Concurs HapiHap pentru voi

Cand e vorba sa va scriu retete culinare, uneori imi gasesc foarte greu cuvintele. Incerc sa nu ma repet, sa explic cat mai exact, sa corelez textul cu pozele. Cand vine insa vorba sa va multumesc pentru ceva, cuvintele imi vin foarte usor. Si de-a lungul “istoriei” blogului am avut numeroase motive sa va multumesc si aceasta este una din acele ocazii.

Acum 3 saptamani am participat la duelul din bucatarie organizat de HapiHap. Va prezentam atunci reteta de budinca din paine si se pare ca v-a placut! Am castigat concursul HapiHap si pentru asta nu pot decat sa va multumesc.

Si mai important de stiut e ca HapiHap va invita acum pe voi la concurs, pe voi cei care gatiti cu multa pasiune. Aici aveti mai multe detalii despre concurs: www.hapihap.ro/concurs-nou.

Ce trebuie sa faceti? Apoi dragii lui Teo, treaba ii foarte simpla:

1. trebuie sa va filmati in timp ce gatiti folosind paine HapiHap
2. apoi sa incarcati filmuletul pe site-ul de concurs
3. sa dati sfoara-n tara ca sa va voteze toti prietenii

Va doresc mult mult spor la gatit, va rog sa lasati emotiile deoparte si sa gatiti ca si cum nu ar fi nicio camera video care sa va vada. Stiu ca puteti gati foarte bine si stiu ca meritati sa castigati la concursul HapiHap. Premiile sunt pe masura, le puteti vedea aici 🙂

2 Comments

  1. Anonymous

    Felicitari Teo. 🙂

  2. Iuliana

    Felicitaaari!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.