Cine vrea sa fie Blog Chef?

La ce va ganditi cand spuneti iaurt? Ei bine, eu ma gandesc la o gustare usoara, care merge si iarna dar si vara, il pot manca la micul dejun, dar pana la urma, e minunat si pentru desert, pranz sau cina. Si Luca… Luca iubeste orice fel de iaurt!

La o simpla cautare pe blog, m-am minunat de mine insami! Am foarte multe retete cu iaurt postate de-a lungul timpului! 🙂

Si pentru ca iaurtul este atat de versatil si cred ca nu lipseste din frigiderele voastre, am o provocare pentru voi: un concurs de retete cu iaurt Nutriday.

Concursul este adresat celor pasionati de bucatarit si au si un blog culinar unde isi manifesta talentul 🙂 Pentru a va incrie, trebuie sa relizati o reteta care sa aiba ca si ingredient iaurtul Nutriday, sau sa adaptati o reteta din cartea de bunataţi cu iaurt. Reteta va fi gatita si publicata intr-un articol pe blogul vostru, iar apoi va veti inscrie cu link-ul pe site-ul Nutriday.ro. Termenul limita pentru inscriere: 13 februarie.

Dupa ce parcurgeti pasii de mai sus, dati sfoara-n tara pe la prieteni si pe retelele sociale, si invitati-i pe toti sa va sustina, caci incepand cu 14 februarie retetele inscrise in concurs vor putea fi votate.

Primii 5 bloggeri cu cele mai multe voturi vor participa in etapa finala ce va avea loc la un restaurant din Bucuresti; vor avea de gatit doua feluri de mancare pe bază de Nutriday, şi vor fi jurizaţi de: Laura Adamache, Laura Laurentiu, Loredana Carp, Amalia Oanta si cu permisiunea voastra, de… Teo, de la Teo’s Kitchen 🙂

Castigatorul acestei etape va primi titlul de Blog Chef si un voucher de 3000 de lei pentru a-si echipa bucataria cu tot ce-i lipseste. Pe langa premiul cel mare, mai sunt de castigat inca 2 premii – vouchere in valoare de 500 de lei fiecare.

Pentru mai multe informatii, vizitati cu incredere pe pagina Blog Chef.

Acum, eu va urez mult succes si inspiratie. 3, 2, 1, start la bucatarit, pozat si postat reteta pe blog!

PS: Dragii mei cititori care nu sunteti posesori de blog culinar, sa stiti ca si voi puteti castiga zilnic cate un voucher Flanco pentru electrocasnice in valoare de 1000 lei! Scrieti in cartea cu idei si castigati cu Nutriday! 🙂

2 Comments

  1. Angela

    Super retete

  2. Daca nu era cu voturi si likeuri cred ca imi faceam curaj, dar asa parcan-am chef de mizerii. Te pup TEO!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.