Biscuiti pentru micul dejun

Biscuiti pentru micul dejunStiti vorba aceea “mananca micul dejun singur, pranzul imparte-l cu prietenii, iar cina da-o saracilor”? Desi trebuie sa recunosc ca personal sar de multe ori peste micul dejun, in principal din lipsa de timp, micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Si tocmai pentru ca e cea mai importanta masa, trebuie sa fie si cea mai bogata in substante nutritive, cum ar fi carbohidratii, acestia fiind sursa principala de energie.

Asa au intrat in viata noastra biscuitii belVita Start, pe care i-am primit in Teo’s Kitchen cu bratele deschise! Pentru ca si eu sunt mamica si stiu cat de haotice pot fi diminetile in care trebuie sa te ocupi de copil, de restul treburilor din casa si sa ajungi la job, inteleg de ce foarte multe mamici ajung sa sara peste micul dejun si sa acorde mai multa atentie cinei, pe care o iau seara tarziu, dupa ora de culcare a copilului. Si urmarile se vad nu doar in ceea ce priveste silueta, ci si sanatatea.

Biscuitii belVita Start au fost ganditi special ca biscuiti pentru micul dejun, facuti din cereale integrale si avand un continut bogat de fibre, vitamine si minerale. Eu personal ii iubesc pentru ca sunt la indemana, imi ofera un mic dejun sanatos fara bataie de cap si datorita modului in care sunt ambalati – pachete de 50g, care contin 4 biscuiti fiecare – ii pot lua cu mine oriunde, mai ales daca nu apuc sa mananc acasa dimineata. Mai nou avem tot timpul 2-3 pachete in bordul masinii, pentru ca sunt gustari perfecte la drum lung.

De ce sunt belVita Start biscuiti pentru micul dejun? Pentru ca sunt bogati in carbohidrati iar acestia sunt esentiali pentru a avea energie, in special dimineata sau inainte si dupa ce facem efort fizic. Atentie insa, carbohidratii pot fi buni, cum sunt cei continuti de cerealele integrale, fructe si legume sau rai, cum sunt cei continuti de sucuri carbogazoase, paine alba sau popcorn. Carbohidratii continuti de biscuitii belVita Start sunt carbohidrati buni, care se elibereaza treptat timp de 4 ore de la consumarea biscuitilor. Asta inseamna ca suntem asigurati cu energie pentru intreaga dimineata!

Sincer, eu am fost uimita ca biscuitii belVita Start ii plac atat de mult lui Luca si ii prefera in locul biscuitilor cu crema, pe care in mod normal ii iubesc toti copiii. Preferatii lui sunt belVita Start cu cereale si ciocolata, iar eu ii aleg de obicei pe cei cu cereale si fructe. Pentru Luca, dar si pentru noi, un mic dejun care contine biscuitii belVita Start, o cana cu lapte sau iaurt, un fruct sau un shake de fructe inseamna un mic dejun echilibrat si sanatos, care ne tine cu siguranta de foame pana la pranz.

Pe piata sunt 4 sortimente belVita Start din care puteti alege si ii gasim acum si in pachete mari, de 300g, perfecte pentru familie:

– 4 cereale si lapte; cereale

– miere si alone de padure

– cereale si fructe

– cereale si ciocolata

De acum nu mai sarim pest micul dejun, da? Sa va fie de bine!

2 Comments

  1. Karmin

    TEO, noi mancam toti din familie, si mari si mici Biscuiti Belvita, din sortimentele – 4 cereale si lapte; cereale si – cereale si fructe . SUNT SUPER! recomand oricui sa aiba asa ceva in permanenta in geanta 🙂 copiii nostri consuma in principal acesti biscuiti….

  2. Bine de retinut !
    Multumesc frumos…\
    Te tzuc cu drag !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.