Jucarii pentru Craciun

Jucarii pentru CraciunLuca a scris anul asta (bine, recunosc, eu am scris dar Luca a dictat), prima lui scrisoare pentru Mos Craciun. Acum are 3 ani si deja a inceput sa inteleaga cum e cu scrisorile la Mosu’ si la ce exact ar trebui sa se astepte sub brad. Ce nu stie el insa, e ca in luna decembrie sunt o gramada de cheltuieli si daca as cumpara tot ce e pe lista lui atunci, am falimenta! Asa ca am luat-o din vreme si deja incepem sa cumparam, unul cate unul, cadourile lui pentru Craciun.

Pentru voi, mamicile care incepeti sa faceti stocul de jucarii, am o veste buna! In perioada 30 octombrie – 15 noiembrie, articolele Fisher Price de pe www.iasicomanda.ro, au reducere 10%. Sunt foarte multe produse din care puteti alege, pentru bebelusi nou-nascuti si pana la copilasi mai mari, asa cum e Luca. Fiecare mamica stie ce isi doreste pentru bebelusul ei, asa ca eu nu pot decat sa dau niste sfaturi si sa va arat produsele Fisher Price care ii plac lui Luca.

De cand era mic, Luca a fost foarte pasionat de masinute “utilitare” – masina de pompieri, de politie, ambulanta si bineinteles, masina de colectat gunoi, pe care o urmarea pe geam si o striga de fiecare data cand o vedea “ugoiuuuu”. Acum urmeaza sa primeasca (nu stie inca, dar cu siguranta se va bucura cand isi va da seama) o statie de pompieri foarte bine utilata, cu pompierul Roberto care va veghea asupra sigurantei masinutelor din garajul lui Luca.

O alta jucarie pe care Luca a folosit-o foarte mult si i-a fost atat de draga incat a plans cand a venit momentul sa o lase mostenire altui copil a fost primul lui trenulet (in varianta de plus) – o mascota Thomas. Acum e momentul sa avansam in obsesia lui cu Thomas (ma gandesc ca multe mamici stiu foarte bine la ce ma refer) o data cu setul Thomas. Ce imi place mie la seturile Thomas, e ca toate se leaga intre ele, asa ca, daca nu mai am idei de cadouri, mai iau un set care se potriveste perfect cu primul si lui Luca i se lumineaza fata cand ii completez colectiile de jucarii.

Sper ca v-am dat o veste buna la capitolul cadouri si jucarii 🙂 Va doresc spor la cumparaturi, la impachetat si mai ales la ascuns cadourile de Craciun, pentru ca piticii au un al saselea simt cand vine vorba de cadouri si le gasesc si in gaura de sarpe (numai mama stie in cati ani la rand i-am mancat cadourile de Craciun cu mult inainte de vreme).

One Comment

  1. Sunt in cautare de jucarii pentru copilul meu, imi doresc ca el sa nu uite cadoul pe care i-l voi face anul acesta de Craciun. Firesc, am gasit blogul tau si cred ca sugestiile (pentru mamici si tatici, deopotriva) sunt binevenite.
    Si eu am baietel si imi vine greu sa ma hotarasc in privinta cadoului. As inclina spre jucarii teleghidate (sa-i dezvolt aptitudinile tehnice si dragostea pentru auto, moto, aero etc.) si vreau sa spun ca m-am ratacit intr-una din zile intr-un raion al unui magazin online, denumit chiar Jucarii teleghidate. Pustiul meu are aproape 5 ani, nu stiu exact ce si-ar dori, eu am cateva idei din ce-am gasit acolo si cred ca ne vom juca impreuna o vreme, cu un elicopter de toata frumusetea…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.