Iar marele castigator este…

Pe 10 mai debuta Academia MAGGI care a devenit unul dintre cele mai dragi proiecte pe care le-am realizat, in primul rand datorita oamenilor pe care i-am cunoscut. In cadrul celor opt cursuri, Andreea, Andrei, Diana, Iulia, Mihaela, Mircea, Nicoleta si Razvan au demonstrat ca au o pasiune aparte pentru gătit, fiind mereu cu zambetul pe buze :). Episoadele, despre care va spun cu mandrie ca reprezinta primul reality show culinar din online, v-au permis sa le urmariti evolutia si sunt convinsa ca ati observat cat de iscusiti sunt.

Dupa finalizarea inscrierilor, ni s-a parut greu sa alegem cei 8 finalisti, dar ultima decizie, in care am stabilit cine castiga bursa de 5 zile la prestigioasa Ashburton Cookery School a fost cel putin dificila pentru ca toti finalistii s-au implicat si au abilitati extraordinare. Insa, absolventul magna cum laudae este doar unul singur, iar marele premiu al Academiei MAGGI ii revine lui… Razvan Roman, din Sibiu!

Felicitari lui Razvan si finalistilor si tuturor celor care v-ati inscris si care ati facut parte din Academia MAGGI! Va multumesc pentru faptul ca sunteti alaturi de noi de pe 10 mai, ca ne-ati urmarit, sustinut si va doresc tuturor succes in continuare si mult spor la retete!

2 Comments

  1. bianca

    suuuuuper!! ma bucur enorm pt razvan, era si preferatul meu!va pup pe toti!

  2. Liana10

    Felicitari, Razvan Roman!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.