana pe care nu o cunoasteti, nu a facut nimic rau, din contra, ne aduce o o mica bucurie cu fiecare reteta? Teo ma bucur ca ai primit aparatul! Iolanda

  56. Azi am incercat si eu o reteta de pe blogul tau si mi-a iesit ceva tare bun. Asa ca, daca pot sa te ajut si eu cu vreun sfat in aria foto, nu ezita sa ma intrebi.
    Intr-adevar, niste fotografii de impact tin atat de setarile aparatului cat si de cum incadrezi subiectul, nu doar de aparat. Mult succes! 🙂

  57. Mie una imi aduci multa bucurie.
    Iti doresc mult succes in continuare si putere sa ignori toate rautatile din jur.

  58. Alexandra

    Teo draga e prima data cand scriu pe blogul tau desi il urmaresc de multa vreme si te stiu de pe miresici:)

    Nu-i baga in seama pe toti cei care au comentat la postul acesta. Nu vad ce e rau in a cere o donatie pentru un lucru pe care nu ti-l permiti. E o practica absolut normala si nu inteleg de ce sunt atatia revoltati ca cum ti-ai permis sa faci asta!!! Eh, mai e mult pana unii dintre noi o sa-si largeasca suficient orizonturile pentru a intelege chestiuni de genul acesteia.

    Te felicit pentru intiativa si te admir si iti doresc mult succes in continuare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.