La Iulius Mall te bucuri ca esti femeie

Chiar daca martie nu a venit cu primavara in adevaratul sens al cuvantului si inca sunt mormane de zapada peste tot, important e sa simtim primavara in suflet si promit ca de saptamana viitoare o sa fortam venirea primaverii cu tot felul de retete culinare de primavara. Asa cum va spuneam in martisorul virtual pe care vi l-am oferit pe facebook de 1 martie, trebuie sa avem puterea sa descoperim vara din noi si nu va mai fi iarna niciodata 🙂

Pana atunci insa, ne putem bucura de primavara si de martie, luna noastra, a femeilor, la Iulius Mall. Daca faceti in perioada 1-8 martie cumparaturi de 100 lei de la Iulius Mall, puteti participa la o tombola cu premii special concepute pentru rasfatul femeilor: 8 sesiuni de cumparaturii, fiecare in valoare de 1.000 lei, dar si multe lre daruri: abonamente VIP la World Class, o sedinta de infrumusetare completa la Gett’s Color Bar dar si 100 de premii instant.

Eu am sa merg cu siguranta la Iulius Mall pe 8 martie, de la ora 18, cand incep sesiunile gratuite de make-up si hairstyling, se impart cadouri oferite de florariile Magnolia si va avea loc “Spring Fashion Show”, unde vor fi prezentate creatiile Lany’s, Little Big, Motivi, NICHI by Cristina Nichita, Only for you, Seroussi şi Skiny. Festivitatile se vor incheia cu un super concert Akcent.

​Eu sper sa va bucurati de cat mai multe premii si cadouri in aceasta campanie desfasurata de Iulius Mall si eu va astept putin mai tarziu pe blog cu o reteta buna-buna pentru weekend: paste scoici umplute. Va pup!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.