Inscrie-te in Academia Maggi pana pe 26 mai!

De cand am inceput acest proiect alaturi de Maggi, astept cu nerabdare sa citesc povestile voastre legate de experiente culinare. Bursa de 5 zile la Ashburton Cookery School in Devon, Marea Britanie isi asteapta cursantul cel mai iscusit si pasionat al Academiei Maggi. Si pentru a descoperi cat mai multe persoane pasionate de gatit, inscrierile continua pana pe 26 mai.

Comitetul Academiei format dintr-un reprezentant Maggi, un reprezentant Graffiti Public Relations si cu drag, a voastra Teo asteapta cu nerabdare noi inscrieri la adresa contact.maggi@ro.nestle.com, povestile despre o experienta personala memorabila legata de gatit care sa se incadreze in minimum 50 de cuvinte si maximum 200.

15 semifinalisti vor fi alesi si contactati pentru un scurt interviu in data de 30 mai, iar pe 31 mai, dupa orele 21.00, vor fi anuntati cei 8 finalisti ai Academiei Maggi.

Datele cursurilor adresate celor 8 finalisti nu se schimba si vor avea loc in Bucuresti, in perioada 6-9 iunie si 13-16 iunie. Absolventul magna cum laudae al Academiei Maggi va pleca la Ashburton Cookery School pentru a invata alaturi de profesionisti si alti pasionati de gatit ce ingrediente sa foloseasca si cum sa le imbine in moduri creative pentru a prepara mese gustoase.

Regulamentul oficial al Academiei Maggi poate fi consultat pe linkul de mai jos:
Regulamentul oficial Academia Maggi

Noile date ale regulamentului pot fi consultate pe linkul de mai jos:
Act aditional – regulamentul oficial Academia Maggi

De asemenea, pentru mai multe informatii referitoare la concurs puteti apela si la Info Line 08008 637 853 (linie telefonica gratuita apelabila din reteaua Romtelecom) de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale).

8 Comments

  1. Cupcake

    As vrea sa o conving si pe mama sa se inscrie la acest concurs,pt ca e o bucatareasa de nota 10+ si ii placa sa faca cele mai neobisnuite retete,dar din pacate ea nu stie lb engleza…

  2. Diana Gradinaru

    Iar te deranjez Teo. Cati sunt inscrisi pana acum? Ma roade curiozitatea 🙂

  3. @Cupcake: daca esti, la randul tau, interesata de bucatarit si gatit, te invitam cu drag sa te inscrii!
     
    @Diana: multumim pentru interes! Ne bucuram ca avem deja suficienti inscrisi pentru a alege cei 15 semi-finalisti!

  4. Fraiche-Bistro

    Inscrierea e mai simpla, mai incolo cred ca dam de greu 😛 seara faina si bafta tuturor celor inscrisi

  5. Multumim pentru interes! Iti dorim mult succes!

  6. Anonymous

    Buna Teo,cand mai postezi niste retete pt bebe,a mea are 9 luni si am facut pana acum retetele de la tine si i-au placut foarte mult,in special piure de spanac cu cartof..daca ai timp! ms mult! Esti minunata in tot ce faci!

  7. Buna Teo,
    Cat de stricta e conditia cu numarul de cuvinte? Daca am depasit cu cateva risc sa nu ajunga e-mail-ul la voi?

  8. Iti multumim pentru interes! Pentru a intra in concurs, textul inscris trebuie sa se fi incadrat in minimum 50 de cuvinte si maximum 200 de cuvinte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.