Back to School la Iulius Mall

Back to School la Iulius MallDa, promit! De saptamana viitoare Teo’s Kitchen spera sa isi reintre in ritmul cu care v-am obisnuit si sa va postez cate o reteta aproape in fiecare zi. Asta nu se poate inca, pentru ca Luca e acasa toata ziua si necesita toata atentia noastra. De luni insa, va merge la gradinita.

Nu pot sa va explic cate pregatiri am facut si facem in continuare si daca pana acum nu ii intelegeam pe parintii atat de stresati in septembrie, acum e totul foarte clar pentru mine: anul scolar, fie el de gradi sau scoala, inseamna multa bataie de cap pentru parintii si muuuulte cumparaturi de tot felul.

Ca sa ne mai ia gandul de la stresul cauzat de inceputul scolii, Iulius Mall Cluj are o campanie foarte simpatica pentru scolarii de toate varstele (fosti scolari, actuali scolari, nu conteaza).

Ce trebuie sa faceti? Sa postati in perioada 2-18 septembrie 2011, pe pagina de facebook a Iulius Mall o fotografie de la scoala. Primele 100 de fotografii care aduna cele mai multe voturi pana la sfarsitul campaniei vor fi castigatoare si autorii lor se vor bucura de premiile oferite de Iulius Mall.

Nu conteaza daca fotografiile sunt alb-negru, sunt scanate din albumul de familie sau sunt pozele clasice “color” pe care ni le faceau fotografii priceputi in prima zi de scoala, stand la catedra, cu harta Romaniei in spate, un aranjament de flori artificiale in stanga, abecedarul deschis in dreapta, un remi la mijloc din cifrele caruia era scrisa data la care s-a facut poza si bineinteles, in mijloc, protagonistul sau protagonista, in uniforma noua, cu 2 codite si o cordeluta alba. Tot ce conteaza e ca poza sa fie de la scoala si sa stranga voturile necesare pana pe 18 septembrie.

Hai, pana ne apucam de gatit, cautati cu grija prin fotografii si alegeti-o pe cea castigatoare 🙂 Va puteti alege cu vouchere, rucsacuri, jucarii sau abonamente la centrul de joaca pentru copii din Iulius Mall, Kidsland. Bafta multa!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.