Superlativul absolut al unei bucatarii de clasa

Probabil va intrebati de ce blogul nostru poarta “haine noi”, ei bine, in perioada Sarbatorilor de Iarna si nu numai, vom avea un aliat foarte bun in bucatarie, si anume…

Update: Produsele KitchenAid (si nu numai) pot fi achizitionate la un pret special prin folosirea codului de reducere D0020 (REDUCEREA TVA-ULUI DE 24%)

Mai multe detalii aici: www.bilancia.ro

32 Comments

  1. Just me

    hahahahahahha:)) si eu imi doresc unul…..generosi….o sa vb si cu al meu mos craciun …sper sa vina curand si la mine:))

  2. Dorina

    Suppeeerrr … si eu vreau unul de la Mos Craciun si am fost cuminte…. sper sa il primesc.

  3. Anonymous

    Wow Teo…nu stiam ca idolul meu in bucatarie e o femeie asa de tanara si de frumoasa! mi-a placut mult articolul cu camera copilului…si eu am niste fonduri pt camera micutilor si o voi decora in stilul tau,numai ca in locul lui Winnie vor fi Tom si Jerry…am vazut ca in ultima vreme ai fost foarte activa si ai postat mult pe blog! acuma sunt curiasa daca si ceva special de "Mos Nicolae" ca de Craciun sunt sigura ca ai!
    Nelipsita Fana a ta,Allexandra

  4. Felicitari Teo! Sa-l folosesti sanatoasa! Ce bine-mi pare sa te vad si sa-ti aud vocea dupa atata timp in care ti-am citit blogul! Ar trebui sa faci mai multe filmulete! Spor la gatit:*

  5. Teo, ma bucur sa te cunosc, dupa ce de un an iti citesc zilnic blogul, e la favorite, pe desktop si peste tot ca sa am acces la el cat mai repede. Imi place kitchen-aid-ul, noul tau puiut, superlativul absolut al bucatariei, insa trebuie sa-ti spun ca eu am un alt superlativ in bucatarie, fara de care nu as fi reusit sa fac tot felul de bunatati: blogul tau. Am inceput de la a nu sti sa fierb un ou si pana la amandina.M-ai ajutat sa o iau pe scurtatura, ai fost o inspiratie si un ajutor indispensabil in bucatarie, primul dupa buni (am un caiet Teo si un caiet Buni), pentru asta iti multumesc!

  6. Draga TEO sa te bucuri muuuuuuuuult timp de minunatia ta de robotel,sa faca multe lucruri minunate,nu ca nu ai face si altfel,dar acum ai un ajutor de nadejde.Sa-l stapanesti sanatoasa.

  7. Anonymous

    visele se implinesc atunci cand te astepti mai putin!!! felicitari, sa il ”bucataresti” sanatoasa, sa ne incanti cu alte multe, multe, multe retete delicioase si sa ti se implineasca si alte dorinte de pe ”wish list” !

  8. Melcul Bucatar

    wow…arata super fain cadoul tau! cred ca orice pasionat de bucatarie isi doreste un Kitchen Aid pe masa 🙂
    Felicitari!

  9. Anonymous

    KitchenAid e fantastic, intr-adevar. Pana nu incepi sa lucrezi cu el, nu-ti dai seama cat de bun e si cat ti se usureaza munca. Ce nu inteleg este de ce sunt ATAT de scumpe in Romania. Eu locuiesc in Canada si am cumparat de curand un KA Professional 600, putere 575W, cu bol de inox de 6l, incluzand inca un bol de rezerva si dispozitivul de plastic prin care se toarna ingrediente in timpul mixarii si am platit 350 de dolari canadeni. Asta face cam 1400 de RON. E drept ca era o oferta speciala, dar nici la pret intreg nu costa cat in Romania. Am lucrat cu Artisan 7 ani, acum l-am facut cadou (ce s-a mai bucurat beneficiarul! :)) si am luat Pro600 pentru ca e mai mare si mai puternic. Artisan e o serie foarte buna, exceptionala chiar, dar de capacitate si putere mai mica decat Pro600 si totusi este de doua ori mai scump. Sa fie taxele de import? Sa fie transportul? Sa fie infrastructura de distributie si service care trebuie intretinuta din pretul produsului?

    In tot cazul, felicitari pentru blog si sa stapanesti sanatoasa mixerul!

    Lavinia

  10. geta.jessie

    superb!cum am scris si pe you tube as vrea sa imi achizitionez si eu unul din state dar as vrea sa te intreb cum e cu reteaua electica?ai primit si un transformator sau e fabricat pt europa al tau avand in vedere ca l-ai primit de la o firma din ro?si toate celelalte accesorii sunt incluse in pret
    ,pt paste fructe etc.?multumesc!

  11. Lavinia, pretul e normal sa fie diferit pentru ca exista anumite costuri extra pentru a-l aduce in Romania. Exact la fel se intampla in State cu masinile europene.

    Geta, mixerul meu este fabricat pentru Europa. Nu are adaptor si cred eu ca asa e cel mai bine sa fie.

    Pentru orice alte intrebari poti discuta cu cei de la http://www.bilancia.ro

  12. Anonymous

    Masinile europene costa mai putin in America de Nord decat in Europa! Mai mult decat cele autohtone, dar mai putin decat in Romania. Inteleg ca sunt costuri de transport pentru KitchenAid, inteleg ca sunt si alte costuri care trebuie acoperite, dar tot mi se pare enorm pretul. Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi importatorului, dar daca pretul ar fi ceva mai accesibil, volumul de vanzari ar fi mult mai mare si pana la urma cifrele ar fi aceleasi. Mai ales ca pot economisi bugetul de reclama, toata lumea stie cat de bune sunt si s-ar repezi la ele daca pretul ar fi comparabil cu cel din America de Nord.

    Lavinia

  13. Anonymous

    Felicitari pentru cadouas, ai sa te bucuri de el garantat! Si ai dreptata, are sa te tina o viata intreaga. O prietena de-a mea il are de peste 25 de ani si e inca in stare perfecta. Si eu mi-am dorit de multa vreme un Kitchen Aid si mosul s-a indurat acuma 2 ani cand a gasit o oferta speciala. Il folosesc aproape la orice, in special la macinat carnea pentru ca nu am masina de carne (trebuia sa mi-o aduc din Romania, n u stiu ce-a fost in capul meu).
    Oricum felicitari inca o data si abia astept retetele noi facut cu ajutorul mixerului Kitchen Aid!

    Adina

  14. Alina

    Teo, astazi mi-am cumparat si eu un mixer rosu de la Bilancia, exact ca al tau. Din pacate cei de acolo mi-au spus ca nu mai au accesoriile pe stoc deoarece s-au vandut multe mixere astazi, deci va trebui sa astept (mixerul l-am ridicat deja). Cand incepi sa faci retete cu el?

  15. bucatareala cu ella

    sa iti traiasca.. si s poastezi cat mai curand o reteta…am vazut in bucataria ta un cofer rosu si eu lucrez la acel magazin de unde l-ai achizitionat sau primit

  16. Anonymous

    Buna Teo, felicitari pentru cadou, sunt printre cei multi care ne bucuram impreuna cu tine pentru acest robotel care indirect o sa contribuie si la fericirea celor din familiile noastre.
    Nu de mult m-am mutat in casa viitorului sot si de cele mai multe ori cand am facut de mancare m-am inspirat din retetele de la tine de pe blog. Nici nu are rost sa mai spun cat de laudata am fost pentru mancarea facuta, si de fiecare data am multumit in gand ca existi si ne impartasesti din secretele bucatariei tale 🙂
    Iti dorim multa sanatate si tie si familie tale, numai bine!

    Andreea

  17. Bucate apetisante

    De cand im doresc si eu un mixer de acest gen…
    Mereu il vedeam in retetele de pe site-urile straine.
    Felictari Teo pentru pt.cadou dar si pt.blog.

  18. DAN BIRLEA

    No bine no,amu te lauzi!Ce sa zic:salivam ,salivam……

  19. Anonymous

    in sfarsit te cunosc ca blogul ti-l citesc de mult esti o femeie foarte frumoasa .iar robotul sa-l folosesti sanatoasa cu drag iulia

  20. ovylord

    Daca ai face video la fiecare reteta blogul asta ar ajunge cel mai tare din romania.

    P.S. Sper ca folosesti robotelul ala nu ai sa-l tii bibelou

  21. Ma bucur sa te cunosc! Interesant este ca eu credeam ca esti bruneta cu parul scurt :))))) Nu stiu de ce, dar asa mi te imaginam! Oricum esti mai frumoasa decat credeam 😉

  22. Anonymous

    Teo!!!!! Nu pot sa cred!!! te urmaresc de un an jumate, ma laud cu retele tale si habar n-am avut cine esti! he he ..am fost colege in scoala generala si ca sa-ti dau un indiciu…."ne vedem la brutarie sa mancam cornuri cu vanilie!" :)) ..sper sa-ti amintesti..:))
    Felicitari pentru blog, pentru Luca, pentru tot ce ai realizat de cand nu ne-am mai vazut!!

    PS. poate ne dai si o reteta pentru cornuri cu vanilie! 😛

  23. felicitari pentru cadou, sa-l stapanesti sanatoasa!!!!

  24. Braila

    Si eu as vrea un asa ajutor!

  25. Anonymous

    bravo Teo,pt blogul tau minunat!!bafta in continuare

  26. Cristiana

    Dupa ce am vazut la tine pe blog produsele KitchenAid, am spus: Perfect, se poate si in Romania!!! Am fost foarte incantata, am intrat imediat pe site-ul recomandat de tine si…m-am blocat: cate culori, una mai deosebita ca alta! :)) fiindu-mi foarte greu sa aleg, m-am luat dupa tine. Si al meu este ROSU. De aprox 6luni lucram cu el, si eu si Mama 🙂 si suntem foarte multumite de el, isi merita cu adevarat investitia! 😉

  27. Incepator in bucatarie

    Iti multumesc pentru cuponul de reducere!

  28. Ma bcuur foarte mult ca ati cumparat cu reducere si mai ales ca va place alegerea facuta 🙂

  29. Buna,

    Am vazut ca varianta de baza KA are doar functia de mixer. Pt alte functii (macinare, taiere etc) tb sa cumperi dispozitive.

    Tu ce ai mai cumparat?

    am vazut ca varianta de baza e acum 2500 lei.

    Se merita investitia?

    Multumesc

    • Elena, sincer, e cea mai buna investitie pentru orice bucatareasa. Nu pot si nu vreau sa imi inchipui viata fara KA!

  30. Nicoleta

    Teo, spune-i, te rog, că mai e valabilă colaborarea cu ei și se mai poate folosi codul… :)))
    Nu de alta, dar nu am fost cuminte, cuminte de tot. Măcar reducere să primesc, ca să se încadreze Moșu’ pe buget 😉
    Mersi oricum! 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.