Magazin online pentru copii

iasicomanda.roDe fiecare data cand descopar produse sau site-uri interesante ma gandesc ca poate va intereseaza si pe voi si asa ar fi frumos din partea mea, sa vi le prezint. De data asta ma adresez mamicilor si copiilor in primul rand dar si voua, tuturor celor care aveti de facut un cadou deosebit pentru un copilas special din viata voastra, un nepotel, un finut, un copil drag.

Site-ul pe care am descoperit multe produse speciale pentru copii este www.iasicomanda.ro. Primul lucru care mi-a placut cand l-am deschis a fost ca e un site foarte aerisit si bine structurat. Categoriile de produse sunt foarte clare si e foarte usor sa gasesti ceea ce cauti, de la produse pentru ingrijirea copilului, la cele pentru alaptat sau hrana bebelusului (asta a fost categoria la care am zabovit cel mai mult, pentru ca sunt produse foarte faine la preturi si mai faine, cum ar fi setul de biberoane Avent pentru nou nascuti – foarte complet si util, perfect de utilizat sau facut cadou)
.

Pentru copilasii mai mari sunt de la jucarii de toate felurile, accesorii pentru transport, produse pentru siguranta sau decoratiuni pentru camera copilului. Noi ne dorim jucariile pentru baie (nu toate, doar vreo 2 asa) asta pentru ca baita de seara e momentul preferat al zilei in cazul nostru. Se vede ca e un site facut de o mamica, din dragoste pentru copilul ei si dedicat cu drag altor mamici si copii. Asta e impresia pe care mi-a lasat-o mie.

Ce mi-a atras mie atentia in mod special a fost olita in forma de ratusca, asta pentru ca din toamna trebuie sa incepem gradinita si Luca nu vrea nicicum sa renunte la olita. Am incercat cu 3 tipuri de olite, de la cea clasica si banala si pana la una cu volan. Nimic nu i-a placut, dar acum i-am aratat olita asta si a inceput instant sa cante “sade iatza pe butoi, numaiind din doi in doi!” si a promis ca va sta cuminte pe ea. In plus, olita ratusca poate fi folosita ca si inaltator, deci am rezovat doua chestii dintr-un sut, asta pentru ca Luca iubeste spalatul pe dinti, pe fata si pe maini.

Si tot din categoria foarte utile si foarte simpatice sunt cizmulitele din cauciuc natural, care sunt foarte deosebite de ceea ce am vazut in magazine.

Iar pentru iubitorii de trenulete Thomas (Luca iubeste trenuletele astea, dar inca nu face diferenta intre cele vero, cu 80 de lei locomotiva de 5 cm si locomotivele Thomas mai ieftine, de plastic) la categoria produse pentru petrecere aveti de unde alege pentru o petrecere cu tema locomotivele vesele.

Noi intentionam sa comandam diverse lucrusoare dragute de pe www.iasicomanda.ro si promit sa va tin la curent si sa va arat cum se bucura Luca al meu de ele. Din cate am vazut pe site, sunt numai produse de calitate, de la firme foarte cunoscute in meterie de produse pentru copii, cum ar fi Fisher Price, Philips Avent, Nuk, Cocolo, Hauck, Brevi, Tommee Tippee, VTech etc.

Va las si pe voi sa va faceti o perere si sa ne spuneti aici ce vi s-a parut interesant si ce ati comandat pentru copilasii vostri. Sa va fie de bine, mamici si pitici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.