Retete traditionale din carne de porc

Aceasta postare este dedicata celor care doresc sa isi faca bunatatile traditionale de Craciun in casa, fie ca e vorba de gospodine prospat-maritate care vor sa isi impresioneze soacra, fie ca sunteti plecati peste mari si tari si va e dor de mancarea de acasa. Stiu cum e. Am fost si eu “just married” si orgolioasa si nu voriam sa o sun pe mama sau pe Buni Sia sa imi spuna cum se face una alta, asa ca am invatat singura. Si ma bucuram ca un copil cand imi erau apreciate retetele. Am fost si plecata din tara pentru o perioada mai lunga si am sunat-o pe Buni inainte cu o zi sa vin acasa sa ii spun sa imi faca sarmale cu afumatura si sa imi cumpere salam de Sibiu si icre negro (fiecare cu obsesia lui).

Asa ca, sper sa va bucure aceste retete gatite de-a lungul timpului pe blog, pe care le-am strans toate la un loc pentru voi.

Jumari

Caltabosi de porc

Racituri (piftii)

Carnati de casa

Sarmale in vas roman

Sa va bucurati de Sarbatori alaturi de cei dragi si nu uitati, in zilele urmatoare vin ideile de cadouri homemade pentru Craciun! Abia astept sa vi le arat! Sa va fie de bine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.