Budinca din paine (video)

Dragii si dragele mele, am fost convocata de HapiHap la Duelul din Bucatarie care e o “competitie” foarte simpatica. In acest scop am filmat o reteta ce are ca ingredient principal painea toast HapiHap. Va rog, daca doriti sa ma sustineti si va place reteta/filmuletul, sa va spuneti parerea aici pe blog, sa dati mai departe link-ul la aceasta postare pe twitter, facebook, messenger etc.

Va multumesc inca o data pentru sustinere! šŸ™‚

Pentru a vedea reteta video click pe acest link sau direct play.
www.youtube.com/watch?v=nTP4Hwt8P0k

21 Comments

  1. Anonymous

    frumoasa fata! trebuie neaparat s-o vad si la televizor…… o sa fac reteta asta ptr ca imi place budinca si n-0am mancat niciodata budinca din paine….ma duc pe youtub sa te votez

  2. Andreea

    Bravo, Teo! Succes in duel. Reteta pare delicioasa si merita incercata.

    Iti sta tare bine satena … tare bine!

  3. Anonymous

    suuuuuuuper

  4. Anonymous

    una rautacioasa: unde e cutitu' grand chef, merge mai repede totul, planseta miculuta si de lemn, nu ai voie cu inele, si sincer incearca toata chestia asta la 120 de grade, si smantana dulce in loc de lapte, si lapte e ok, da mno, ca si quiche lorraine, iti iese cava mai cremoasa, si incearca toata faza cu fructe uscate, gen stafide,caise,etc si ce imi plac tare, cirese amarena confiate in zahar, alea sunt f ok, iti calculezi 180 de zahar la kilogram amestec si pui ceva acrisor, pudrezi cu zahar si un sos interesant……….. sa nu ma injuri, sti cine's, sa nu ma injuri, da mno e bine sa te mai supere cineva cateodata

  5. N-am de ce sa ma supar. Sunt foarte multe variatiuni la reteta asta. Eu am vrut sa fac o varianta dietetica, cat mai light. Sunt sigura ca iese mult mai cremoasa cu branza dulce si fructele confiate au un aport de gust, chiar am zis asta in video, dar ideea a fost (cum am zis mai sus) ceva cat mai light.

  6. Alexandra

    Foarte faina reteta Teo, felicitari!!! Unde trebuie sa votez? Sincer imi place foarte mult sa gatesc si incerc tot felul de chestii dar la asa ceva nu m-as fi gandit šŸ™‚ Pentru mine painea pana acum era buna la sandwich-uri si atat! Si cam cat de dulce iese cu cat zahar ai pus? Eu nu prea mananc deserturi foarte dulci… cam la orice reteta injumatatesc cantitatile.

  7. Cipika

    Super reteta si nu e prea pretentioasa ! Merita incercata ! Felicitari, Teo, si succes in competitie !

  8. Laura Frunza

    Super reteta, Teo, bravo! Sper sa invingi si sa te incununeze regina de capa si spada a bucatarilor šŸ™‚

  9. Roxana

    Am primit cartea ta, Teo, felicitari, abia astept sa incep sa gatesc cu fetita mea, sint o groaza de bunatati acolo!!Multumesc mult!

  10. multumesc mult pentru comentarii :* se pare ca satena raman o vreme, parul meu avea nevoie de asta :)) la televizor sper sa ne vedem in curand šŸ˜€

    Laura, te pup si iti multumesc pentru sustinere, macar cu spada sa ma incununeze…cred ca asta i-ar bucura pe unii :))

    Roxana, ma bucur ca ti-a placut cartea! nu stii cat de mult conteaza pentru mine feedback-ul de la voi si cat mi-am dorit sa va placa :*

  11. Anonymous

    Arata bine, trebuie sa pun in practica, pana acum n-am incercat budinca cu paine, dar pentru fiecare lucru e un inceput.
    Multumesc pt carticica…si pentru tot ceea ce faci pentru noi, sa ai cat mai multa energie si sa ne incanti..vizual cat mai des, iti sta foarte bine…iar vocea e tare faina…ti-ar sta bine la TV(dar un post national..ca sa te prind si eu)
    Mili

  12. Simona

    Waw! Felicitari pentru idee! Pentru ca sunt la dieta, si pentru ca e mai light asa… o s`o incerc in weekend. Te pup, esti o dulce si.. cred ca suntem cam de`o varsta… desi cand am inceput sa te "vizitez", aveam senzatia ca esti mai… matura šŸ˜›
    Pupici din Danemarca!

  13. Anonymous

    Esti nemaipomenita Teo! De cand am dat de blogul tau toti prietenii ma lauda. Am inceput cu preferata mea amandina exact cu o saptamana inainte sa nasc (acum 7 luni) si am ajuns la supa crema de rosii. Noroc cu tine…asa nu ma mai intreb zilnic: Azi ce fac de mancare??
    Iti multumesc!!!
    La cat mai multe retete…:)

    Mariana

  14. Anonymous

    Minunata fata! Minunat blog! Cuvintele sunt de prisos. Si cui nu ii este pe plac, stimabile/a "anonim/a" "schimba" reteta sau blogul!Parerea mea perosnala este ca nu ai sa gasesti nici macar in cartile de bucatarie actual tiparite atat de explicit totul, tinerele din ziua de astazi se incurca in "stiinta" in bucatarie tocmai datorita expicatiilor filozofice din gramaje etc etc. Dar de ce am fi mai buni si nu am comenta si la ceea ce este bun cu adevarat de fapt!
    Toata stima Teo, pentru blog, frumusete si eleganta gatitului!:)
    "Nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru gatit."
    Ramona

  15. Anonymous

    Foarte faina reteta avand in vedere ca sunt la dieta. Felicitari Teo si multa bafta in continuare. Carmen din Iasi

  16. felicitari ,mult succes in continuare

  17. Foarte buna budinca si usor de facut. Recunosc, nu am avut unt si am uns oala cu ulei, dar nu s-a simtit diferenta. Iar zaharul este suficient, iese numai buna, nici prea dulce nici prea altfel šŸ˜›

    Concursul de care ziceai pana cand e?

  18. Anonymous

    Hey.. m-am inscris la un concurs si am nevoie de voi sa imi dati voturi aici : http://hapihap.ro/concurs-nou/reteta/29
    ……
    Geanina Minculescu

  19. Catalin Festila

    Imi place reteta si cred ca se poate realiza si cu paine care ramane . Parerea mea este ca se poate combina doar anumite ingrediente. Spre exemplu nuca tinuta la cuptor si ulterior adaugata nu are acelasi gust ca nuca cruda. De asemenea , anumite esente ca vanilie sau rom su se pun chiar asa. Alta recomandare nu inteleg de ce iti tremura vocea pentru ca retele sunt super? As vrea sa vad de asemenea si anumita pareri despre produsele din gospodarie. Eu am vazut oferta ta despre masinile de facut paine si chiar am studiat fenomenul si la roboti de bucatarie (ex selectarea taietorului doar in anumiti pasi inexistand posibilitatea de a selecta o distanta dorita) .Succes astept noi retete in continuare.

  20. mama lui bobo

    “Mama, hai sa-i scriem lui Teo ca i-am facut bunica de paine”:)
    Foarte usor de facut, piciul meu de 4 ani stie reteta pe dinafara dupa ce a urmarit clip=ul de pe youtube de nenumarate ori.
    Nu am scapat pana nu am pregatit budinca impreuna cu el, desigur. A iesit neasteptat de buna si sigur o s-o mai facem.
    Multumim, Teo!:)
    PS: sanatate multa, ti-am citit ultima postare..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.