Plicuri odorizante Fresh Scents

Plicuri odorizante Fresh ScentsAm facut o noua descoperire pretioasa pentru orice gospodina: pliculetele odorizante! Poate le-ati vazut deja in magazine si nu ati stiut exact care e treaba cu ele, insa la noi in casa si in Teo’s Kitchen sunt la loc de cinste! Pliculetele sunt produse in Statele Unite, importate in Romania de Performance SRL si vor fi distribuite in toate hypermarket-urile importante, asa ca nu aveti cum sa le ratati! Momentan le gasiti in magazinele Real si Carrefour.

De ce imi plac atat de mult?
– Spre deosebire de alte odorizante pentru camera, nu se pulverizeaza, nu trebuie sa am grija bateriilor, rezervelor de spray si nici nu trebuie sa ma feresc de pulverizatoarele puternice si toxice

– Aroma lor tine foarte mult si plicurile sunt astfel concepute incat sa difuzeze parfum constant si la putere maxima

– Sunt ideale pentru spatiile mici si inchise, unde mirosurile pot deveni o problema. Le puteti pune in baie, in masina, in cosul de gunoi, in dulapuri printre haine, langa litiera sau cosuletul animalelor de companie, in sacul aspiratorului (stim cu totii ce miros inchis scoate aspiratorul) sau puteti pur si simplu sa le faceti cadou

– Fiecare plic este decorat in ton cu aroma pe care o emana si fiecare design este o mica opera de arta in sine, asa ca puteti pune plicurile odorizante la vedere, oriunde in casa, pentru ca au dublu scop odorizant si decorativ. Noi le-am pus peste tot prin casa si au fost remarcate imediat de musafiri.

Fresh Scents o variatete de arome si culori, de la cele fructate – rodie, tropical smoothie, orange honey; la cele florale – cherry blossom, magnolia, lily of the valley, pom blossom si pana la cele cu aroma de vacanta – seaspray, souther breeze

– Pliculetele sunt foarte greu de deschis, asa nu trebuie sa imi fac grija ca Luca ajunge la continutul lor. Si tot legat de copii, dragi mamici, e foarte important ca se pot folosi in camera copiilor, spre deosebire de odorizantele de tip spray, care nu sunt deloc indicate. Luca a remarcat imediat ca in camera lui miroase “foalte fiumos”, chiar daca pliculetul nu a fost pus la vedere.

Din ce sunt fabricate? Pliculetele sunt fabricate din hartie reciclata si contin uleiuri esentiale. Continutul lor este 100% biodegradabil, iar aromele sunt foarte naturale si subtile.

Am sa va prezint intr-un filmulet marca Teo’s Kitchen cum si unde le folosim noi prin casa. E foarte important de stiut ca pliculetele nu se amplaseaza pe suprafete de lemn lacuite sau din plastic – uleiurile esentiale folosite in pliculete pot ataca in timp suprafetele sensibile. Cel mai bine e sa la amplasati in cosulete de rachita, pe gresie, pe vasul de toaleta ceramic. Sa va bucurati de noile odorizante, vor face diferenta in casa voastra in vara asta!

6 Comments

  1. Sper sa apara si in Auchan:(

  2. Inspirata de tine, am cumparat si eu un plic din Carrefour, dar am o nedumerire: plicul este destul de mare si nu stiu cum sa-l folosesc. Adica, trebuie sa-l deschid si in interior sunt mai multe pliculete (vorbesti de pliculete in descrierea ta)? Sau il pun asa cum l-am cumparat, nu mai desfac nimic? Daca e asa, mi se pare ciudat, da inseamna ca el se consuma si stand pe raft. Pe de alta parte, nu indraznesc sa-l desfac, sa nu fac vreo prostie. M-am uitat pe pe plic, nu sunt instructiuni de folosire.

  3. Oana, in articol cand am zis pliculete m-am referit la plicurile pe care le vezi in poze. Nu trebuie desfacute (nu vei gasi alte pliculete in interiorul lor). Trebuie doar agitate putin si apoi asezate in locul in care doresti sa le tii 🙂

  4. Deci se desface doar din suportul cu urechiușa de agățat, nu? Așa îneleg eu din pozele tale

  5. Da da, doar acela 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.