Ochiuri romanesti

Ni se spune din toate partile ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si chiar daca nu sunt adepta stereotipurilor, acesta este foarte adevarat. Si pe principiul „cine mananca de dimineata, departe ajunge”, va prezint alaturi de Cappy „mic dejun in 5 minute”, un serial despre cum putem sa mancam ceva sanatos si satios in fiecare dimineata.

Azi avem ochiuri romanesti, varianta mult mai sanatoasa a ochiurilor prajite in tigaie, in ulei. Aveti nevoie de doar 4 ingrediente: otet, apa, sare si oua, iar micul dejun e gata in chiar mai putin de 5 minute.

Nu sariti niciodata peste micul dejun si nu pierdeti niciun episod din „Mic dejun in 5 minute, by Cappy”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (5 votes cast)

7 Comments

  1. juazzshop

    In primul rand, imi place manichiura, foarte vesela 😀
    De multe ori am incercat sa fac reteta asta, dar nu mi-au iesit niciodata atat de frumoase ouale ca ale tale. Cred ca am gresit punand doar o lingura de otet, si folosind o oala prea mare…cred ca la mine erau 20 cm de apa 😛
    Multumesc!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Ești foarte frumoasă! Îmi place lacul de unghii. Se asortează perfect cu rosturile de la faianță.:)

    Știu că sunt total off topic, dar uite, ce să fac dacă sunt din categoria oamenilor care preferă "mai cinci minute" dimineața?!?!?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Ha! Acum văd și comentariul cu manichiura veselă de mai sus! :))

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. otilia

    Buna, Teo! Varianta aceasta de ochiuri se poate face si cu galbenusul tare? Eu nu il mananc decat fiert/ prajit bine si as vrea sa incerc si reteta aceasta. Ms

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  5. Va pup cu unghiile mele verzi cu tot :))

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  6. Otilia, cu cat le fierbi mai mult, cu atat galbenusul e mai tare, la fel ca si la oul fiert normal 🙂

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  7. Mici deosebiri cind e vorba de francezi : apa de vreo 5 cm. Nu trebuie mai mult, si deci nu consumam prea mult otet. 2) nu se pune sare la inceput.3) Se foloseste lingura de lemn. 4) Cind se trece in apa rece – care ne scapa de otet – se taie franjurii daca mai exista, pt a crea o forma regulata. 5) apoi se trece in apa calda cu sare. Calda pentru ca ouale sa le mancam calde. 6) Apoi francezul le ia si le rostogoleste pe un prosop pentru a le usca. In rest totul e la fel

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.