Pacatele mele gastronomice

Am primit de cand am blogul lepse multe si marunte si in veci nu am avut timp sa raspund, nu de rea vointa, ci de lipsa de timp. Dar la asta primita de la Andrei Crivat, ii musai sa raspund, pentru ca tine de bucatarie, nu de muzica din Winamp, de pozele din adolescenta & co.

Tre sa scriu despre obiceiurile mele alimentare nesanatoase, respectiv ce fac eu rau in materie de alimentatie si voi nu ar trebui sa incercati acasa.

1. Doamne iarta-ma daca nu-i bine ce zic, dar imi place mult slanina fiarta si cu boia, dar numai si numai cum o face Buni a mea. Si daca ies si cateva jumari in procesul de fabricare al slaninutei, le mananc si pe alea. Rar, dar le mananc.

2. Beau cafea mai des decat beau apa, mai ales in ultima vreme. Daca imi mai scade cu ceva din pacat, pun foarte mult lapte, mai mult lapte decat cafea. M-am scos?

3. Am o slabiciune pentru shaworma, da nu orice shaworma, ci aia de la Lulu de la blog, adica Dristorul de la Budapesta. Stiu ca nu e cea mai buna shawormerie, desi unica devenita un brand, stiu ca nu e sanatoasa si mai stiu ca ingrasa al dracu de tare, dar nu ma pot abtine, zici ca imi ia Dumnezeu mintile numa cand vad firma luminoasa. In ultima sedere la Bucuresti mi-am promis sa nu mananc. Am stat 4 zile, am locuit in blocul de langa shawormerie. Am rezistat miercuri, joi, vineri, sambata si …duminica am comis-o! Cu multa varza, fara maioneza, fara cartofi dar tot shaworma ii zice, bat-o vina.

No bun, ma opresc aici ca si asa ma simt destul de vinovata si dau leapsa mai departe tuturor celor care simt ca in perioada asta in care toata lumea se confeseaza de bunavoie, au sa ne spuna cate ceva despre pacatele lor gastronomice.

3 Comments

  1. Pare tentant…

  2. Iti doresc Un Paste Fericit linga cei dragi!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.