De Valentine’s Day la Iulius Mall

De Valentine's Day la Iulius Mall
Mereu astept cu drag sarbatorile de orice gen, asa sunt eu, caut orice motiv ca sa incerc o reteta culinara noua, sa fac decoratiuni specifice sarbatorii respective si mai ales sa merg la cumparaturi in acest scop. Si de fiecare sarbatoare, la Iulius Mall sunt premii fabuloase! De Valentine’s Day de exemplu, marele premiu pentru indragostitii de shopping este o excursie pentru 2 persoane in Dubai, excursie oferita de Z Tour.

Ce trebuie sa faceti pentru sansa de a fugi de zapada si ger si a va bucura de o vacanta intr-unul din cele mai insorite locuri din lume? Trebuie sa faceti cumparaturi la Iulius Mall de minim 100 lei in perioada 3-14 februarie, apoi sa mergeti cu bonurile la Centrul Info (pe care il gasiti la parter, exact in fata intrarii principale din Iulius Mall). Primii 100 cumparatori din fiecare zi, vor fi rasplatiti cu vouchere Doner Maxx, Bonta, Segafredo dar si ciocolata Galactic si Coca-Cola.

Si tot pe 14 februarie se vor anunta si castigatorii unui super-extra-dragut inel cu diamant oferit de Gemstone’s Bijou si un weekend romantic in doi la Grand Hotel Italia*****

Aici aflati mai multe detalii despre tot ce inseamna Valentine’s Day la Iulius Mall si la finalul zilei aveti inca o surpriza, un concert Antonia.

Acestea sunt informatiile utile pe care vroiam sa vi le transmit azi, sa stiti si voi ce bunataturi si bucurii va asteapta daca aveti drum in perioada asta prin mall, iar noi ne auzim mai tarziu un pic pentru reteta de cupcakes cu ganache de ciocolata!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.